• ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΤΩΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΚΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #2288  από dnpap
 Τετ Απρ 08, 2009 11:32 am
ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ LL--MM.
ΔΟΥΛΕΥΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ (σε εταιριες πληροφορικης) ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ
ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ <<ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ>> ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ - ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ
ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ. ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ , ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ.
ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.
ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ <<ΣΥΜΒΑΣΗΣ>> Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ... ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ.

ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΙ ?? ΑΣΕΠ ?? ΟΑΕΔ ?? ΜΕΣΟ??
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑ?
ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ?
ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ (Η ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟ)?
ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ? Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΤΟΥ <<ΚΑΝΕΙΣ>> ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙΣ
ΑΝΑΠΗΡΙΑ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΧΙ !
ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ <<ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ>> ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ....
 #2335  από LL--MM
 Τετ Απρ 08, 2009 5:38 pm
Δυστυχώς, επαυξάνω, επαυξάνω... :evil: :cry: :|
 #2414  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Απρ 10, 2009 10:52 am
Παιδιά, συμφωνώ και εγώ ότι έχετε δίκιο . ¨Ομως η κατάσταση πολλών από εμάς δεν είναι πιστεύω ιδανική για δουλειά στον ιδιώτη . Για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα αναφερθώ σε μένα . Είμαι Δικηγόρος από τον περασμένο αιώνα . Έχω γραφείο στο Κολονάκι και ο πατέρας μου είναι δικηγόρος εδώ και σαράντα χρόνια . Λόγω πιστεύω της κατάστασης της υγείας μου έχω να πάω στο Δικαστήριο από πέρσι . Ποιος πελάτης θα εμπιστευθεί έναν ανάπηρο ; Μα βεβαίως κανένας . Τι πρέπει να γίνει λοιπόν ; Προσπάθεια για αναγκαστική τοποθέτηση ή αλλιώς προσπάθεια για αλλαγή εργασίας . Και εδώ φτάνουμε στην υπέροχη νοοτροπία της Ελληνικής κοινωνίας . Όπου και αν απευθυνθείς σε κοιτάνε με λύπη , συμπάθεια και αποτέλεμα ένα τεράστιο μηδέν . Και εσύ δεν το βάζεις κάτω και συνεχίζεις . Και εις άλλα με υγεία .