• ΠΑΤΡΑ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #22730  από mpompotitsa
 Δευ Μαρ 22, 2010 9:03 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Κ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!
ΠΑΣΧΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Ή ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
 #22742  από anni
 Δευ Μαρ 22, 2010 10:58 pm
Καλως την mpompotitsa...
Ευχομαι να πανε ολα καλα για τον πατερα σου
Οσο για γιατρο θα σου πουν οι επομενοι.........
δεν ξερω απο αυτα τα μερη.........
Καλη δυναμη :lol:
 #22743  από soulla
 Δευ Μαρ 22, 2010 11:00 pm
γεια σου μπομπονιέρα είσαι αγόρι ή κορίτσι :?:προσωπικά λυπάμαι δεν ξέρω να σου πω για γιατρό είμαι λίγο μακρυά :D αλλά καλωσορισες στην παρέα μας και εύχομαι να σας πάνε όλα καλά το σημαντικό είναι να σας έχει κοντά του όπως αυτός θέλει και όχι όπως θα θέλετε εσείς
 #22788  από mpompotitsa
 Τρί Μαρ 23, 2010 9:12 am
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!
 #22839  από mpompotitsa
 Τρί Μαρ 23, 2010 10:24 pm
sou έγραψε:Καλησπέρα και από μένα και καλώς ήρθες.

Μένω μόνιμα στην Πάτρα, αλλά δεν μπορώ να σου συστήσω κάποιον γιατί έχω απηυδήσει και δεν τους έχω πια σε καμμία υπόληψη. Προσωπικά, έχω να δω νευρολόγο 3 χρόνια.

Πάντως, η ευγενέστερη πό όλους ήταν η κα Χρόνη στο Ρίο.
σε ευχαριστω πολυ
πρεπει να κλείσω ραντεβου;αν ναι αργει πολυ;
 #23847  από evoula
 Πέμ Απρ 01, 2010 11:15 pm
geia s....eimai apo pirgo k fetos menw patra...me parakolouthei sto rio o k. dimisianos mazi me thn k. salakou...polu eygenikoi...
 #26863  από Γιαννης62
 Τετ Μάιος 05, 2010 12:30 am
giasou mpompotitsa .meno k.ego patra.distichos echo megali pira se afto to thema.an to thelis,mporoume na wrethoume k. na ta poume.parakoloutho oles ti sizitisisas pedia.ime pateras.k.echo tin korimou me ms.33et.min apelpiseste ola tha alaxoun pros to kalitero.afto pou ginete tora ,me ton italo giatro ,den tha argisoun na to dechtoun afta ta korakia pou trone me chrisa koutalia is waros neon anthropon, pou etiche na adiathetisoun.apo mia asthenia pou tin waftisan ..aftoanosi.epidi etsi tous simferi.INE POLA TA LEFTA.k. afti den chortenoun!..ochi omos gia poli akoma.na to thimaste afto.na iste oli kala.k.min to wasete kato.giasas!..
 #26866  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τετ Μάιος 05, 2010 1:06 am
Να πάνε όλα καλύτερα μπομποτίτσα για τον πατέρα σου κι εσένα Γιάννη62 ό,τι καλύτερο για την κόρη σου. Σ'ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια