Ρε παιδιά, θα σας μαλώσω. Οπωσδήποτε δεν είσαστε-είμαστε ψυχολόγοι κανενός, και αυτό το σαιτ είναι τόπος "συνάντησης" και όχι ψυχοθεραπείας τρίτων. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει πως μπορούμε να κρίνουμε κάποιον που ζήτησε την "βοήθειά" μας με απαξιωτικό τρόπο.
Κι εμένα με παραξένεψε η τοποθέτηση της elina38 γι'αυτό και της έκανα κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις και φυσικά κατέληξα στο συμπέρασμα πως απλώς φοβάται τη ΣΚΠ και δεν την έχει. Αυτό όμως δεν με έκανε να απορρίψω τον τρόπο σκέψης της και θα σας πω γιατί.
Έχω έναν γιό που τώρα είναι 2 χρονών και δεν καταλαβαίνει πολλά. Μέρα παρά μέρα βλέπει τη μητέρα του να κάνει ένεση στον πατέρα του. Αργά ή γρήγορα θα μάθει τί έχει ο πατέρας του και πώς αυτό επιρρεάζει τη ζωή του πατέρα του, αλλά και την δική του ζωή. Θεωρώ, πως είναι πολύ πιθανό ο γιός μου να ζει με το φόβο ότι κάποια στιγμή στη ζωή του θα έχει κι αυτός ΣΚΠ και με το παραμικρό "σύμπτωμα" θα τρέχει στους νευρολόγους, σίγουρος ότι έχει ΣΚΠ. Αυτό είναι το πιο πιθανό. Άστοχο, δυσάρεστο, αλλά πολύ πιθανό.
Και η elina38 λοιπόν τέτοια περίπτωση είναι, ίσως λίγο πιο παρατραβηγμένη, αφού πρόκειται για φίλη της και όχι για συγγενή της.
Επίσης, έχω να δηλώσω ότι εγώ είμαι "καλός"