• φαρμακεια

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #24670  από dont
 Κυρ Απρ 11, 2010 10:15 am
μεχρι 30-4-2010 μπορουμε να παιρνουμε τισ ενεσεις μας απο τα φαρμακεια
απο 1 μαιου στα φαρμακεια των νοσοκομειων
 #24672  από elena
 Κυρ Απρ 11, 2010 10:26 am
Καλημέρα dont!δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,το να τα παίρνεις από φαρμακείο δημόσιου νοσοκομείου..
έτσι και αλλιώς από εκεί τα έπαιρνα μέχρι τώρα,και για τόσα χρόνια ...οπότε για μένα δεν θα αλλάξει κάτι...το μόνο ότι χρειάζεται παραπάνω διαδικασία και καμμιά φορά στήσιμο στην ουρά :D
 #24673  από dont
 Κυρ Απρ 11, 2010 10:28 am
elena έγραψε:Καλημέρα dont!δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,το να τα παίρνεις από φαρμακείο δημόσιου νοσοκομείου..
έτσι και αλλιώς από εκεί τα έπαιρνα μέχρι τώρα,και για τόσα χρόνια ...οπότε για μένα δεν θα αλλάξει κάτι...το μόνο ότι χρειάζεται παραπάνω διαδικασία και καμμιά φορά στήσιμο στην ουρά :D
εσυ το επαιρνες στο φαρμακειο του νοσοκομειου.
εγω δουλευω καθως και πολλοι αλλοι και δεν ειναι ευκολο να ειμαι στην ουρα του νοσοκομειου για ενα κουτι ενεσεις
 #24695  από elena
 Κυρ Απρ 11, 2010 2:03 pm
παρεπιπτώντος...τυχαίνει να δουλεύω και εγώ,χωρίς ωράριο!μπορεί να δουλεύω και μέχρι τις 6 το απόγευμα...μπορεί και μέχρι τις 9 το βράδυ...από το πρωί σημειωτέον!
μου έχει τύχει να μην βρίσκω τις ενέσεις στο νοσοκομείο που πάω ,ή να έχει απεργία και να τρέχω σε διάφορα νοσοκομεία της Αττικής για να τις βρω...οπότε μάλλον θα πρέπει να προσαρμοστείς και εσύ στα δεδομένα!
 #24699  από dont
 Κυρ Απρ 11, 2010 2:21 pm
elena έγραψε:παρεπιπτώντος...τυχαίνει να δουλεύω και εγώ,χωρίς ωράριο!μπορεί να δουλεύω και μέχρι τις 6 το απόγευμα...μπορεί και μέχρι τις 9 το βράδυ...από το πρωί σημειωτέον!
μου έχει τύχει να μην βρίσκω τις ενέσεις στο νοσοκομείο που πάω ,ή να έχει απεργία και να τρέχω σε διάφορα νοσοκομεία της Αττικής για να τις βρω...οπότε μάλλον θα πρέπει να προσαρμοστείς και εσύ στα δεδομένα!
δεν ζητησα τη συμβουλη σου,ειπα τι διαβασα!