• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #25002  από κωστας
 Τετ Απρ 14, 2010 10:03 pm
το internet μου ειναι ποιο αργο και απο την καθυστερηση και δεν καταφερα να το δω,ευχαριστουμε σωτηρη για την ενημερωση!
 #25003  από swt
 Τετ Απρ 14, 2010 10:12 pm
κωστας έγραψε:το internet μου ειναι ποιο αργο και απο την καθυστερηση και δεν καταφερα να το δω,ευχαριστουμε σωτηρη για την ενημερωση!
Ειπώθηκε ότι το βίντεο θα είναι αργότερα διαθέσιμο για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν. Οπότε ελπίζω, παρά την αργή σύνδεση, να μπορέσεις τελικά να το παρακολουθήσεις. :)
 #25004  από Μαριάννα
 Τετ Απρ 14, 2010 10:21 pm
Ναι την είδα αλλά δεν κατάλαβα και πολλά επειδή τ'αγγλικά μου δεν είναι και τοσο καλά ευχαριστουμε Σωτηρη για την μεταφορα τί ερωτησεις είπωθηκαν?
 #25080  από swt
 Πέμ Απρ 15, 2010 6:18 pm
swt έγραψε:Ειπώθηκε ότι το βίντεο θα είναι αργότερα διαθέσιμο για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν. Οπότε ελπίζω, παρά την αργή σύνδεση, να μπορέσεις τελικά να το παρακολουθήσεις. :)
Το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ
:arrow: http://hosted.mediasite.com/mediasite/V ... ebb41a8ba6
 #25105  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Απρ 16, 2010 12:46 am
Ευχαριστούμε πολύ Σωτήρη και Σταύρο.

Τα δικά μου νέα από την επίσκεψή μου στον αγγειοχειρουργό είναι :
ήταν ενήμερος για τη θεωρία Ζαμπόνι (χωρίς να το παραδεχτεί ανοικτά), δεν την υποστηρίζει, δεν την αποκλείει (με την έννοια ότι δεν θα απέκλειε τίποτα στην επιστήμη του), εντούτοις μου έδωσε να κάνω ένα υπερηχογράφημα φλεβών τραχηλικής χώρας αμφοτερόπλευρα. Εκείνος σχεδόν αποκλείει το να μας οδηγήσει το αποτέλεσμα σε περαιτέρω εξετάσεις κι εγώ από τη μεριά μου νομίζω πως δεν είναι αυτό που θα έψαχνε κάποιος βάσει της θεωρίας Ζαμπόνι.
Αυτά!!!!!
Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα, αλλά μας βλέπω σιγά σιγά να μπαίνουμε σε καμιά τεράστια λίστα αναμονής για ταξίδι στην Ιταλία για διερεύνηση, πιθανή διάνοιξη και σίγουρη αναψυχή και βεβαίως "ξεπαράδιασμα".
Μέχρι τότε, προσωπικά θα συνεχίσω τις κινησιοθεραπείες μου (τις οποίες παράτησα για 3 εβδομάδες), το κολύμπι μου, τα cellcept μου κι ο Θεός βοηθός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜΙΜΙΚΑ την Παρ Απρ 16, 2010 1:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #25106  από litsa
 Παρ Απρ 16, 2010 12:54 am
ante mimika μην το βάζεις κάτω!!!!
ολα ειναι μέσα στο μυαλό μας- χωρίς να υποτιμώ τα πραγματικά προβληματα-

σε φιλώ και υποκλινομαι .. :D :) :) :) :) :)
 #25107  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Απρ 16, 2010 1:27 am
Δεν το βάζω κάτω Λιτσάκι! Θα παρακολουθώ τη ροή και θα την ακολουθήσω.

Κι εγώ υποκλίνομαι (ελαφρά όμως γιατί η ισορροπία μου είναι οριακή :lol: ), αλλά ΣΕ ΦΙΛΩ ΣΒΟΥΡΙΧΤΑ 8-) !!!
 #25117  από Στάθης
 Παρ Απρ 16, 2010 10:44 am
ΜΙΜΙΚΑ, κάπως έτσι είμαστε όλοι, παρακολουθούμε τη ροή .........

Αργά ή γρήγορα κάποιος χριστιανός θα εμφανιστεί με ευλογία από τον ίδιο τον Αγ. Zamboni.

Τότε είναι που κόψουμε όλοι φλέβες .... από την χαρά μας !!! :lol:
 #25181  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Απρ 16, 2010 8:17 pm
Εκλεισα ραντεβού για το υπερηχογράφημα στη Βιοϊατρική για την Τρίτη ώρα 8 μμ, γιατί δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο για να αποτανθώ. Οποιος έχει να μου προτείνει κάποιον πιο έμπιστο, παρακαλώ στείλτε τό μου σε μήνυμα και ακυρώνω το ραντεβού της Βιοϊατρικής.

Σταύρο μας, ο αγγειοχειρουργός μου έδωσε να κάνω αυτό το υπερηχογράφημα για να με καθησυχάσει.
Από αυτό άρχισες κι εσύ (υπερηχογράφημα φλεβών τραχηλικής χώρας)?
Αν δηλαδή η πιθανή στένωση είναι σε άλλη φλέβα παρακάτω (πώς σου φαίνονται οι ιατρικοί όροι που χρησιμοποιώ ;) ), τότε αυτή η στένωση θα απεικονιστεί αντίστοιχα στην εξέταση των φλεβών του τραχήλου ως κάποιου είδους διαταραχή που θα πρέπει να διερευνήσουμε περαιτέρω ή θα πρέπει να σκαναριστεί συγκεκριμένα το σημείο εκείνο της φλέβας που έχει το πρόβλημα για να οδηγηθούμε σε λεπτομερέστερες εξετάσεις ?
 #25299  από Μαριάννα
 Σάβ Απρ 17, 2010 5:10 pm
Αλήθεια παιδια παντα αναρωτιόμουν μπορουμε να πουμε οτι υπαρχουν συμπτωματα για την θεωρία ccsvi και να καταλάβουμε οτι δεν πηγαινει κατι καλά με τις φλέβες?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 82