• apomuelonotiki nosos

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #24051  από Μαριάννα
 Σάβ Απρ 03, 2010 3:44 pm
Μηπως το εμβολιο της ηπατίτιδας?
 #24052  από litsa
 Σάβ Απρ 03, 2010 3:54 pm
για το εμβόλιο της ηπατίτιδας:
ρώτησα τον παιδίατρο μου σχετικά γιατί και τα δύο μου παιδιά το ε΄χουν κάνει.. μου είπε μην ασχολείσαι ... δεν ισχύει..

εβουλα μου καλη .. αν θες γραφε με ελληνικά γιατί ειναι αρκετά κουραστικά τα greeklish..
ευτυχώς δεν γραφεις με κεφαλαια..

και βέβαια το πιο σπουδαίο .. Εχουμε καινούρια μαμά με σκπ που γέννησε πριν λίγο καιρό .. και εχει εξαφανιστεί με τον κουκλο γιο της.. για αυτό κρατα καλη ψυχολογία και καλή φυσικη κατάσταση..

κακώς δεν λε΄νε οι γιατροί οταν ειναι σίγουροι για σκπ ή και για ότι ειναι σίγουροι τελος πάντων
γιατί μας στερούν πολύτιμο χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα ...
αλλά ειναι τόσο ''θεοί'' που τα λόγια περισσεύουν..
και στο κάτω κάτω αν ειναι ανίκανοι να μας υποστηρίξουν τον πρώτο καιρό στα ερωτήματα τους ας βρούμε μια αλλη ειδικότητα για αυτό... και ας μην μας δίνουν αντικαταθλιπτικά χωρίς λόγο ..

φιλια
 #24060  από LL--MM
 Σάβ Απρ 03, 2010 7:08 pm
Εγκρίνω και επαυξάνω στα γραφόμενα της Λίτσας μας 1000 τα 100, ως προς τους γιατρούς τουλάχιστον :(

Τώρα όσο για τα greeklish, συμφωνώ και σε αυτά αλλά έχω κάποιες επιφυλάξεις: είμαι, βέβαια, εξαιρετικά ευγνώμων στη Mary_d_Ath για την αναφορά αυτή (μου έσωσε τη ζωή, άν τα γραφόμενά μου φέρουν αποτέλεσμα :shock: ) http://tools.wcl.ece.upatras.gr/degreeklish/index.php αλλά, επειδή αυτές τις μέρες δε διέθετα ελληνικό πληκτρολόγιο και έπρεπε να γράψω ελληνικά, είδα τη δυσκολία και την επιπρόσθετη ώρα που κατεβαλα για να γράψω οτιδήποτε... ακόμα κανω λάθη στο πληκτρολόγιο, είναι μεγάλος μπελάς να ξαναμάθουμε να γραφουμε ελληνικά, είναι η αλήθεια... :P το πρόγραμα αυτό, δεν έχει πάντα, ακόμα και στη διόρθωση, τις λέξεις που χρειάζονται κανονικά :evil:

Καλή Ανάστση σε όλους, από τη γιαγιά την Κασσάνδρα
 #24062  από βάλια
 Σάβ Απρ 03, 2010 8:22 pm
Παιδιά θα σας πω τι μου συνέβει πριν λίγες μέρες.Είμαι δημόσιος υπάλληλος έκανα τα χαρτιά μου για μετάθεση.Πήρα πιστοποιητικό από τη δευτεροβάθμια επιτροπή το οποίο έλεγε ότι πάσχω από απομυελινωτική νόσο. Βγήκαν τα αποτελέσματα των μεταθέσεων και μου είπαν ότι η αίτησή μου απορρίφθηκε :o !!!Κάτι που είναι αδιανόητο για την πάθησή μας..Ρωτήσαμε στο υπουργείο γιατί απορρίφθηκε;Οι υπάλληλοι δεν γνώριζαν ότι με αυτόν τον όρο εννοούμε την σκπ.
 #24065  από βάλια
 Σάβ Απρ 03, 2010 9:40 pm
κάναμε ενσταση να διορθωθεί η απόρριψη. Την άλλη βδομάδα θα μάθουμε τι θα γίνει.Λογικά θα γίνει δεκτή.Δεν υπάρχει ενημέρωση στις υπηρεσίες, όχι μόνο γι αυτό και για άλλα θέματα και ταλαιπωρείται ο κόσμος άδικα..