• ΕΚΔΡΟΜΗ..... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #2375  από LL--MM
 Πέμ Απρ 09, 2009 4:46 pm
Που και τι ώρα; Κατά προτίμηση κάπου όπου να μπορούμε ν' ακουγόμαστε μεταξύ μας παρά τη μουσική. Η καλύτερα να είναι σε καμιά ταράτσα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Παρ Απρ 10, 2009 3:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #2385  από mary_d_ath
 Πέμ Απρ 09, 2009 6:23 pm
Εγώ δεν ξέρω προς το παρόν, γιατί σκοπεύω να πιάσω δουλειά και δεν ξέρω και τι ωράριο θα 'χω.
Θα ήθελα πάντως να σας γνωρίσω από κοντά, αποφασίστε εσείς ημερομηνία και θα κοιτάξω το καρνέ μου :P
Και επειδή έκλεισαν και οι σχολές για Πάσχα πιστεύω ότι θα είμαι πιο χαλαρά...
Πάντως αν λέμε για Αθήνα, έχει πολύ καλές καφετέριες στο Νέο Ηράκλειο (έχω σταμπάρει 1-2).
 #2386  από ΜΙΜΙΚΑ
 Πέμ Απρ 09, 2009 6:39 pm
Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον γραμματέα μου!
Συνημμένα
406943_bowie_new_75.jpg
406943_bowie_new_75.jpg (2.76 KiB) Προβλήθηκε 1030 φορές
 #2390  από LL--MM
 Πέμ Απρ 09, 2009 7:27 pm
Κανονικά δε μπορώ για τις 26 πρίν το απογεματάκι, τις άλλες μέρες είναι εφικτό, αλλά άν προτείνετε κάτι πιό κεντρικά θα ήταν καλοδεχούμενο...
 #2397  από ΜΙΜΙΚΑ
 Πέμ Απρ 09, 2009 9:55 pm
Επειδή είμαστε πολλοί, γιατί δεν επαφιέμεθα στις δάφνες του αφεντικού μας να το κανονίσει, βάσει των δυνατοτήτων των -εκτός Αθηνών- παιδιών?

Προτείνω να δηλώσουν οι εκτός Αθηνών ποιές ημερομηνίες θα μπορούσαν, οπότε οι των Αθηνών να κανονίσουμε το πρόγραμμά μας ανάλογα με τη δική τους διαθεσιμότητα.

Προσωπικά, μπορώ όποτε μου πείτε (μου αρέσει η διαθεσιμότητά μου - εδώ τρόμαξα να γυρίσω από τον παιδίατρο με ταξί παρακαλώ... - αρχίζω να φοβάμαι ότι είμαι "καμμένο χαρτί" :cry: ).
 #2399  από litsa
 Πέμ Απρ 09, 2009 10:07 pm
Αστέρια ξανά!!!
θα είμαι Αθήνα 25 -27/4
Σάββατο πετάω εκ των πραγμάτων δεν γίνεται,
μένει η Κυριακή γιατί Δευτέρα έχω γιατρό και αναχώρηση!
Κυριακή κανονίστε ότι θέλετε και όπου θέλετε - αν βολεύει κεντρικά έχει καλώς αλλιώς πεστε μου πως θα έρθω... οδηγίες για ταξί κτλ
Επίσης ας κανονίσουμε είναι μία ώρα που μετα ή πριν να μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο !!!!!!
π.χ θέατρο, εκδήλωση ...

ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ - ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ- που άμα με πιάσει καμμιά μέση δεν θα μπορώ να κουνήσω!!
Είμαι στη διάθεση σας και ότι πείτε!! φαγητό, καφέ, σνάκ, ΄
Αντε να μου δείξετε την Αθήνα..με σκπ!
 #2698  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Απρ 17, 2009 3:07 am
ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ: Για όποτε κανονίσουμε να ειδωθούμε στην Αθήνα έχετε υπόψη σας, παιδάκια εκτός Αθηνών, ότι στο σπίτι μου (μένω εγώ το παιδί μου και ο σκύλος μου) φιλοξενώ ΜΕ ΧΑΡΑ έως 3 άτομα άνετα (1 διπλό και 1 μονό κρεβάτι). Μπορώ και 4ο (αλλά σε καναπέ αν δεν έχει πρόβλημα). Διαθέτουμε και 2ο μπανάκι (γιατί ως γνωστόν είμαστε κατρουλήδες!). ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ :lol: !
 #2732  από Νικόλας
 Σάβ Απρ 18, 2009 12:47 am
Παιδιά,
εγώ πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να οργανώσουμε μία συνάντηση σε μία μακρύτερη ημερομηνία. Έτσι τα άτομα που είναι σε επαρχία να μπορέσουν να οργανωθούν καλύτερα και να κανονίσουν την άδεια τους. Ίσως ο ADMIN θα έπρεπε να ωρίσει μία ημερομηνία, ένα κεντρικό πρόσωπο εδώ στο forum. Τι λέτε;