• ostiki maza

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #21263  από manos81
 Παρ Μαρ 12, 2010 11:08 am
tora pou teliosa to teleuteo trihmero kortizonis mou egrapse o giatros na kanw kai mia eksetasi ostikis mazas...tin ekana..
15% osteopenia eixa... den kserw an to exei kanei kaneis kai ti apotelesmata eixe...den kserw pos diorthonete...afta!
 #21267  από βικυ
 Παρ Μαρ 12, 2010 11:20 am
Δεν εχω κανει εγω αυτην την εξεταση μια γνωστη μου που εχει οστεοπενια λογω εμμηνοπαυσης παιρνει ενα χαπακι, ασβεστιου νομιζω, τρωει τροφες πλουσιες με αυτο και κανει γυμναστικη, ηπια .
 #21268  από soulla
 Παρ Μαρ 12, 2010 11:20 am
γεια σου Μάνο χαίρομαι που τέλειωσες με την κορτιζονούλλα σου :P εύχομαι να πάνε όλα καλά :P τώρα για τις εξετάσεις που λες δεν ξέρω δεν απαντώ νομίζω όμως δεν τις έχω κάνει :P άφησα και κάτι πίσω για εσάς
 #21270  από manos81
 Παρ Μαρ 12, 2010 11:25 am
ti orea pou tha itan i zoi an mporousame na treksoume na kanoume auto pou tha mas erthei sto mialo xoris na to skeutoume 2 fores...
etoimazome siga siga na ginw pateras kai skeutome pos prepei na eime dinatos.prepei na mporw na dosw auta pou oi aloi dinoun aploxera xoris na to skeutoun...
eplizw na pane ola kala
 #21275  από anni
 Παρ Μαρ 12, 2010 12:18 pm
Μανο ελπιζω και ευχομαι να πανε ολα καλα........
Για τις εξετασεις και εγω δεν ξερω.
Ποσες φορες Μανο μου εχω σκεφτει ετσι.Ενας βαθυς αναστεναγμος μου
βγαινει και συνεχιζουμε..... :roll:
Ειναι πολυ σημαντικο που θα γινεις πατερας.Θα βλεπεις τα πραγματα που μπορεις
να καταφερεις.Σ αυτο θα εστιαζεις και στο μωρο σας.
Θα σου δινει τοση δυναμη......και ναι πιστεψε το θα εισαι πολυ δυνατος.
Ολα θα πανε καλα
 #21283  από popi
 Παρ Μαρ 12, 2010 1:33 pm
καλημερα! πηρα κι εγω τα αποτελεσματα της μαγνητικης και αρχισα να μετραω τις εστιες μου αλλα στην πορεια μπερδευτηκα !Ενδεικνυται και για μενα το τριημερο σχημα κορτιζονης και οντως ο γιατρος μου ειπε να παρω φαρμακο για οστεοπορωση επι ενα μηνα ,μιας και η κορτιζονη απορροφα ασβεστιο . Μου προτεινε επισης κατι για το στομαχι γιατι σιγουρα θα επιβαρυνθει. Τελος μου ειπε να κοψω τις βιταμινες που παιρνω, γιατι δεν ξερουν τις αλληλοεπιδρασεις. Τα κανετε εσεις ολα αυτα?
 #21306  από litsa
 Παρ Μαρ 12, 2010 3:43 pm
Mano81!!!! τι σιγά σιγά ... ή θα γίνεις ή όχι... εν ολίγοις ξεκαθάρισε μας εάν είναι ολίγο ή καθόλου σε ..ενδιαφέρουσα!!!!

άντε με το καλό...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
όχι τιποτα άλλο για να κάνουμε πάρτυ!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

εγώ παντα με κορτιζόνη παιρνω και ασβεστιο.. μήπως Μάνο εχει να κάνει και με την κορτιζόνη το αποτέλεσμα??

ναι και για το στομάχι, και τίποτα να μην εχουμε το προφυλάσσουμε, όταν κάνουε τετοιες αγωγές...

βιταμίνες δεν παιρνω εδώ και καιρό,γιατί μου δημιουργούν μάλλον υπερενταση.... μόνο βιταμίνη C για να γλιτώσω κανένα κρυολόγημα....

Α! και το τσιγάρο βλάπτει ...
 #21397  από manos81
 Σάβ Μαρ 13, 2010 6:16 pm
etoimazome gia mpampas.klisame 8 evdomades kai mpenoume stin 9.i ginekoula mou travaei to dikotis stavro giati einai diavitiki kai taleporite me insoulines diatrofes ypoglikemies kai ta lipa!!thathela na eimoun poli pio dinatos na tin prosexw...na tin prosexw se ola!aaa sas topa?tin agapaw trela!!!!!! :P
 #21400  από bistonina
 Σάβ Μαρ 13, 2010 6:31 pm
μπραβο μανο. πολυ χαρικα με τα νεα σου. ολα να σας πανε καλα. και μη σκεφτεσε ετσι. αν ηθελε πιο δυνατο δε θα επαιρνε εσενα. ηθελε εσενα οπως εισαι.
 #21403  από litsa
 Σάβ Μαρ 13, 2010 6:57 pm
μπραβο ΜΑΝο81
χαιρομαι ...το φόρουμ έχει ΠΑΡΤΥ!!!

Αντε με το καλό!!! και μην σκέφτεσαι τίποτα ολα θα πάνε ΑΡΙΣΤΑ!! θα τα καταφέρετε!!!!
Συνημμένα
images 1.jpg
images 1.jpg (3.82 KiB) Προβλήθηκε 1191 φορές
images.jpg
images.jpg (2.51 KiB) Προβλήθηκε 1192 φορές