• Επείγουσα ερώτηση για οπτική νευρίτιδα

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #27335  από Maria39
 Πέμ Μάιος 13, 2010 4:16 pm
Καλησπέρα σε όλους είμαι η Μαρία και είμαι 39 ετών.
Θα ήθελα σας παρακαλώ από την εμπειρία σας να σας ρωτήσω, ποια ειναι τα συμπτώματα της οπτικής νευρίτιδας, γιατί από την Δευτέρα έχω κάτι πόνους (στιγμιαιους) στα μάτια που δεν μπορώ να ερμηνεύσω. Ως συνήθως ο γιατρός μου μου λέει ότι μαλλον ειναι από αγχος...και όχι αρχή νευριτιδας που τον ρώτησα. Η δική σας εμπειρία; Πόσο γρήγορα εμφανίζεται και εξελίσετε; είχατε πόνους στο μάτι ή και στα δύο μάτια και πόνο στον κρόταφο ή μόνο στο μάτι;
 #27340  από Maria39
 Πέμ Μάιος 13, 2010 4:37 pm
περισσότερο με ενοχλεί στο δεξί μάτι μαλιστα χθες το βραδυ μου δημιουργησε και ημικρανία ελαφρια.
Οχι προβλημα όρασης δεν έχω γι'αυτο ρωτώ μήπως ακολουθεί αυτό.. :(

Επίσης ο πόνος είναι συνεχόμενος; γιατί εμένα παει και ερχεται..
 #27343  από LL--MM
 Πέμ Μάιος 13, 2010 7:05 pm
Είναι ένα από τα συμπτώματα, ένα απο τα πιό συνηθισμενα είναι η αλλαγή εντύπωσης του κόκκινου χρώματος... κάποτε το είχαμε πει στην Ιωάννα-Μελίνα, άν θυμάμαι καλά... και κάποιος έβαλε ένα κόκκινο αυτοκίνητο φωτογραφία :(
 #27419  από κωστας
 Παρ Μάιος 14, 2010 11:29 am
καλημερα μαρια!εγω το τελη 1999 επαθα οπτικη νευριτιδα,δεν ειχα κανενα πονο η ζαλαδα απλα ειχα μια θαμπαδα και στα δυο ματια στο αριστερο ποιο πολυ!πηγα σε οφθαλμιατρο αρχικα να κοιταξει την οπτικη οξυτητα γιατι νομισα οτι μου ανεβηκε η μυωπια αλλα τελικα δεν την γλυτωσει πηρα 5 gr για αρχη!!!
 #27658  από gioulaki
 Τρί Μάιος 18, 2010 10:00 am
egw eixa kai diplwpia....to epetha thn wra pou odhgousa.apo to deksi mati eblepa dipla.mexri na paw spiti eida kai epatha!!!koitousa tous kathreptes kai den hksera poio eidwlo hatn to pragmatiko...eytxws hmoun akonta sto spiti,fysika den odhgousa...ekana endoflevia kortizonh alla arghse polu na fygei entelws....kana 4mhno....toulaxiston eblepa sxetika kala kai mporousa na odhghsw.....
 #27823  από panos59
 Πέμ Μάιος 20, 2010 12:20 pm
:shhh:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τετ Σεπ 07, 2011 5:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #27861  από panos59
 Πέμ Μάιος 20, 2010 6:39 pm
Γειά σου και σένα φιλενάδα Άννυ!
θα τα λέμε ...
8-)
Π