• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #27598  από LL--MM
 Κυρ Μάιος 16, 2010 11:36 pm
Ξέρουμε, περίπου ΠΟΣΟ θα κρατήσει αυτή η καλυτέρευση; Ο Ζαμπόνι ο ίδιος είπε ότι πρέπει να ξαναγίνεται η διαδικασία κατά τακτά διαστήματα...

Το "γιατί δε δημοσιεύονται" είναι μέθοδος επιβίωσης και αυτοπροστασίας, για να μην τους βγαλουν τα μάτια οι "αξιαγάπητοι συνάδελφοι"... Γι αυτό, γιατί πως θα μας κάνουν καλά άν δε μπορούν να μας ...δουν μετά; Προτείνω όμως, εμπιστευτικά και με ΠΜ να δίνονται τα ονόματα αυτά, κατά προτίμηση με το κόστος της επέμβασης, δε φαντάζομαι να δυσαρεστηθούν, ούτε να διακινδυνεύσουν τίποτα έτσι... (εκτός άν φοβούνται ότι η Βάλια θα τους ...ζητησει μίζα, συνήθης πρακτική στον κλάδο τους)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Μάιος 16, 2010 11:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #27601  από kate2002
 Κυρ Μάιος 16, 2010 11:45 pm
και αν κανει καποιος μετα την επεμβαση τις εξετασεις που κανουμε για τη διαγνωση της σκ θα βγει καθαρός;
 #27602  από Neutralis
 Κυρ Μάιος 16, 2010 11:47 pm
Η αγγειοπλαστική με μπαλονάκι έχει πιθανότητες επαναστένωσης 50% σε διάστημα 18 μηνών νομίζω. Το ποσοστό αφορά τις σφαγίτιδες, η άζυγος έχει καλύτερες πιθανότητες. Ασφαλώς και συζητούνται και πιο μόνιμες λύσεις τύπου stent ή χειρουργικής επέμβασης στη φλέβα.

Όπως έχω πει χαριτολογώντας, καλύτερα μπαλονάκι κάθε χρόνο, με βέβαια αποτελέσματα, παρά τα καθημερινά, αμφιλεγόμενα φάρμακα για την σκλήρυνση. Το κόστος βέβαια της αγγειοπλαστικής είναι ένας λόγος που αποθαρρύνει από τις πολλές επαναλήψεις της.
 #27603  από kate2002
 Κυρ Μάιος 16, 2010 11:49 pm
sou έγραψε:... φάρμακα για τη ΣΚΠ δεν παίρνω γιατί είναι πολύ άχρηστα και πολύ περισσότερο επικίνδυνα. Προσωπική μου επιλογή. Ούτε πριν την επέμβαση έπαιρνα. Το γιατί τα δίνουν ρωτήστε αυτούς που τα πουλάνε.
τους νευρολογους μου για παραδειγμα; ηδη εχω "πλεγμενα τα εγκωμια" για το καθενα...
 #27605  από βάλια
 Δευ Μάιος 17, 2010 12:01 am
Δηλαδή κατά τη γνώμη σας έπρεπε να αφήσω το διάφραγμα στην άζυγο και να ζώ με φλεβική ανεπάρκεια 99%;Είσαι πειραματόζωο όταν διορθώνεις κάτι στον οργανισμό σου που δε λειτουργεί σωστά;Πιθανότητες επαναστένωσης υπάρχουν η επέμβαση ξαναγίνεται.Μελλοντικά θα βρεθούν πιο μόνιμες τεχνικές.
 #27607  από kate2002
 Δευ Μάιος 17, 2010 12:12 am
για όνομα όποιου θεου, δεν ειπα αυτο.
πειραματοζωα ειμαστε για τις εταιριες, για τα εγγεκριμενα η πειραματικα φαρμακα
πειραματοζωα ειμαστε και για τους γιατρους "μας", και για την πολιτεια (της LL-ΜΜ)
το ιδιο λεει και ο αρχι-νευρο-καθηγητης στο εδω νοσοκομειο οτι ειμαστε και για τον Ζαμπόνι.
και φυσικα επρεπε να διορθωθει το προβλημα, ακομη και αν ηταν ασχετο της σκπ.
 #27608  από LL--MM
 Δευ Μάιος 17, 2010 12:15 am
Δε διαφωνώ, κατά βάθος είμαι αθεράπευτα αφελής, αλλά το κρύβω... :oops: :oops: :oops: Ίσως αυτό να είναι το ΜΟΝΟ με το οποίο συμφωνώ με τον αρχι-νευρο-καθηγητή, με το Ζαμπόνι αυτός, κατά βάθος, είναι "Una faccia una razzia", τα υπόλοιπα είναι για το θεαθήναι :ugeek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Μάιος 17, 2010 12:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #27609  από βάλια
 Δευ Μάιος 17, 2010 12:20 am
sorry δεν κατάλαβα καλά....Anyway, η θεωρία του Zamboni είναι ελπιδοφόρα και επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής στην πράξη.Στο μέλλον θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.Επειδή όμως η κατάσταση είναι έτσι όπως είναι πρέπει να δραστηριοποιηθούμε.
 #27611  από LL--MM
 Δευ Μάιος 17, 2010 12:31 am
Και του Ζαμπόνι είμαστε πειραματόζωα... και όταν αποκτήσει τις πλάτες των "δικών του", (γιατί εκεί προσβλέπει με αυτά τα βιντεάκια, και λιγώτερο για να μας κάνει καλά) θα γίνει ίδιος και χειρότερος :cry: :cry: :cry:

Αν η διαδικασία του σε εκανε να αισθανθείς καλύτερα, κάθε άλλο παρά το αμφισβητώ, και σου εύχομαι να κρατήσει...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 82