• μουδιασμα

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #21410  από litsa
 Σάβ Μαρ 13, 2010 7:25 pm
δεν ξέρω ... ανάλογα την περίπτωση... και να πρεπει .. αναγκαίο κακο...οπως λεει μια φίλη
πάω διακοπές...

παλι λέω μην συγκρίνεις καταστάσεις ....
φιλια και περαστικούλια..... :D
 #21419  από Giota
 Σάβ Μαρ 13, 2010 9:16 pm
μπορει να μην χρειαστεις νοσοκομειο? μην το δενεις. ισωσ κ ναι κ παλι δεν ειναι κακο
 #21855  από ΜΙΜΗ
 Τρί Μαρ 16, 2010 9:21 pm
Γεια σας και πάλι....Λοιπόν πήγα στο γιατρό λαι τελικά η αρρώστεια έκανε υποτροπή οπότε σήμερα κιόλας ξεκίνησα κορτιζόνη.......Για 5 μέρες αρχικά.....Τελικά πρέπει να είμαστε σε μία συνεχή επαγρύπνιση.......Καλό μας κουράγιο......
 #21856  από soulla
 Τρί Μαρ 16, 2010 9:29 pm
γεια σου ΜΙΜΗ εύχομαι να μην σε ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα να έρχεται και να φεύγει όσο το δυνατό πιο βελούδινα μην φοβάσαι κράτα γερά.
 #23543  από ΜΙΜΗ
 Δευ Μαρ 29, 2010 8:05 pm
Καλησπέρα σας....Έκανα την κορτιζόνη αλλά ακόμη δεν έχω δει κάποιο αποτέλεσμα.Μάλιστα παίρνω ένα χάπι,μίλησα και με τον γιατρό μου και μου είπε ότι θα πάρω και άλλα....Δύσκολα τα πράγματα...Σας εύχομαι καλή ανασταση και καλές γιορτές.....
 #25499  από ΜΙΜΗ
 Τρί Απρ 20, 2010 12:35 am
Καλησπέρα....Πριν ένα μήνα είχα κάνει υποτροπή στα πόδια και πήρα κορτιζόνη για 5 μέρες...Δυστυχώς ξανά έκανα υποτροπή κατά 90% στην πλάτη αυτή τη φορά.....Πραγματικά έχω αρχίσει να φοβάμαι γι'αυτή την αρρώστεια....Δεν ξέρω τί θα μου ξημερώσει.....Και έχω και μία πρόσφατη σχέση και δε θέλω να τον ζαλίζω συνέχεια με το πρόβλημά μου.....Και νιώθω ότι θα με πάρει από κάτω...Απελπίζομαι......
 #25526  από anni
 Τρί Απρ 20, 2010 12:19 pm
Μιμη μου κανε κουραγιο και μην το βαζεις κατω.......... ;)
ολα θα φτιαξουν θα δεις...........
αλλωστε παιρνουμε τοση δυναμη ο ενας απο τον αλλον
που αυτο απο μονο του ειναι παρηγορο........ ;)και μας κανει πιο δυνατους :P
την σχεση σου......δεν πειραζει...........αν δεν σε στηριξει τωρα,ποτε θα σε στηριξει;
ας ειναι νωρις...... :mrgreen:
γι αυτο μην απελπιζεσαι και χαμογελα...........παρε την θετικη μας ενεργεια.........
απο αυτην ημαστε φουλ :P :P :P :P :P :P
 #25536  από soulla
 Τρί Απρ 20, 2010 2:24 pm
γεια σου ΜΙΜΗ εύχομαι σύντομα να νιώσεις καλύτερα και επιτέλους να βρεθεί κάτι να σταματήσουν αυτές ψυχοφθόρες και όχι μόνο υποτροπές ;) σίγουρα είναι δύσκολο και όλους μας φοβίζει :cry: όποιος πονέσει πρώτος μόνο αυτός ξέρει και μπορεί να μιλά για πόνο :cry:

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
 #25537  από ΜΙΜΗ
 Τρί Απρ 20, 2010 2:30 pm
Αχ παιδιά ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ...Ειλικρινά πιστεύω πως από εσάς θα πάρω τη δύναμη που χρειάζομαι.....
 #25629  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τετ Απρ 21, 2010 1:11 am
ΜΙΜΗ :evil: ?????????????????? Ποιός έσπρωξε εμένα τη ΜΙΜΙΚΑ από το θρόνο μου :evil: ?????????
Αλλά επειδή είμαι μεγαλόψυχος άνθρωπος :roll: και επειδή "δεν με κρατάνε τα πόδια μου" θα κάνω παραπέρα για τους νεότερους ;) .

Μιμή μας ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ!!! Θα περάσει η ώση και τότε ... ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΣΟΥ :lol: .
Οσο για το "αμόρε", είναι λογικό να στενοχωριέται κι εκείνος όσο σε βλέπει εσένα λυπημένη και φοβισμένη, αλλά φρόντισε εσύ τώρα τον εαυτό σου κι όλα θα γίνουν πάλι καλά και εύχομαι και καλύτερα.

Φιλιά