• νοσοκομειο

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #25931  από Giota
 Παρ Απρ 23, 2010 9:24 pm
απο τοτε που γυρισα απο το νοσοκομειο εχω πολλες φοβιες. ειδα πολλες περιπτωσεις ξερετε τι. βρε παιδια μια απορια εχω ολοι θα παρουμε μπαστουνακι? δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να γλιτωσει? τι ειναι αυτο? προς θεου απορια εχω δεν το δενω αλλα καπως μου φανηκε η ολη εξελιξη. τι παει λαθος?
 #25934  από kate2002
 Παρ Απρ 23, 2010 9:49 pm
εγω γιωτα αισθανομαι οπως παντα, δε μπορω να το φανταστω καν...
 #25978  από Biskoto10
 Σάβ Απρ 24, 2010 2:15 am
Ολα μεσα στην ζωη ειναι, αλλα απο την στιγμη που δεν χρειαζεσαι το μπαστουνακι γιατι μπαινεις σε αυτο το τριπακι και να το σκεφτεσαι? Ζησε το σημερα!
 #25994  από Μαριάννα
 Σάβ Απρ 24, 2010 5:47 pm
Αυτο Σταύρο μου θυμιζει αυτο που λεει ο άντρας μου Είναι να μην σου χτυπησει την πόρτα (η ΣΚΠ) απαξ και στην χτύπησε να μην την ανοίξεις αφου την άνοιξες όμως .......

Ο άντρας μου παιδευοταν να μαθει τι έχει 2 χρόνια και σε ορθοπεδικους είχε παει ωσπου ένας βρεθηκε και του είπε μην το ψαχνεις ορθοπεδικα πηγαινε σε νευρολόγο και όπου μετα απο την 2η μαγνητικη που έκανε εδειξε και τις εστίες και ετσι ανοιχτηκε η πόρτα....

Γι'αυτο μην κάθεστε να σας τρωει η στενοχωρια Ζηστε το σήμερα
 #26040  από efi
 Κυρ Απρ 25, 2010 4:16 pm
Giota έγραψε:απο τοτε που γυρισα απο το νοσοκομειο εχω πολλες φοβιες. ειδα πολλες περιπτωσεις ξερετε τι. βρε παιδια μια απορια εχω ολοι θα παρουμε μπαστουνακι? δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να γλιτωσει? τι ειναι αυτο? προς θεου απορια εχω δεν το δενω αλλα καπως μου φανηκε η ολη εξελιξη. τι παει λαθος?
otan ekana thn prwth mou magnhtikh...thn eide katalathos mia giatros (kalh ths wra opou kai an einai)kai to mono pou mou eipe htan.....mh skeftese twra sta 23 gia kati pou tha patheis sta 60...kai mporei na exeis mia anaphria a....kai isws na serneis ligo to podi sou...zhse to shmera to ayrio giati sta 60 de tha zeis....oxi apo skp alla apo alla pragmata.....auto filia