• ΔΥΣΚΑΜΨΙΑ ΜΥΩΝ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #27768  από Genovefa®
 Τετ Μάιος 19, 2010 7:36 pm
Μου κανει μασαζ στα νευρα περιοχη προς περιοχη.Κι εγω τρεις συνεδριες κανω εβδομαδιαιως.
Σημερα π.χ. εστιασαμε στους αστραγαλους/πελματα/δαχτυλα ποδιων.Απο το πρωτο μασαζ,παταω καλυτερα και εχω ανακτησει την χαμμενη μου ισορροπια.
 #27774  από Genovefa®
 Τετ Μάιος 19, 2010 7:44 pm
Μου κανει μασαζ στα νευρα περιοχη προς περιοχη.Κι εγω τρεις συνεδριες κανω εβδομαδιαιως.
Σημερα π.χ. εστιασαμε στους αστραγαλους/πελματα/δαχτυλα ποδιων.Απο το πρωτο μασαζ,παταω καλυτερα και εχω ανακτησει την χαμμενη μου ισορροπια.
 #27775  από soulla
 Τετ Μάιος 19, 2010 7:47 pm
γεια σου Genovefa® καλοσώρησες εύχομαι στην σχέση σου με τον γιατρο να βρήκες αυτό που πραγματικά σε βοηθά και να εισαι για πολλα χρόνια καλά :D
σε επίπεδο σχέσης αφού τον εκλεχτό τον βρήκες τι σε φοβίζει ο καιρός θα σε ζεσταίνει αυτός κοριτσάκι μου :D
 #27776  από Genovefa®
 Τετ Μάιος 19, 2010 7:54 pm
Δοξα τω Θεω εχω πολυ καλους γιατρους αλλα ακομη καλυτερους φιλους!
Καλως σας βρηκα...
 #27795  από anni
 Τετ Μάιος 19, 2010 10:55 pm
καλως την............Εικόνα
 #28086  από κωστας
 Κυρ Μάιος 23, 2010 12:09 pm
σαν μυοχαλαρωτικο καλο ειναι και το μαγνησιο το παιρνω καμια βδομαδα!το εχει δοκιμασει κανεις?
 #28088  από litsa
 Κυρ Μάιος 23, 2010 1:24 pm
geia sas!!

το μαγνήσιο ειναι φυσικό ηρεμιστικό του οργανισμού..
το παιρνουν χωρις κανενα προβλημα και οι έγκυες..

εγώ το παιρνω (trofocard) όταν θελω να κοιμηθώ.. και ειμαι σε υπερενταση

αλλά μου το εδωσε ενας κορυφαιος ορθοπαιδικός, για την μέση μου... προφανώς για να ηρεμήσω λιγο και να μην σφίγγονται οι μυες.. γιατί πάθαινα μετατοπιση κοίλης κτλ .
μια χαρά απέδωσε σε συνδυασμό με ασκήσεις κτλ..

το πηρα τότε για ενα εξάμηνο συνέχεια πρωι βραδυ εκτός κυριακής..
πολλές φορές η θεραπεια κρυβεται στα απλά...
 #28119  από κωστας
 Δευ Μάιος 24, 2010 10:17 am
οπως το ειπες λιτσα στα απλα!!!
 #28158  από ddd
 Δευ Μάιος 24, 2010 7:22 pm
Δηλαδη με το μαγνησιο που ειναι μυοχαλαρωτικο εχεις δει διαφορα και στην σπαστικοτητα?
 #28160  από κωστας
 Δευ Μάιος 24, 2010 7:38 pm
το μαγνησιο καταστελειτη την νευρικη και νευρομυικη υπερδιερερσιμοτητα!βοηθαει λιγο στην σπαστικοτητα επομενως!μην φανταστεις τρελη βελτιωση αλλα αξιζει να το παρεις,εμενα με εχει βοηθησει λιγο!το mag2 ειναι ποσιμες φυσιγγες των 10 ml μια το πρωι και μια το βραδυ για 10 μερες και μετα μια το πρωι!