• μουδιασμα

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #25650  από ΜΙΜΗ
 Τετ Απρ 21, 2010 1:34 pm
Μιμίκα μου.....Πραγματικά μ'έκανες και γέλασα.....Δε θέλω να πάρω το θρόνο σου...Μακάρι όλα να πάνε καλά........Όσον αφορά το αμόρε...Με στηρίζει αρκετά αλλά φοβάμαι ότι θα φύγει....Γιατί κ εγώ είμαι υπερβολική στις αντιδράσεις μου.....
 #25652  από ΡΕΝΑ
 Τετ Απρ 21, 2010 2:35 pm
ΜΙΜΗ έγραψε:Μιμίκα μου.....Πραγματικά μ'έκανες και γέλασα.....Δε θέλω να πάρω το θρόνο σου...Μακάρι όλα να πάνε καλά........Όσον αφορά το αμόρε...Με στηρίζει αρκετά αλλά φοβάμαι ότι θα φύγει....Γιατί κ εγώ είμαι υπερβολική στις αντιδράσεις μου.....
ΜΙΜΗ μου αν σ'αγαπάει πραγματικά θα μείνει!!!! Αν φύγει τότε δεν άξιζε.... Εγώ αυτής της άποψης είμαι!!!!:D DON'T WORRY όλα θα πάνε ΚΑΛΑ :!: :!: :!:
 #25655  από ΜΙΜΗ
 Τετ Απρ 21, 2010 3:14 pm
Ρένα μου έχεις δίκιο σ'αυτό......Απλά είναι η πρώτη φορά από τότε που έμαθα για την αρρώστεια που έκανα σχέση και καταλαβαίνεις....Φοβάμαι λιγάκι...Και έτυχε τώρα να παρουσιάσω τις υποτροπές....Ατυχία ή κάτι καλύτερο?????
 #25656  από ΡΕΝΑ
 Τετ Απρ 21, 2010 3:48 pm
ΜΙΜΗ έγραψε:Ρένα μου έχεις δίκιο σ'αυτό......Απλά είναι η πρώτη φορά από τότε που έμαθα για την αρρώστεια που έκανα σχέση και καταλαβαίνεις....Φοβάμαι λιγάκι...Και έτυχε τώρα να παρουσιάσω τις υποτροπές....Ατυχία ή κάτι καλύτερο?????
Σε καταλαβαίνω κοριτσάκι μου και εγώ όταν ετύχαν κάποιες υπότροπες έτσι σκεφτόμουν..ότι θα με παρατήσει ο άντρας μου....αλλα εχω πει στον εαυτό μου ότι αν είναι να φύγει θα φύγει και ότι απλα η ΣΚΠ θα έιναι απλά η δικαιόλογια και ότι δεν με αγαπάει αληθινά.... ;)
 #25927  από ΜΙΜΗ
 Παρ Απρ 23, 2010 8:30 pm
Παιδιά και πάλι καλησπέρα σας...Τελικά έκανα υποτροπή οπότε σήμερα ξεκίνησα 2πλη δοση κορτιζόνης...Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα πετύχει......Γιατί το ζόρι είναι μεγάλο.....
 #25929  από kate2002
 Παρ Απρ 23, 2010 9:01 pm
μιμή περαστικά σου κοπέλα μου... :)
να φυγει όπως ήρθε, και να εισαι όπως ήσουν ;)
όλα θα πανε καλά :!:
 #28166  από panos59
 Δευ Μάιος 24, 2010 9:08 pm
αχ αυτές οι &^%*&$#@#% οι ώσεις (υποτροπές) :cry:
έρχονται ξαφνικά και βρυκολακιάζουν στη ζωούλα μας...
τι να κάνεις ...
περαστικούλια σου ;)
κορτιζόνη και "άναλος δίαιτα" (κράτη στο αλατάκι για ένα διάστημα, κοινώς)!
ευτυχώς περνάνε, χωρίς κατάλοιπα, συνήθως!
και, μετά, παίρνουμε μια μεγάαααλη μαύρη πέτρα και την πετάμε πίσω μας και προχωράμε πάλι !
(κοιτάμε πρώτα πίσω μας ... μην περνάει κανένας ... εννοείται .... χεχεχε) :lol: :lol:
τώρα που εγώ γράφω εύχομαι να είναι πλέον όλα περασμένα-ξεχασμένα
:lol:
Π
 #28665  από ΜΙΜΗ
 Σάβ Μάιος 29, 2010 9:58 pm
Άργησα να σας απαντήσω αλλά τί να κάνω έχω κ μία εξεταστική να βγάλω πέρα...Να σας ενημερώσω ότι παρά την υπερβολική δόση κορτιζόνης που πήρα αποτέλεσμα δεν είδα κ τώρα συνεχίζω με χάπια για μουδιάσματα....Αλλά όλα αυτά τί να σου κάνουν αν η ψυχολογία είναι υπό το μηδέν......?????Κ δεν έχεις κ κανέναν να σε στηρίζει????Όλοι στα δύσκολα φεύγουν...Εγώ αυτο κατάλαβα.....Οπότε είμαι μόνη κ προσπαθώ όλα να τα βάλω σε μία τάξη....Πόση δύναμη να έχω όμως μέσα μου????Ίσως ακούγονται όλα αυτά καταθληπτικά αλλά σας λέω ό,τι νιώθω στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου......
 #28667  από litsa
 Σάβ Μάιος 29, 2010 10:29 pm
Μιμή μου... και εσύ εξεταστική??
που ??
καλη επιτυχία...
εμ που να φύγουν τα μουδιάσματα με όλα αυτά??
 #28669  από kate2002
 Σάβ Μάιος 29, 2010 10:59 pm
γιατι μονη; ο τζες που επαιζε;...
αν εφυγε ο κυριος μιμη μου, στο καλο να παει... απο πορτοκαλιες...ώπα! ;)