• ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ!!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #2255  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τρί Απρ 07, 2009 11:19 pm
Γι αυτό είναι το αφεντικό μας μέσα στις δάφνες!!! Λόγω ΑΞΙΟΣΥΝΗΣ. Ευχαριστούμε!!!
Δεν πάτησε ψυχή μέχρι τώρα :( , αλλά καινούργιο μαγαζί χωρίς διαφημιστική καμπάνια, τι περιμένεις :? !
Μόνο του εδώ στην ερημιά...
Θα δουλέψουμε με τους περαστικούς :roll: και θα μαθευτεί σιγά σιγά. :lol:
 #2261  από nikolaras
 Τρί Απρ 07, 2009 11:51 pm
ΜΙΜΙΚΑ έγραψε:Γι αυτό είναι το αφεντικό μας μέσα στις δάφνες!!! Λόγω ΑΞΙΟΣΥΝΗΣ. Ευχαριστούμε!!!
Δεν πάτησε ψυχή μέχρι τώρα :( , αλλά καινούργιο μαγαζί χωρίς διαφημιστική καμπάνια, τι περιμένεις :? !
Μόνο του εδώ στην ερημιά...
Θα δουλέψουμε με τους περαστικούς :roll: και θα μαθευτεί σιγά σιγά. :lol:
Kopelia se sena dinw paragelia? ena freddo espreso sketo K GRHGORA
 #2262  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τρί Απρ 07, 2009 11:56 pm
Το GRHGORA στο δικό σου μαγαζί! :shock:

1η παραγγελία και αντί να είσαι με το "σεις" και με το "σας" για να μας πάει γούρι, μου ήρθες με στυλάκι εξουσίας??? Και χωρίς ένα κουτί γλυκά για το καλό??? Και χωρίς φωτογραφία για τον τοίχο??? :evil:

Τς τς τς
 #2266  από nikolaras
 Τετ Απρ 08, 2009 12:05 am
ΜΙΜΙΚΑ έγραψε:Το GRHGORA στο δικό σου μαγαζί! :shock:

1η παραγγελία και αντί να είσαι με το "σεις" και με το "σας" για να μας πάει γούρι, μου ήρθες με στυλάκι εξουσίας??? Και χωρίς ένα κουτί γλυκά για το καλό??? Και χωρίς φωτογραφία για τον τοίχο??? :evil:

Τς τς τς
Na s pw ayton ton rimado kafe 8a ton piw h 8a kanw parapona sto afentiko s (admin) na se apolush :P
 #2283  από mary_d_ath
 Τετ Απρ 08, 2009 10:43 am
Λοιπόν πρέπει να μοιράσουμε τους ρόλους! :lol:
Εγώ έχω δουλέψει σερβιτόρα, οπότε θα σερβίρω μιας και το κατέχω (θέλει και τρομερή γνώση του να ισορροπείς το δίσκο στο χέρι και να μην τα ρίχνεις όλα κάτω :lol:)!
Θέλω να είστε large με τα "μπουρμπουάρ" γιατί μόλις αγόρασα αυτοκίνητο και έκλεισα εισιτήρια και ξενοδοχείο για Λονδίνο και έχω μείνει λίγο ταπί και ψύχραιμη :lol: .
Αναζητούμε λοιπόν κάποιους να φτιάχνουν καφέδες-ποτά, ακόμα 1-2 σερβιτόρους (γιατί είμαστε και αρκετούτσικοι), έναν dj (εκτός κι αν βάλουμε ζωντανή μουσική, οπότε θέλουμε ορχήστρα και τραγουδιστές :lol: )
Τάβλι θα έχουμε σίγουρα!
Τώρα για τους τοίχους, τι χρωμα λέτε να τους βάψουμε;
Ένα μπορντοροδακινί (όπως θα 'λεγε και η Μιραράκη), πως σας φαίνεται;
Λοιπόν, ας σοβαρευτώ λίγο...
Να ευχαριστήσω για αρχή τον admin που έφτιαξε τον χώρο αυτό, δεν περίμενα να γίνει και τόσο γρήγορα (και αυτή η "τεχνολογία" του να γίνεται εμφανής η κατηγορία μόνο αφού κάνεις login με άφησε speechless). Συγχαρητήρια και πάλι και ευχαριστούμε!
Άντε, καλές δουλειές μας εύχομαι!!! Να γεμίζουμε το καφενείο με όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα και γέλια!
Γιατί όπως λέει και μία σοφή ρήση, "Μέρα που δε γελάς είναι χαμένη μέρα".
Καλημέρα σε όλους/όλες!
 #2291  από αλεξανδρος1
 Τετ Απρ 08, 2009 12:15 pm
Καλημέρα ένα νές γλυκό χωρίς γάλα παρακαλώ. Τώρα που έχω άδεια λέω να βγάλω κανένα έξτρα εισόδημα γιατί ζητάει η κόρη μου παιχνίδια. Που κάνω αίτηση για δουλειά;
 #2293  από manos81
 Τετ Απρ 08, 2009 1:01 pm
NA MOU KANEIS ENA PENINTARIKO SE EURO????NA PEKSW LIGO KOULOXERI NA PERASEI H ORA!!
 #2294  από aoratos
 Τετ Απρ 08, 2009 1:03 pm
ΜΙΜΙΚΑ έγραψε:Και χωρίς ένα κουτί γλυκά για το καλό??? Και χωρίς φωτογραφία για τον τοίχο??? :evil:

Τς τς τς
Εικόνα

Εικόνα

Παρών και οργανωμένος με όλες τις προδιαγραφές! :lol:
 #2296  από manos81
 Τετ Απρ 08, 2009 1:09 pm
ANTE NA MIN PEITE POS IRTHA ME ADIA XERIA
Συνημμένα
1150447903-a-big_high_1_551.jpg
1150447903-a-big_high_1_551.jpg (30.16 KiB) Προβλήθηκε 1087 φορές
  • 1
  • 2