• ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #28120  από ebg
 Δευ Μάιος 24, 2010 10:42 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ... ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ,ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ, ΠΑΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΞΥΔΕΡΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΑΘΗΣΗ.. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ, ΒΑΡΙΕΜΑΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΑΚΡΥΑ, ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ... ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΟΥΚΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
 #28131  από soulla
 Δευ Μάιος 24, 2010 11:39 am
φίλε ebg νομίζω χρησιμοποιησες λάθος ρήμα εγώ αυτό που νιώθω είναι αηδία για ορισμένους που νόμιζα φίλους ή που έλεγαν ότι πάντα θε έιναι εκεί και να βοηθάνε :shock: αυτοί βαρέθηκαν φίλε μου :o τα δύσκολα δεν είναι για ανθρωπάκια που απλά ρωτάνε έτσι για να το ακούσουν και ποτέ για να καταλάβουν τι περνάμε και μαθαίνουν το παραμυθάκι ότι δεν είναι τίποτα οι άνθρωποι με σκπ τώρα έχουν θεραπείες και εναλλαχτηκές και μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή :| αλλά μόλις φύγουν βάζουν το σταυρό τους που δεν βρίσκονται στην θέση μας :|
μην βαριέσαι λοιπόν αφού έχεις στήριγμα την γυναίκα σου και τώρα υπάρχει και φως στον ορίζοντα
αηδίασε όμως και απλά απομακρύνσου απόφυγε τους και ζήσε με αυτού που το αξίζουν

καλή συνέχεια
 #28132  από maestro
 Δευ Μάιος 24, 2010 11:40 am
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΑ!
ΟΙ "ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΣΚΠ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ (ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ) ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ή ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ...
ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ!!! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ...
ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ!!!
ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΣΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΙΣΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ!!!

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ
panos59 έγραψε:I SAY :
BE BRAVE !
BE STRONG !

(κρητικός ΔΕΝ είμαι, με μαντινάδα θα σου απαντήσω όμως ...)

τα βάσανα -λέει- ο Θεός,
στους δυνατούς τα δίνει,
για (=γιατί) στις αδύναμες ψυχές,
δεν έχει εμπιστοσύνη !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maestro την Δευ Μάιος 24, 2010 1:31 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #28133  από LL--MM
 Δευ Μάιος 24, 2010 11:47 am
Τις συμβουλές τις έχουμε χορτάσει... Πραγματική βοήθεια που θα βρούμε, όταν εκείνοι που νομίζουμε (λανθασμένα) ότι θα μας βοηθήσουν τη βρίσκουν με το να μας ζουπάν το κεφάλι κάτω; Πως τολμάμε να περπατάμε; να σκεφτόμαστε; να ζητιανεύουμε, ελλείψει άλλης επιλογής; να διαβάζουμε (άκουσον, άκουσον) το pubmed? Κι απο δώ παν κι οι άλλοι, φίλοι μου...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Μάιος 24, 2010 11:52 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #28134  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Δευ Μάιος 24, 2010 11:50 am
LL--MM έγραψε:Τις συμβουλές τις έχουμε χορτάσει... Πραγματική βοήθεια που θα βρούμε, όταν εκείνοι που νομίζουμε (λανθασμένα) ότι θα μας βοηθήσουν τη βρίσκουν με το να μας ζουπάν το κεφάλι κάτω; Κι απο δώ παν κι οι άλλοι, φίλοι μου...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
να κανουμε οτι μας κανει να ειμαστε καλα κ να αφησουμε τα πρεπει κ τα μη
εγω αυτο κανω κ αυτο πιστευω
ισως να ειμαι κ λαθος ομως
 #28135  από LL--MM
 Δευ Μάιος 24, 2010 11:54 am
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:
LL--MM έγραψε:Τις συμβουλές τις έχουμε χορτάσει... Πραγματική βοήθεια που θα βρούμε, όταν εκείνοι που νομίζουμε (λανθασμένα) ότι θα μας βοηθήσουν τη βρίσκουν με το να μας ζουπάν το κεφάλι κάτω; Κι απο δώ παν κι οι άλλοι, φίλοι μου...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Σωστά, σωστά, αλλά πόσο φτάνει αυτό που μπορούμε να κανουμε εμείς για το "να έιμαστε καλά;" Αν ήταν έτσι, δε θα καθομασταν εδώ να το συζητάμε... Απλά, θα το κάναμε :roll:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #28136  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Δευ Μάιος 24, 2010 11:59 am
LL--MM έγραψε:
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Σωστά, σωστά, αλλά πόσο φτάνει αυτό που μπορούμε να κανουμε εμείς για το "να έιμαστε καλά;" Αν ήταν έτσι, δε θα καθομασταν εδώ να το συζητάμε... Απλά, θα το κάναμε :roll:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
ξερεις κατι?εγω δεν μπορω τη μιζερια κ την απαισιοδοξια
τα σιχαινομαι αυτα τα δυο
με καλη ψυχολογια κ διαθεση ολα τα βλεπεις καλυτερα πιστευω
 #28138  από elena
 Δευ Μάιος 24, 2010 12:32 pm
θα σε μαλώσωΕικόνα τι πάει να πει βαρέθηκες!!!
συνήθως δεν αντιδρώ έτσι Εικόνα είμαι ...τρυφερός άνθρωπος...αλλά στην ανάγκη Εικόνα
 #28139  από LL--MM
 Δευ Μάιος 24, 2010 12:34 pm
Καλά, καλά... Δεν ξέρω κανέναν που να μην τα σιχαίνεται. Το να βαφτίζεις όμως "μιζέρια και απαισιοδοξία" καταστάσεις στις οποίες δεν έχεις καμία επιρροή, τι ειναι ακριβώς;

Πάντως έχεις δίκαιο, Ελενα, θ'ακολουθήσω τη συμβουλή σου: Θα βάψω τα νύχια μου! ;)
Στην κατάσταση, τι θ'αλλάξει, όμως;

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #28140  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Δευ Μάιος 24, 2010 12:39 pm
LL--MM έγραψε:Καλά, καλά... Δεν ξέρω κανέναν που να μην τα σιχαίνεται. Το να βαφτίζεις όμως "μιζέρια και απαισιοδοξία" καταστάσεις στις οποίες δεν έχεις καμία επιρροή, τι ειναι ακριβώς;
αφου μας ετυχε οτι μας ετυχε το δεχομαστε γιατι δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικα κ προσπαθουμε για το καλυτερο.με το να καθομαστε κ να λεμε πω πω τι παθαμε κ τι θα κανουμε τωρα δεν καταφερνουμε τιποτα.
οτι εγινε εγινε.το δεχομαστε κ προχωραμε τη ζωη μας
ετσι κανω εγω.ισως ειμαι κ λαθος τι να σου πω.ομως μεχρι τωρα δεν το εχω βαλει κατω ουτε με εχει παρει απο κατω
σου ειπα κ παλι μπορει να κανω λαθος ομως ετσι λειτουργω εγω