• ΜΙΖΕΡΙΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #23063  από LL--MM
 Πέμ Μαρ 25, 2010 8:11 pm
Αισιοδοξία!!! Μπραβο, μπραβο... Κύριέ Άνεμε, μου φαίνεσαι τουλάχιστον ανάλγητος: Γενικά εδώ παραβαλλουμε συμπτώματά, για να προλάβουμε προβλήματά: Αν σ' αρέσει, αν όχι, μη μας παντρευτείς!!! E, MA! :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Μαρ 25, 2010 8:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #23064  από ANEMOS
 Πέμ Μαρ 25, 2010 8:14 pm
σε προλαβε αλλη................. αργησες
:P
 #23065  από LL--MM
 Πέμ Μαρ 25, 2010 8:19 pm
Σορυ, άδικο έχει η Σουλα μας :?: :?: Εγκρίνω κι επαυξάνω ότι λέει :P
 #23066  από ANEMOS
 Πέμ Μαρ 25, 2010 8:21 pm
LL--MM έγραψε:Σορυ, άδικο έχει η Σουλα μας :?: :?: Εγκρίνω κι επαυξάνω ότι λέει :P
η καθε αποψη σεβαστη αλλα οχι απαραιτητα σωστη για ολους
 #23067  από soulla
 Πέμ Μαρ 25, 2010 8:24 pm
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά των πολλών..
 #23068  από ANEMOS
 Πέμ Μαρ 25, 2010 8:25 pm
soulla έγραψε:Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά των πολλών..
:o
 #23069  από ANEMOS
 Πέμ Μαρ 25, 2010 8:27 pm
SOYLLA ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ .........
ΠΑΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ
 #23070  από litsa
 Πέμ Μαρ 25, 2010 8:30 pm
άνεμε δεν κατάλαβα ...τι δεν σου αρέσει???

συμφωνώ με την LL-MM που ειναι το κακό??
και στην τελική πες μας εσύ τον ..σωστό δρόμο .. :D

ώρα καλή στην πρυμνη σου και αέρα στα πανιά σου...
θα με αναγκάσεις να γίνω ΑΓΕΝΗΣ :
σε κάλεσε κανείς στη μιζέρια μας οπως την λες???????????
άντε γεια !!! :D

γιατί χανω και το δυναμικό μου... :mrgreen:
 #23071  από soulla
 Πέμ Μαρ 25, 2010 8:37 pm
εδώ είμαστε νομίζω γιατί έχουμε κάποιο πρόβλημα αν είχαμε γρίπη δεν νομίζω να το ψάχναμε και τόσο :o είμαστε εδώ και συζητάμε αληθινά προβλήματα διαφορετικά θα ήμουν σε ένα καφέ το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι υπομονή η αισιοδοξία έμεναπροσωπικά με κούρασε
 #23083  από aoratos
 Πέμ Μαρ 25, 2010 10:31 pm
Δεν είχα σκοπό να γράψω από την αρχή σ' αυτό το νήμα αλλά άρχισαν να με τρώνε τα δάχτυλά μου και θα γράψω δυο λόγια.

Ήρθε ένα καινούριο μέλος (βλ.ΑΝΕΜΟΣ) και έγραψε περί αισιοδοξίας. Σωστό και σεβαστό αυτό. Το λάθος του ήταν να κολλήσει ταμπέλες και χαρακτηρισμούς με το καλημέρα/καλησπέρα.
Δεν μπαίνεις σε ένα φόρουμ και το πρώτο πράγμα που γράφεις είναι ότι εσείς είστε μίζεροι επ' ουδενί λόγο. Είναι σαν να λες... εδώ είμαι, έφερα και ένα καφάσι λεμονόκουπες, πετάξτε τις πάνω μου. :P
Η μεν Σούλα κατά κάποιο τρόπο μπορεί να δέχτηκε ότι είναι, αλλά αν την γνωρίσει κάποιος καλύτερα (όσο μπορεί αυτό να γίνει στα πλαίσια ενός ιστοχώρου) θα δει ότι κατά βάθος είναι ένα άτομο με θέληση και δίψα για ζωή. Μπορείς λοιπόν να χαρακτηρίσεις σαν μίζερο ένα τέτοιο άτομο?
Ακόμα και στο καφενείο μας εδώ, κάνουμε την πλάκα μας, γελάμε αλλά ταυτόχρονα μπορούμε να συζητάμε για σοβαρά πράγματα. Η Σούλα λοιπόν συμμετέχει σε όλα.

Αυτή ήταν η αόρατη γνώμη μου... :lol: :P