• ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #26942  από kate2002
 Πέμ Μάιος 06, 2010 1:19 pm
και επαυξάνω makisb!
και τυχαιο γεγονος θα ηταν το οτι καηκε το ισόγειο και ο 4ος οροφος ενος άδειου κτιριου που φυλάσσονταν τα αρχεια των χοντρών φοροφυγαδων...
όλα φτιαχτα ειναι και δεν υπολογίζονται καν οι ανθρωπινες ζωες για να πετυχουν αυτο που θελουν.
ειναι όπως οι παραπλευρες απώλειες στους αμερικανικους πολέμους, ασήμαντες μπροστα στην νικη του πολεμου...

α! και εγω δεν ντρεπομαι που ειμαι ελληνιδα. οι έλληνες ηταν στο δρομο και διαδηλωναν προχθες, και αν ηταν δυνατον, και γω θα ημουν μαζι τους.
 #26943  από Εύη Ξ
 Πέμ Μάιος 06, 2010 2:43 pm
Μόνο αν νοιώσουμε πόσο στ`αλήθεια μόνοι ήμαστε,
ίσως ν`αγαπήσουμε αληθινά τους άλλους.

Pease!!!!!
 #26945  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Πέμ Μάιος 06, 2010 3:06 pm
kate2002 έγραψε:και επαυξάνω makisb!
και τυχαιο γεγονος θα ηταν το οτι καηκε το ισόγειο και ο 4ος οροφος ενος άδειου κτιριου που φυλάσσονταν τα αρχεια των χοντρών φοροφυγαδων...
όλα φτιαχτα ειναι και δεν υπολογίζονται καν οι ανθρωπινες ζωες για να πετυχουν αυτο που θελουν.
ειναι όπως οι παραπλευρες απώλειες στους αμερικανικους πολέμους, ασήμαντες μπροστα στην νικη του πολεμου...

α! και εγω δεν ντρεπομαι που ειμαι ελληνιδα. οι έλληνες ηταν στο δρομο και διαδηλωναν προχθες, και αν ηταν δυνατον, και γω θα ημουν μαζι τους.
εγω δεν σου ειπα πως ειμαι αντιθετη με τις διαδηλωσεις.
αλλα δεν μπορουμε να σκοτωνουμε αθωους ανθρωπους επειδη ετσι θελουμε.ελεος.
 #26949  από Κατερίνα
 Πέμ Μάιος 06, 2010 3:25 pm
Χθες έφτασα στο σημείο να σκέφτομαι την μετανάστευση,να πάω να
δουλέψω λαντζέρισσα,αφού πρώτα έχω κάψει τα πτυχία μου,γιατί έτσι
σίγουρα θα ζούσα πιο αξιοπρεπώς!!Ναι ναι σ'αυτό το σημείο με έφτασε η
Ελλαδίτσα μας!!Δεν ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα,θέλω έναν λόγο για
να θέλω να ζήσω εδώ!!

Δυστυχώς!!!
 #26951  από kate2002
 Πέμ Μάιος 06, 2010 3:39 pm
ντινα εδω μεσα κανεις δεν ειπε πως μπορουμε να σκοτωνουμε αθωους,
και γενικοτερα κανεις δε μπορει να σκοτωνει κανεναν, οτιδηποτε ζωντανο.
αλλά δε μπορω να ακουω ότι φταινε οι χιλιαδες διαδηλωτες γιαυτο που εγινε.
οι άνθρωποι στην τραπεζα ειχαν δικαιωμα να ειναι εκει, όπως ειχαν και οι άλλοι δικαιωμα να διαδηλώσουν. κάθε φορα που γινεται μια διαδηλωση ή κινητοποιηση δε μπορει να συμβαινει στο τελος κατι που να το ακυρώνει. και φυσικα όλοι σκεφτονται αυτους που ηταν στη δουλεια τους.
εγω δουλευα 6 χρονια σε καποιον που όχι μόνο ειχε απαγορευσει τις απεργιες, αλλά και δηλώσει πως όποιος απεργησει θα φυγει. δε μπορεις να ξερεις τι συμβαινει στον καθενα. 3 παιδια εχω, πως λες να νιωθω βλέποντας όλη μερα στην τηλεοραση την εγκυο υπαλληλο με τα ποδια να κρεμονται απο το μπαλκονι, πεθαμενη με το μωρό στην κοιλια της;; για το μεροκαματο τους ηταν εκει, αλλά το ιδιο και οι άλλοι απεξω. κι αυτοι που εκαναν τις φασαριες, τις καταστροφες, τις φωτιες και εν τελει τις δολοφονιες καμια σχεση δεν ειχαν με την διαδηλωση. και ουτε οι πραγματικοι αυτουργοι θα συληφθουν ποτε, όπως και για οτι συμβαινει σε όποια "λαικη επανασταση" "μικρου ή μεγαλου μηκους", γιατι απλα ειναι βαλτοι να το κανουν αυτο. δε σκοτωνεται κανενας επειδη ετσι θελουμε, αλλά επειδη ετσι θελουν καποιοι και πληρωνουν καλα καποιους άλλους να το κανουν, παρεχοντας τους και την τέλεια αστυνομικη κάλυψη, γιατι απλά εχουν την δυνατοτητα να την αγορασουν κι αυτη.

κατερινα μου κιεγω καμαρι τοχω που ειμαι ελληνιδα.
και γω σκεφτηκα να φυγω.
που να παω;να τα παρατησω όλα;
τι να πω τοτε στα παιδια μου;
να προσπαθησω και να παλαιψω εδω;
και παλι, τι θα πω στα παιδια μου;
 #26953  από Κατερίνα
 Πέμ Μάιος 06, 2010 3:42 pm
Χίλια δίκια έχεις kate!!Τι να τους πείς?
Εγώ δεν ξέρω καν αν θα καταφέρω να κάνω έστω και
ένα παιδί, έτσι που έχουν τα πράγματα,κι ας μου ζητούσε
εξηγήσεις μετά!! :(
 #26959  από βάλια
 Πέμ Μάιος 06, 2010 4:45 pm
Συμφωνώ με αρκετούς :)κι επειδή θεωρώ ότι τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη ζωη μας πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα.Η απάντηση σε όλο αυτό το αίσχος που έγινε για να αμαυρωθουν οι χτεσινές κινητοποιήσεις είναι μεγαλύτερος αγώνας!
 #26960  από makisb
 Πέμ Μάιος 06, 2010 4:56 pm
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε: εγω δεν σου ειπα πως ειμαι αντιθετη με τις διαδηλωσεις.
αλλα δεν μπορουμε να σκοτωνουμε αθωους ανθρωπους επειδη ετσι θελουμε.ελεος.
Απλά αυτοί που σκότωσαν δεν ήταν διαδηλωτές...
sou έγραψε:Άξεστος όχλος δεν είναι αυτοί που βγήκαν να διαδηλώσουν για τα δίκαια αιτήματά τους. Άξεστος όχλος είναι αυτός που τόσα χρόνια εξεθείαζε όλους αυτούς τους πολιτικούς που μας έφεραν εδώ. Έτρεχε σε συγκεντρώσεις για να διορίσουν κάπου τον τεμπέλη το γιόκα του και μάζευε σταυρούς για τα καθίκια.

Νομίζω έγινα σαφής.
Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα!

Ας αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και δε χρειάζεται να τα παρατήσουμε όλα! Η Ελλάδα είναι πολύ όμορφη για να την παρατήσουμε επειδή κάποιοι το θέλουν!
 #26970  από litsa
 Πέμ Μάιος 06, 2010 11:34 pm
(Γ. Σουρής 1853-1919)

Ποιός είδε κράτος λιγοστόσ' όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;

Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά'χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα;

Νά'χει κλητήρες για φρουρά
και να σε κλέβουν φανερά,