• ΔΥΣΚΑΜΨΙΑ ΜΥΩΝ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #24694  από ebg
 Κυρ Απρ 11, 2010 2:00 pm
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΧΑ ΠΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΠΑΘΗΣΗ ΕΙΝ ΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΡΗΣ ΣΠΑΣΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΣΚΑΜΨΙΑ. ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΔΟΛΟΥΤΡΟΥ ΕΧΘΕΣ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΤΡΕΛΗ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ.
ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΒΑΣΙΛΗΣ Γ.
 #24697  από elena
 Κυρ Απρ 11, 2010 2:05 pm
Βασίλη τι έγινε με την μαγνητική που θα έκανες?πήρες αποτελέσματα?
 #24698  από ebg
 Κυρ Απρ 11, 2010 2:12 pm
elena έγραψε:Βασίλη τι έγινε με την μαγνητική που θα έκανες?πήρες αποτελέσματα?
ΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ. ΟΙ ΤΡΕΙ ΕΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΙΠΟΙΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ. ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΑΓΝΙΤΙΚΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ, ΠΟΝΑΓΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΟΒΙΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΞΕΑΝΧΩΘΗΚΑ ΛΙΓΟ. ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ;
 #24701  από elena
 Κυρ Απρ 11, 2010 3:15 pm
Mπράβο Βασίλη!!πολύ ευχάριστα τα νέα σου!σου εύχομαι πάντα τέτοια νέα να έχεις!
μην αγχώνεσαι και όλα καλά θα πάνε!και εγώ προς το παρόν καλά! :D
 #24708  από costas
 Κυρ Απρ 11, 2010 4:37 pm
ebg έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΧΑ ΠΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΠΑΘΗΣΗ ΕΙΝ ΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΡΗΣ ΣΠΑΣΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΣΚΑΜΨΙΑ. ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΔΟΛΟΥΤΡΟΥ ΕΧΘΕΣ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΤΡΕΛΗ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΒΑΣΙΛΗΣ Γ.
Θα σε βοηθήσει πολύ , και γω κάνω κάτι ανάλογο τους εαρινούς, καλοκαιρινούς , φθινοπορινούς μήνες , περπατώ ξυπόλυτος στην 'αμμο δ'ιπλα στη θάλασσα , τρελλή ανακούφιση......
 #24711  από georgeand
 Κυρ Απρ 11, 2010 6:04 pm
ebg έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΧΑ ΠΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΠΑΘΗΣΗ ΕΙΝ ΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΒΑΣΙΛΗΣ Γ.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΣ Η ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ
 #24807  από ddd
 Δευ Απρ 12, 2010 9:46 pm
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ
ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ?
 #24916  από ebg
 Τετ Απρ 14, 2010 9:09 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ SPA ΠΟΔΙΩΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΝΕΡΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΥΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΒΟΗΘΑΕΙ.
 #27762  από Genovefa®
 Τετ Μάιος 19, 2010 6:55 pm
Η "φιλη" μας, μου χτυπησε την πορτα πριν 5 χρονια...Απο τα φαρμακα (κατι που αρνειται η ιατρικη) και απο τον φοβο μου να περπατησω μηπως και πεσω ή να περπατησω καλυτερα για να μη με σχολιαζουν,ηρθε το σωμα μου και κλειδωσε.
Ειχα γεμισει αλατα σε ολο μου το σωμα μεχρι και στα πλευρα,με αποτελεσμα να μην εχω καλη ισσοροπια.
Αρχιζα και εσερνα το ποδι μου οταν κουραζομουν.Μεχρι που μου ειπαν για μια φυσιατρο.2 μηνες μονο και εμαθα ξανα να περπαταω,να γονατιζω τα ποδια μου οταν ανεβαινω σκαλες,να μη σερνω το ποδι μου,να εχω αριστη ψυχολογια και να μην αφηνω κανενα να επιβαρυνει την διαθεση μου.
Στην ουσια,εχω σταματησει να κανω παρεα με την φιλη μας.
Ψαξ'τε το...Προσωπικα οφειλω πολλα στην Φυσιατρικη!
 #27764  από κωστας
 Τετ Μάιος 19, 2010 7:13 pm
και'γω σε φυσιατρο παω 3 μερες την βδομαδα αλλα η σπαστικοτητα παραμενει!τι διαφορετικο κανει η φυσιατρος που αναφερεις genovefa(εκτος απο bottox,διατασεις κτλ)?