• Καλώς σας βρήκα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #21544  από Μαριάννα
 Κυρ Μαρ 14, 2010 4:33 pm
sou έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και χάρηκα για τη γνωριμία!

Σταύρος

Γεια σου Σταυρο τι κάνεις ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαριάννα την Σάβ Ιουν 05, 2010 4:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #21569  από litsa
 Κυρ Μαρ 14, 2010 7:35 pm
sou εχεις απόλυτο δίκιο με την κατάθλιψη..
το ίδιο έχω παθει και εγώ ...
μου εδιναν ψευτικες ελπιδες να μην καταρεύσω?
και το αποτέλεσμα ειναι ότι εχασα τοσο χρονο... ενώ θα το ειχα δουλεψει ..

ώσπου την έπαθα την κατάθλιψη όταν μου το επιβεβαίωσε απλά ενας άλλος γιατρός που επισκέφθηκα..

ειναι ''απαιχτοι'' όλοι τους...
 #21659  από swt
 Δευ Μαρ 15, 2010 12:06 pm
Καλώς ήρθες Σταύρο και καλή αποκατάσταση (νομίζω πως πρέπει να το προσπαθήσεις)
 #24475  από FANTOMAS
 Παρ Απρ 09, 2010 8:17 pm
Χαιρομαι για τις αντισυμβατικες σου αποψεις γιατι ετσι τουλαχιστον δεν αισθανομαι μονος.
 #24487  από theoni
 Παρ Απρ 09, 2010 10:14 pm
Sou κι εγώ έτσι ακριβώς νιώθω, είμαι δυο χρόνια χωρίς "θεραπεία" και το σκέφτομαι σοβαρά να μην την ξαναρχίσω....Δεν είδα ποτέ καμιά διαφορά και η απάντηση των γιατρών ήταν: "δεν ξέρεις πω θα ήσουν χωρίς ιντερφερόνες"...Αυτό που ξέρω είναι ότι με τα κωλοφάρμακα ήμουν μονίμως με δέκατα και μελανιασμένη και ξενερωμένη ταυτόχρονα...Τώρα αναβάλω συνεχώς τις ενέσεις και όλοι με ζαλίζουν να τις ξαναρχίσω....
 #24565  από FANTOMAS
 Σάβ Απρ 10, 2010 10:51 am
theoni έγραψε:Sou κι εγώ έτσι ακριβώς νιώθω, είμαι δυο χρόνια χωρίς "θεραπεία" και το σκέφτομαι σοβαρά να μην την ξαναρχίσω....Δεν είδα ποτέ καμιά διαφορά και η απάντηση των γιατρών ήταν: "δεν ξέρεις πω θα ήσουν χωρίς ιντερφερόνες"...Αυτό που ξέρω είναι ότι με τα κωλοφάρμακα ήμουν μονίμως με δέκατα και μελανιασμένη και ξενερωμένη ταυτόχρονα...Τώρα αναβάλω συνεχώς τις ενέσεις και όλοι με ζαλίζουν να τις ξαναρχίσω....

theoni

Τον ιδιο γιατρο :o εχουμε ?????? λες και ακουω τον δικό μου χα χα χα :D
 #24717  από litsa
 Κυρ Απρ 11, 2010 6:41 pm
να πω και εγώ κάτι?

έχω καταλάβει και έχω δει ότι αν ήξεραν την λύση θα μας την ειχαν δώσει... εδώ και καιρό!!

το οτι εχουν βγει φαρμακα οποια και αν ειναι αυτά και αυτό ειναι ελπιδοφόρο..

το να μην κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ ισως ειναι και εγκληματικό...

ας ζυγίσουμε τις καταστάσεις και μετά αποφασίζουμε προσωπικά ο καθένας..

η σκπ χρειαζεται πρωτα απο ολα σεβασμό...

:D :D
 #24756  από litsa
 Κυρ Απρ 11, 2010 11:30 pm
τελικά σταύρο θα μας πεις την λύση στο πρόβλημα μας?? και δώσε μας και την θεραπεία αφού ειναι τόσο απλο..

για αυτό και χαρακτηρίζεται ανίατη ή χρονια νόσος ...

εμένα δεν με ενδιαφέρει αν οι φαρμακευτικές πλουτίζουν ....αλλά αν προχωράει έστω και λίγο η έρευνα τους..
γιατί πες μου σε παρακαλώ ποιος δεν κερδίζει σήμερα???
όλοι κάνουν το οτιδήποτε για κάποιο κέρδος - οικονομικό, ηθικό, ψυχικό, επαγγελματικό κτλ.. δεν ζουμε σε ευνομουμενη κοινωνία ...ας μην γελιόμαστε..
 #24986  από FANTOMAS
 Τετ Απρ 14, 2010 3:54 pm
Σταυρο οπου ψαχνω σε βρισκω ΠΑΝΤΟΥ εχεις παρει το θεμα της ΧΕΝΦΑ αρκετα ζεστα , εστω και ενας μας να βοηθηθει θα σου αξιζουν συγχαρητηρια για την επιμονη σου, εχουμε δοκιμασει τοσα και τοσα εχουμε ξοδεψει ενα σκασμο χρηματα σε κομπογιανητες διαφορων ειδικοτητων, γιατι οχι ναμην δοκιμασουμε και αυτο το οποιο ειναι και ακινδυνο και ΠΟΛΛΑ υποσχομενο, σε ευχαριστω που τα μοιραζεσαι μαζι μας.