• Δεν μπορώ να κοιμηθώ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #2697  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Απρ 17, 2009 2:54 am
Είναι 2:45 π.μ. και έχω στοιχειώσει :shock: ! Μπήκα στο forum μπας και έχει στοιχειώσει και κανένας άλλος αλλά κανείς. Ακούω πολύ ωραίες μουσικές και πίνω ωραίες μπύρες (αδίκως κάνω κοιλιακούς στο μηχάνημα που αγόρασα πρόσφατα). Νοιώθω κάτι μεταξύ συγκρατημένης αισιοδοξίας και απελπισίας :? . Παράκρουση θα μου πείτε. Μπορεί. Μίλησα με όλες μου τις φίλες στο τηλέφωνο. Συγύρισα το σπίτι μου. Εβαψα αυγά με το παιδάκι μου το οποίο είναι μες στην τρελλή χαρά και μου είπε ότι της αρέσω ;) κι ότι με αγαπάει πολύ :) και ότι περνάμε πολύ ωραία μαζί (έλοιωσα συγκινησιακά! :lol: ). Αύριο θα την πάρει ο πρώην άνδρας μου για 4ήμερο (σημειωτέον ότι 1 χρόνο και 4 μήνες αφ'ότου χωρίσαμε, εξακολουθεί να αρνείται να με δει - κι αυτό με πειράζει - η τηλεφωνική μας επαφή είναι άριστη, αλλά η οπτική μας έχει πρόβλημα). Οσο πολύ μου αρέσει το Πάσχα τόσο πολύ με καταθλίβει. Εχω κανονίσει διάφορες ωραίες εξόδους, αλλά ζορίζομαι. Περνάω μια πολύ περίεργη και δύσκολη περίοδο ("παίζει" και η πρόσφατη ερωτική απογοήτευση). Βέβαια πήρα και τις εξετάσεις αίματος που περίμενα μετά την αρχή της χημειοθεραπείας με τα χάπια και ΕΥΤΥΧΩΣ είναι μια χαρά (τα λευκά αιμοσφαίρια στο ύψος τους). Ο γιατρός είναι ευχαριστημένος, δεν μου τα αυξάνει ακόμη γιατί θέλει να με δει την άλλη εβδομάδα. Θα τα καταφέρω νομίζω, αλλά πολύ κουπί ρε παιδιά. Θέλω να κατέβω από τη γαλέρα. Νοιώθω πάντως πολύ τυχερή που σας έχω γνωρίσει μέσω αυτού του forum και ευχαριστώ ξανά τον ADMIN που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία να γνωριστούμε. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω από κοντά. Τέλος πάντων, θα τα πούμε και αύριο.
Φιλιά σε όλους σας!!!
 #2699  από mary_d_ath
 Παρ Απρ 17, 2009 3:26 am
:lol:
Τι σύμπτωση... ούτε κι εγώ μπορώ να κοιμηθώ...
Πίνω κρασί, ακούω μουσική και σκέφτομαι γενικά και αόριστα... :lol:
Έκανα πολλές ωραίες τηλεφωνικές φαρσούλες μέχρι στιγμής αλλά εξάντλησα όλο τον τηλεφωνικό μου κατάλογο και δε λέει να παίρνω και να "κοροϊδεύω" και αγνώστους. :lol:
Οπότε κάθομαι κι εγώ σαν βαμπίρ και απολαμβάνω τα κρασάκια μου!
Άντε εβίβα!
Καλή ανάσταση να έχουμε!
Εντωμεταξύ, εγώ αυγά δεν έβαψα γμτ λόγω πένθους, έχασα τον παππού μου πρόσφατα και τάχα δεν κάνει...
Κι ήθελα να βάψω έξαλλα αυγουλάκια, μωβ, πορτοκαλί, ροζ, λαχανί, τιρκουάζ, ό, τι πιο "ασυνήθιστο" τελοσπάντων.
Δεν πειράζει... Του χρόνου...
Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα να έχουμε!
 #2700  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Απρ 17, 2009 3:30 am
Τώρα νύσταξα και αποσυνδέομαι. Καληνύχτα παιδάκια! Ες αύριον τα σπουδαία...
 #2702  από mary_d_ath
 Παρ Απρ 17, 2009 3:33 am
Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα!!
 #2730  από Νικόλας
 Σάβ Απρ 18, 2009 12:33 am
Βρε Μιμίκα!
Μέσα από αυτή την υπέροχη οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει εδώ, είσαι η μεγάλη μου συμπάθεια. Γιατί πάντα μου απαντάς και με κάνεις να νιώθω όμορφα! Δεν θέλω να σε ξανακούσω down. Μην με παρεξηγήσετε έτσι; Εγώ τώρα το Πάσχα δουλεύω τρελά σε ξενοδοχείο και αύριο και το Πάσχα θα εργάζομαι σκληρά, μακριά από τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου! Να ήξερες τι άγχος έχω με όλους τους τρελούς στο κεφάλι μου. Τέλος πάντων. Αλλά πραγματικά θα ήθελα κάποια στιγμή να γνωριστούμε και από κοντά, όχι μόνο με σένα βέβαια, αλλά και με άλλα παιδιά απο δώ. Γιατί είμαστε μοναδικοί και πιστεύω πάνω απ΄όλα ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Μόνο εμείς ξέρουμε τι σημαίνει ζωή και τι σημαίνει ευτυχία! Σου κλεινω το μάτι, σου χαμογελάω, και να μην ξεχνάς! Αύριο ξημερώνει η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου! Καλό σου βράδυ! Σου εύχομαι ότι εσύ εύχεσαι!
 #2735  από ΜΙΜΙΚΑ
 Σάβ Απρ 18, 2009 12:56 am
Ευχαριστώ παιδάκι ;) !