• S.O.S.-ΕΡΩΤΗΣΗ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #22908  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Τετ Μαρ 24, 2010 2:57 pm
στο ντυναν την επομενη μερα απο το ραντεβου σε βλεπουν ισως και την ιδια αν ειναι επειγον
 #22909  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Τετ Μαρ 24, 2010 2:59 pm
και ο κος παπαδημητριου ειναι καλος και ο κος μαντελλος καλος
αυτους τους 2 ξερω εγω.υπαρχουν και αλλοι ομως
 #23422  από GEORGE K
 Κυρ Μαρ 28, 2010 1:08 pm
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΡΓΕΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
 #23439  από ΜΙΜΙΚΑ
 Κυρ Μαρ 28, 2010 8:10 pm
Συμφωνώ μαζί σας. Εχω δει και την κα Καραγεωργίου και τον κ. Παπαδημητρίου. Είναι και οι δύο εξαιρετικοί. Η διαφορά τους είναι μόνο το ότι για να δούμε την ίδια την κα Καραγεωργίου καθυστερούμε πολύ, ενώ τον κ. Παπαδημητρίου μπορούμε να τον προσεγγίσουμε αμεσότερα.
 #23440  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Μαρ 28, 2010 8:21 pm
ΜΙΜΙΚΑ έγραψε:Συμφωνώ μαζί σας. Εχω δει και την κα Καραγεωργίου και τον κ. Παπαδημητρίου. Είναι και οι δύο εξαιρετικοί. Η διαφορά τους είναι μόνο το ότι για να δούμε την ίδια την κα Καραγεωργίου καθυστερούμε πολύ, ενώ τον κ. Παπαδημητρίου μπορούμε να τον προσεγγίσουμε αμεσότερα.
ολο το τιμ του παπαδημητριου ειναι πολυ καλο.το ξερω γιατι εκει με παρακολουθουν
 #23625  από FANTOMAS
 Τρί Μαρ 30, 2010 6:40 pm
Φιλε μου η Π.Σ δεν ειναι καρδιακη παθηση η οποια χρηζει αμεσου χειρουγείου αλλιως θα χαθει ο ασθενης , επειδη διακρινω υπερβολικο αγχος , χαλαρωσε κανε σωστα την ερευνα σου και οχι βεβιασμενες κινησεις.

και ........ (οτι γραφω για υπογραφη)