Αγαπητη φιλη,
Κανω κ εγω avonex εδω κ μισο χρονο περιπου.Καθε αρχη κ δυσκολη,μην απελπιζεσαι!!!Ολα ειναι μια συνηθεια.Ετσι το συνηθισα κ εγω...ετσι το συνηθισαν κ οι γυρω μου.Οσον αφορα την ωρα....εμενα δεν μου ειπαν (η νοσηλευτρια που ηρθε σπιτι μου δηλ,μιας κ αυτη υποτιθεται οτι αντιπροσωπευει καλυτερα την συγκεκριμενη ενεσιμη θεραπεια)!Η μονη συμβουλη που μου εδωσε ειναι, οσο μπορω βεβαια, να την κανω πανω-κατω την ιδια ωρα κ εννοειται την ιδια μερα!!! Επισης για οσους δεν το γνωριζουν μου συνεστησε να μην κανω την ενεση κ οποιοδηποτε αλλο εμβολιο την ιδια ημερα!!!
Κ κατι ακόμα...παρατηρησα οτι την τελευταια φορα που εκανα την ενεση,αμεσως πριν ειχα κανει μπανιο.Οταν λοιπον εκανα την ενεση...,δεν καταλαβα απολυτως τιποτα(την ωρα που εκανα την ενεση,μιας κ την κανω μονη μου).Ισως οφειλεται στο γεγονος οτι ειχαν χαλαρωσει αρκετα οι μυς μετα το μπανιο κ ισως βοηθησει κ εσενα που εισαι καινουρια στην παρεα!Τελος επειδη καθε βραδυ νοιωθω τις παρενεργειες του φαρμακου κ η νοσηλευτρια μου ειπε να μην βασανιζομαι χωρις λογο,εχω βαλει ξυπνητηρι κ τις προλαβαινω,πριν εκεινες προλαβουν εμενα παιρνοντας ενα depon ή panadol!!!
Ελπιζω να σε βοηθησω με τις μικρες εμπειρικες μου συμβουλες, χωρις βεβαια να τις θεωρησεις απολυτες, καθως καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ...