• ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #20717  από soulla
 Τρί Μαρ 09, 2010 2:23 pm
γεια σου μανο πολύ συχνα σε φέρνω στην σκέψη μου λυπάμαι και εύχομαι σύντομα να βρεθέι κάτι να το σταματάει :cry: τι νιώθεις τώρα μουδιάσματα αδυναμία ή δυσκαμψία :?: εμένα κάποτε με βοήθησαν και οι ανοσοσφαιρίνες δεν θυμάμαι τι θεραπεία κάνεις αλλά ρώτησε τον γιατρό σου αν μπορεί να σε βοηθήσει
 #20783  από litsa
 Τρί Μαρ 09, 2010 7:58 pm
περαστικά μάνο ....
 #20784  από sp-sofia
 Τρί Μαρ 09, 2010 8:11 pm
περαστικα σε ολους εμας που υποφερουμε...
πιστευω να ζησουμε πιο ποιοτικα...εγω σημερα
περπατησα 500 μετρα και κοπηκαν τα ποδια μου...
αγκαζε κιολας... περιμενω να με δω καλυτερα... :arrow:
 #20981  από alexia
 Τετ Μαρ 10, 2010 8:56 pm
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.
ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.
 #21199  από Blacksand
 Πέμ Μαρ 11, 2010 9:16 pm
Περαστικά σε όλους μας και από εμένα

Φίλε Γιώργο της πουτάνας γίνεται στο Ρέθυμνο! (με συγχωρείτε για την έκφραση αλλά πραγματικά έχω ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ!! με την κατάσταση εδώ).Επισκεπτόμαστε την ίδια νευρολόγο στο Ρέθυμνο,και μόνο οι ασθενείς της να κατέβουμε για καφέ στο baroombar το γεμίζουμε χα-λα-ρά......

Ρε φίλε φταίει μάλλον που δε πίνουμε πολλές ρακές και το χουμε ρίξει στσι τεκίλες ;)
 #21316  από Ευτυχία
 Παρ Μαρ 12, 2010 5:35 pm
:D :D αυτό με τις ρακές ξαναπέστο!!.....
πέρα απο τη πλάκα ομως ..γινεται οντως χαμος στη Κρητη... ο εκπρόσωπος της avonex (στο Ηράκλειο) μου έλεγε οτι είμαστε γυρω στα χίλια άτομα κ οτι παρατηρείται ..ραγδαία αυξηση
τι να πω, δε ξερω....
ευχομαι μονο να ειμαστε γεροί κ δυνατοί :)

α! κ καλο σ/κ να εχουμε παιδιά :)
 #21323  από georgeand
 Παρ Μαρ 12, 2010 7:38 pm
Blacksand έγραψε:Περαστικά σε όλους μας και από εμένα

Φίλε Γιώργο της πουτάνας γίνεται στο Ρέθυμνο! (με συγχωρείτε για την έκφραση αλλά πραγματικά έχω ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ!! με την κατάσταση εδώ).Επισκεπτόμαστε την ίδια νευρολόγο στο Ρέθυμνο,και μόνο οι ασθενείς της να κατέβουμε για καφέ στο baroombar το γεμίζουμε χα-λα-ρά......

Ρε φίλε φταίει μάλλον που δε πίνουμε πολλές ρακές και το χουμε ρίξει στσι τεκίλες ;)
to ths poutanas einai to ligotero file oso gia thn tekila ego den pino oute biera prepei vasika na ofilete sto anxos tou neokritikou kai sta skata pou mas taizun oi neoagrotes mas tinga sthn ormoni kai to fitofarmako.parepimpontos theoria zamponi gia to mpouts.../o ekana to protokolo tou sto hrakleio kathares oles oi fleves kai meto parapano

mhn masate kritikoi
 #21347  από Blacksand
 Παρ Μαρ 12, 2010 11:40 pm
Το κακό είναι οτι καθόμαστε και λέμε "τι διάολο έκανα ρε π#@$# και το έπαθα αυτό;"
και τελικά ούτε οι γιατροί έχουν να δώσουν καθαρές απαντήσεις.

Βασικά εγώ πιστεύω οτι υπάρχουν συγκεκριμένες αιτίες αλλά δεν τις λένε ανοιχτά για συγκεκριμένους λόγους και ξέρουν μόνο να λένε για το άγχος και το στρές.

Όπως μετά απο 60 χρόνια που παραδεχτήκανε οι καπνοβιομηχανίες οτι το κάπνισμα σκοτώνει........
Απίς ποθάνουμε θα μας θυμηθούνε και οι εταιρίες κινητών.....
 #24115  από giorgos-sf
 Δευ Απρ 05, 2010 8:08 am
Blacksand έγραψε:
Περαστικά σε όλους μας και από εμένα

Φιλε blacksand πιο baroom ?πολυ φοβαμαι πως kai to living room γεμιζουμε :o :o .blacksand πρεπει να κανουμε μια συναντηση ολοι οι msites εδω στο ρεθυμνο τι λες?