• πασχα με μουδιασμα

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #24232  από mary_d_ath
 Τρί Απρ 06, 2010 10:58 pm
Μην πανικοβάλλεσαι, Γιώτα... Προσπάθησε τουλάχιστον, γιατί ο πανικός δεν κάνει καθόλου καλό!!
Εύχομαι ολόψυχα να είναι περαστικό και γρήγορο όλο αυτό. Περνάω κι εγώ μια ώση τώρα και μου 'χει σπάσει και μένα τα νεύρα, αλλά θα περάσει, τον κύκλο της να κάνει και θα μας ξεχάσει. Απλά, υπομονή...

Άκου και ένα τραγουδάκι, αφιερωμένο στη ΣΚΠ που τόλμησε να τα βάλει μαζί μας:

[youtube]5lIX4JxzsBw[/youtube]

(Αυτή η ενορχήστρωση με το μπουζουκάκι, μου αρέσει τρελά... Πιο τέλειο το τραγούδι με μπουζούκι!!)
Τελοσπάντων...
Περαστικά και γρήγορα!!!
 #24234  από Giota
 Τρί Απρ 06, 2010 11:04 pm
αχ καταλαβαινω απλα πηγα να φαω ενα σουβλακι κ δεν καταλαβαινα οτι το ετρωγα. σπαστικα. ευχαριστω περαστικα κ σε εσενα. ασ απολαυσω το τραγουδι φιλια
 #24250  από litsa
 Τετ Απρ 07, 2010 12:38 am
xm!!
για αυτό χάθηκες mary_d_ath??
πες μας τι κάνεις? τι έπαθες?? τα μαθήματα? πως αισθάνεσαι??
γιωτούλα θα περάσει
περαστικούλια σε όλους~!!!
 #24280  από anni
 Τετ Απρ 07, 2010 1:42 pm
Γιωτα περαστικα σου...........ελπιζω να ναι γρηγορα :P
και γω τωρα συνερχομαι .............μας ματιαξαν ;)
mary περαστικα και σε σενα.........και εμεις λεγαμε που εξαφανιστηκες....... :P :P
ολα καλα για ολοοοοοοοουυυυυυυυυυυυςςςςςςςςς
 #24312  από βικυ
 Τετ Απρ 07, 2010 7:45 pm
Περαστικα κοριτσια!
 #24692  από FANTOMAS
 Κυρ Απρ 11, 2010 12:20 pm
LL--MM έγραψε:Αληθώς ο Κύριος! Αχ, και η δική μου μέση κανει τα δκά της: Επειδή δε με είχε συνηθίσει σε τέτοια, τώρα αναρωτιέμαι άν βρήκε τη στιγμή... :(

τι εννοεις γιαγια ??? μπορουν να παρεξηγηθουν αυτα που γραφεις ;) τι ακριβως επαθε η μεση ? σε ποια τετοια δεν εχεις συνηθησει ? :roll: :roll: :roll:

χαχαχα ετσι λεμε καμμια κουταμαρα :shock:

περαστικα παντως Giota με τις αιμμοδιες σου περαστικες ειναι θα φυγουν dont worry οσο για την γευση απο την κορτιζονη ειναι βρε κοπελια θα φτιαξει (οχι αλατι)
 #24988  από evoula
 Τετ Απρ 14, 2010 4:12 pm
perastika giota m...xerw ti niwtheis...emena m eixe piasei ayto to moudiasma sto aristero meros tis glwssas...k etsi anagastika na paw se neyrologo...k diapistwsa thn ms mou....filakia....(emena m eixan kanei kortizoni)
 #125773  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Τρί Ιαν 24, 2017 6:50 pm
Παιδιά του Χαρίτωνα έχει μουδιάσει η αριστερή πλευρά του προσώπου και πανικοβλήθηκε ο μικρός (και όχι μόνο). Ξέρει κάτι νεότερο κανένας? Πόσο ανησυχητικό είναι ειδικά για κάποιον που έχει μήνες χωρίς ώση?
Ευτυχώς για το ψαχτήρι του Στάθη που κάπως ηρεμήσαμε με τις γνώσεις και εμπειρίες κάποιων παιδιών κι ας είναι πριν 6 χρόνια.
 #125774  από βικυ
 Τρί Ιαν 24, 2017 7:46 pm
Νικο, πως είναι ο μικρός;;;;;
Μιλησατε με τον γιατρό του;
Πότε μουδιασε;;;;
 #125777  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Τρί Ιαν 24, 2017 8:18 pm
Βίκυ, απόψε τόπαθε και κλείσαμε ραντεβού για αύριο απόγευμα. Απότι κατάλαβα αργά ή γρήγορα περαστικό είναι σωστά?