• NEURONTIN

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #23714  από alex81
 Τετ Μαρ 31, 2010 6:55 pm
kalispera!simera piga sto giatro giato eniotha ena periergo trabigma sto podi kai ena kapsimo oxi sinexomeno stin plati kai mou edose neurontin,to exei parei kapios ?exei parenergies?exo fobithei giati imoun etoimi na ksekiniso copaxone kai den kero an auta ta dio mazi mporoun!an kapios kserei kati parapano as mou pei euxaristo poli!
 #24178  από Athanasia
 Τρί Απρ 06, 2010 10:51 am
Το έχω πάρει για περίπου τρεις εβδομάδες για πόνους στην πλάτη.
Δεν είχε καμία παρενέργεια και το επαιρνα παράλληλα με Rebif. Το σταμάτησα γιατι δεν είδα καμία απολύτως διαφορά οπότε αποφάσισα να μην το συνεχίσω.
 #24477  από FANTOMAS
 Παρ Απρ 09, 2010 8:44 pm
Φιλε alex μετα απο λιγο ψαξιμο στο google πιο πολλυ μπερδευτικα παρα εμαθα κατι για αυτο το φαρμακο, ελπιζω εσενα να σε βοηθησε
 #24491  από alex81
 Παρ Απρ 09, 2010 10:40 pm
δεν θα το λεγα οτι με βοηθησε προς στιγμη ειμαι στην ιδια κατασταση,με τη μονη διαφορα οτι θελω να κοιμαμαι πολυ!εχω την εντυπωση οτι ενα απο τα ασχημα αυτης της αρρωστιας ειναι οτι δεν μπορεις να ξερεις πιος γιατρος εχει δικιο και πιος οχι!
 #24505  από Στάθης
 Παρ Απρ 09, 2010 11:41 pm
Γεια σου Αλέξη,

το Neurontin είναι ένα πολύ καλό φάρμακο, το οποίο παιρνω εδώ και δύο χρόνια το ενα χρόνο με Betaferon, και το δεύτερο με Copaxone συνδυασμό τον οποίο ακολουθώ μέχρι σήμερα με πολύ καλά αποτελέσματα καταστολής μουδιασμάτων και μυόκυμιων.

Παίρνω 3 χάπια πρώι μεσημέρι βράδυ, τον 300mg, η παρενέργειες είναι μηδαμινές.

ΎΓ. Από την πρώτη μέρα λήψης του φαρμάκου, θα πρέπει να κάνεις τουλάχιστων 2-3 βδομάδες υπομονή μέχρι να δεις κάποιο αποτέλεσμα.
 #24555  από mistersix
 Σάβ Απρ 10, 2010 2:11 am
Όπως με όλα τα φάρμακα, έτσι και με το Neurontin σε άλλους "κάθεται" καλά σε άλλους όχι. Εγώ το παίρνω 7+ χρόνια χωρίς παρενέργειες. Όπως είπε και ο Στάθης, δωσε χρόνο στο φάρμακο και αν δεν λειτουργήσει τότε δοκίμασε κάποιο άλλο-υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις.
 #24556  από georgeand
 Σάβ Απρ 10, 2010 7:06 am
alex81 έγραψε:kalispera!simera piga sto giatro giato eniotha ena periergo trabigma sto podi kai ena kapsimo oxi sinexomeno stin plati kai mou edose neurontin,to exei parei kapios ?exei parenergies?exo fobithei giati imoun etoimi na ksekiniso copaxone kai den kero an auta ta dio mazi mporoun!an kapios kserei kati parapano as mou pei euxaristo poli!
ΦΙΛΕ ΑΛΕΧ ΤΑ ΚΑΨΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑ ΑΜΕΛΙΤΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΠΤΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΙΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΞΗΠΝΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ? ΛΙΓΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΛΑΔΙ ΝΥΧΤΟΛΟΛΟΥΔΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΡΝΑ NEURONTIN ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΑΓΝΙΣΙΟ ΣΕ ΑΜΠΟΥΛΕΣ η' ΣΕ ΣΚΟΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΘΩΟ
 #24564  από alex81
 Σάβ Απρ 10, 2010 10:49 am
εννοητε μακαρι να εχω μονο αυτα!την αλλη τεταρτη ξεκιναω και copaxone (μετα απο πολλη σκεψη και αφου οι γνωμες των γιατρων ειναι 4 να ξεκινησω και 1 οχι)ειπα να ξεκινησω !ελπιζω να πηρα την σωστη αποφαση!ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες!