• Eβαλα ΑΒΑΤΑΡ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #2176  από Maria77
 Δευ Απρ 06, 2009 9:30 pm
Λοιπόν παρόλο που προσπάθησα δεν τα κατάφερα να βάλω αβατάρ :oops: τη μία ήταν άλλες οι διαστάσεις, την άλλη κατι λάθος έκανα...στο τέλος νευρίασα δεν θέλω να βάλω...!!! :(
Όσο για σένα Νικολάρα να μη μελαγχολείς! Να βρείς κάτι να κάνεις να γεμίζεις τις ώρες σου, οτιδήποτε και να είναι αυτό...κάτι να σ' ευχαριστεί, έστω και αν είναι κάτι μικρό! Η ζωή συνεχίζεται παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε!! Εγώ πρίν λίγο γύρισα απο τη δουλειά μου...είμαι πτώμα και δεν μπορώ να σκεφτώ και τίποτα άλλο. Φιλιά και καλό βράδυ
Α! Και κάτι άλλο, Νικολάρα δεν μου άρεσε η foto σου (είναι πολύ άσχημο το ζωάκι που έβαλες, βάλε κάτι άλλο...ούπς :D ) Του Αλέξανδρου μου άρεσε πολύ το τανκς!!!
 #2178  από αλεξανδρος1
 Δευ Απρ 06, 2009 9:34 pm
nikolaras έγραψε:
αλεξανδρος1 έγραψε:Μήπως να φώναζες εκείνα τα ρωσιδάκια που έλεγες για να σ' ανεβάσουν λιγάκι;

xaxaxa mwre les? na me anastisoun !!! alla pi8anotata 8a me ksekanoun
twra pigenw san kologria fantasou na ferw k tis rwssides h me kasa 8a paw na ksekinisw tysabri h me anapiriko amaksaki
Μπορεί αλλά τουλάχιστον θα το ευχαριστηθείς. Μπρός στα κάλη τι είναι ο πόνος που λένε και οι κυρίες.
 #2179  από nikolaras
 Δευ Απρ 06, 2009 9:36 pm
Maria77 έγραψε:Λοιπόν παρόλο που προσπάθησα δεν τα κατάφερα να βάλω αβατάρ :oops: τη μία ήταν άλλες οι διαστάσεις, την άλλη κατι λάθος έκανα...στο τέλος νευρίασα δεν θέλω να βάλω...!!! :(
Όσο για σένα Νικολάρα να μη μελαγχολείς! Να βρείς κάτι να κάνεις να γεμίζεις τις ώρες σου, οτιδήποτε και να είναι αυτό...κάτι να σ' ευχαριστεί, έστω και αν είναι κάτι μικρό! Η ζωή συνεχίζεται παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε!! Εγώ πρίν λίγο γύρισα απο τη δουλειά μου...είμαι πτώμα και δεν μπορώ να σκεφτώ και τίποτα άλλο. Φιλιά και καλό βράδυ
Α! Και κάτι άλλο, Νικολάρα δεν μου άρεσε η foto σου (είναι πολύ άσχημο το ζωάκι που έβαλες, βάλε κάτι άλλο...ούπς :D ) Του Αλέξανδρου μου άρεσε πολύ το τανκς!!!
Melagxolia me pianei gt piga gia perpatima twra k mesa se 10 lepta boltas gurw ap ta stena ekana 4s staseis san to lewforeio tis geitonias k ayto me trelenei me ksenerwnei h olh fash ... fantasou oti dn kanw tpt ksipnaw kanw askhseis arazw spiti dn douleuw bolta to ksexname gt eimai kapws k dn mporw na perpataw pl k noiw8w oti tiranieme k kourazomai arketa entona k opote tin bgazw spiti ...
 #2180  από Maria77
 Δευ Απρ 06, 2009 9:52 pm
Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι...ούτε εγώ έχω πολλή αντοχή με το περπάτημα. Δεν πειράζει ας είναι και τα 10 λέπτά περπάτημα, σιγά σιγά...αυτά τα 10 λεπτά μπορεί μετά απο λίγες μέρες να γίνουν 15 λεπτά και μετά 20, μην το βάζεις κάτω! Και προσπάθησε να είσαι όσο πιο καλά μπορείς απο πλευράς ψυχολογίας. Εγώ έχω παρατηρήσει πως όποτε δεν έχω καλή ψυχολογία, κουράζομαι και πολύ εύκολα και δεν μπορώ μετά να κάνω πολλά πράγματα.
Προσπάθησε κάθε μέρα να κάνεις κάτι μικρό που σε ευχαριστεί...για παράδειγμα πάρε μιαν αγαπημένη σου ταινία να παρακολουθήσεις αφού είσαι στο σπίτι, την επόμενη κανόνισε να βρεθείς με έναν καλό σου φίλο να πάτε κάπου κοντά έτσι ώστε να μην κουραστείς ιδιαίτερα...
Σου τα γράφω αυτά επειδή πέρασα και εγώ μέσα απο αυτήν την κατάσταση που δεν μπορούσα να κάνω και πολλά πράγματα, έτσι κάθε μέρα κανόνιζα να κάνω ένα με δύο πράγματα το πολύ...μετά απ' αυτά ήμουνα πάρα πολύ κουρασμένη. Τώρα όμως είμαι πολύ καλύτερα απο εκείνη την περίοδο...
Αυτά και υπομονή...θα τα πούμε ;)
 #2181  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Απρ 06, 2009 10:55 pm
Λογικό είναι να μελαγχολείς με τη δυσκολία σου αλλά γι αυτό το λόγο θα πας για Tysabri. Υπομονή (θα μου πεις κι άλλη?) και λίγο καιρό μετά θα είσαι πολύ καλύτερα.
 #2182  από litsaM
 Δευ Απρ 06, 2009 10:56 pm
καλησπερα κι απο μενα.Μηπως εγω δεν ειμαι καλα? :) αρχιζω να αναρωτιεμαι μηπως εχει δικιο η αδερφη μου που με λεει αναισθητη :) ενταξει εχω τη φοβερη κουραση,αλλου παταω κι αλλου βρισκομαι,πεφτω συνεχεια(αλλα αυτο το ειχα παντα -πριν την ασθενεια-κι ετσι δεν κανει εντυπωση σε κανενα :P )το ενα χερι ειναι συνεχεια μουδιασμενο κλπ κλπ.αλλα ρε παιδια διακομοδω την κατασταση.οταν τα παθαινω αυτα δεν σκεφτομαι την ασθενεια απλα γελαω με μενα(κι αλλοι ενα πραγμα :P ).θυμαμαι τι εχω μονο οταν κανω την ενεση αλλα κι αυτο χαλαρα επειδη εχω την ανιψια μου εδω πολλες φορες και την κανω κρυφα γιατι σιγουρα "δεν ειμαστε πιο εξυπνοι απο ενα δεκαχρονο"γμτ και με παιρνει χαμπαρι οτι κατι κανω : :P κι ο γιατρος βεβαια λεει οτι αυτο με σωζει παρολα τα προβληματα(αλλου ειδους)που υπαρχουν δεν το βαζω κατω και λειτοργω σαν να μην υπαρχει η ασθενεια.μηπως ειμαι οντως αναισθητη? :P
 #2183  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Απρ 06, 2009 11:00 pm
Μην ανησυχείς! Δεν είσαι αναίσθητη! Αν ήσουν δεν θα είχες γίνει μέλος του forum γιατί δεν θα είχες ΣΚΠ. Θα ήσουν κατάγερη. Αντιλαβού? :lol:
 #2199  από litsa
 Τρί Απρ 07, 2009 12:29 am
Μπράβο litsaM !! έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη σκπ
μου το είπε ο γιατρός μου.. εγω΄ ακόμα θέλω λίγη δουλειά. Που θα πάει όμως θα το κάνω και πραγματική πραγματικότητα. Τώρα λέω ότι δεν ασχολούμαι παρά μόνο την ώρα της ένεσης, αλλά απαραίτητα είμαι μέσα στο φόρουμ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
 #2212  από litsaM
 Τρί Απρ 07, 2009 12:11 pm
κι εγω ειμαι καθημερινα μεσα.για να ενημερωνομαι ομως και γιατι μου αρεσει η παρεα εδω.οταν ολοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα ειναι ωραια να το συζητας,να μαθαινεις καποια πραγματα και γιατι οχι να κανεις καινουργιους φιλους γιατι κακα τα ψεματα οσο και να σε υποστηριζουν τα δικα σου ατομα μονο οσοι πασχουν ξερουν πως ειναι.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ(λεμε τωρα :) )ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!δεν μπορουμε για την ωρα να κανουμε κατι ας ζησουμε λοιπον με αυτο και ας χρουμε τη ζωη οπως μπορουμε :)
 #2229  από nikolaras
 Τρί Απρ 07, 2009 4:23 pm
litsaM έγραψε:κι εγω ειμαι καθημερινα μεσα.για να ενημερωνομαι ομως και γιατι μου αρεσει η παρεα εδω.οταν ολοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα ειναι ωραια να το συζητας,να μαθαινεις καποια πραγματα και γιατι οχι να κανεις καινουργιους φιλους γιατι κακα τα ψεματα οσο και να σε υποστηριζουν τα δικα σου ατομα μονο οσοι πασχουν ξερουν πως ειναι.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ(λεμε τωρα :) )ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!δεν μπορουμε για την ωρα να κανουμε κατι ας ζησουμε λοιπον με αυτο και ας χρουμε τη ζωη οπως μπορουμε :)

Ayto me to oti uparxoun k xeirotera h to kouragio paidi m 8a gineis kala h akoma poio xeirotero ama dei o pateras m ston dromo kapoion polu xeirotea apo mena m leei koita... TOte m erxete na tou xeimikso... Kaka ta psemata paidia h alh8eia einai oti dn mas noiazei ti exei o geitonas mas h o opoios dipote noiazomaste mono gia party mas k gi ayto dnkoitame ta xeirotera k leme xestika gia ton allon egw exw ayto p exw an me ktlbnete pws to enow