• Eβαλα ΑΒΑΤΑΡ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #2160  από nikolaras
 Δευ Απρ 06, 2009 4:54 pm
mary_d_ath έγραψε:Ζήλεψα κι εγώ :lol:
Βρήκα αρκετά και ήταν δύσκολη η επιλογή αλλά κατέληξα :lol:
Πλάκα έχουν τα άβαταρ τελικά!
Nai alla egw exw to poio gluko avatar zileia psora zileia psora

Polu energhtikh ayth h mpanana mpenoun diafores skepseis sto a8wo mualo m :twisted: :twisted: :twisted:
 #2161  από mary_d_ath
 Δευ Απρ 06, 2009 5:06 pm
:lol: :lol:
Είναι μία μπανάνα που χορεύει, ποιο είναι το περίεργο δηλαδή;
Δεν έχεις ξαναδεί; :lol:
Μου θύμισε λίγο τον εαυτό μου γι' αυτό το έβαλα, τόσο γελοία :lol:
 #2162  από nikolaras
 Δευ Απρ 06, 2009 5:10 pm
mary_d_ath έγραψε::lol: :lol:
Είναι μία μπανάνα που χορεύει, ποιο είναι το περίεργο δηλαδή;
Δεν έχεις ξαναδεί; :lol:
Μου θύμισε λίγο τον εαυτό μου γι' αυτό το έβαλα, τόσο γελοία :lol:

Ti eisai k esy san mpanana ?:P poso xronwn eisai mary ?
 #2163  από mary_d_ath
 Δευ Απρ 06, 2009 5:28 pm
:lol: :lol:
Όχι απλά συμπεριφέρομαι σαν τη μπανάνα που έβαλα για άβαταρ, υπερκινητικό ον όταν δεν είμαι κουρασμένη :lol:
Τώρα θες και ηλικία; Δεν ξέρεις ότι δε ρωτάνε ποτέ μια γυναίκα την ηλικία της; :lol:
Αλλά επειδή δεν έχω γεράσει και πολύ, άντε να το πάρει το ποτάμι...
22 σχεδόν, σε μία εβδομάδα έχω γενέθλια παρεπιπτόντως :lol:
 #2164  από nikolaras
 Δευ Απρ 06, 2009 5:31 pm
mary_d_ath έγραψε::lol: :lol:
Όχι απλά συμπεριφέρομαι σαν τη μπανάνα που έβαλα για άβαταρ, υπερκινητικό ον όταν δεν είμαι κουρασμένη :lol:
Τώρα θες και ηλικία; Δεν ξέρεις ότι δε ρωτάνε ποτέ μια γυναίκα την ηλικία της; :lol:
Αλλά επειδή δεν έχω γεράσει και πολύ, άντε να το πάρει το ποτάμι...
22 σχεδόν, σε μία εβδομάδα έχω γενέθλια παρεπιπτόντως :lol:
hmmm endiaferon :P k ti mas to les gia ta genne8lia s 8es k dwro? 8a s parw mia mpanana loipon na paizeis... Oso gia to dn rwtane pote mia gunaika thn hlikia ths ayto dn to pisteuw gia tn hlikia ths dn apantaei alla anakrhsh kanei panta :P
 #2165  από mary_d_ath
 Δευ Απρ 06, 2009 5:43 pm
Μπα, δεν αναφέρω τα γενέθλιά μου για τα δώρα :lol:
Απλά για να πω ότι επίσημα δεν είμαι 22 ακόμα (με έχει πιάσει κρίση ηλικίας και από του χρόνου θα κρύβω) :lol:
Άντε έναν χρόνο θέλω ακόμα να μεγαλώσω για να πάω στο καζίνο και μετά ας σταματήσει ο χρόνος παρακαλώ... :lol:
Να βγάλω ορισμένες δουλειές και μετά ξαναξεκινάει... Τι ωραία που θα 'ταν! :lol:
 #2166  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Απρ 06, 2009 7:05 pm
Το άλλαξα σε Tracy Chapman (τι γυναίκα!!!). Ο Mick αργότερα. Εχουμε και Bowie έχουμε και Van Morrison έχουμε και τι δεν έχουμε. Προς το παρόν λίγες μέρες Tracy Chapman για να την τιμήσω για τη μουσική παρηγοριά που μου παρέχει αυτές τις ΚΑΚΕΣ μου μέρες. Φιλιά
 #2173  από nikolaras
 Δευ Απρ 06, 2009 8:59 pm
ΜΙΜΙΚΑ έγραψε:Το άλλαξα σε Tracy Chapman (τι γυναίκα!!!). Ο Mick αργότερα. Εχουμε και Bowie έχουμε και Van Morrison έχουμε και τι δεν έχουμε. Προς το παρόν λίγες μέρες Tracy Chapman για να την τιμήσω για τη μουσική παρηγοριά που μου παρέχει αυτές τις ΚΑΚΕΣ μου μέρες. Φιλιά

Dld egw p shmera akouw full kapsourotragouda ti prepei na balw? :lol: Gmto arxizw na peftw pali gamw tin SKP .. Arxizei pali h melagxolia k h kleisoura sto spiti e re glentia....
 #2175  από nikolaras
 Δευ Απρ 06, 2009 9:25 pm
αλεξανδρος1 έγραψε:Μήπως να φώναζες εκείνα τα ρωσιδάκια που έλεγες για να σ' ανεβάσουν λιγάκι;

xaxaxa mwre les? na me anastisoun !!! alla pi8anotata 8a me ksekanoun
twra pigenw san kologria fantasou na ferw k tis rwssides h me kasa 8a paw na ksekinisw tysabri h me anapiriko amaksaki