• ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #20118  από maestro
 Σάβ Μαρ 06, 2010 4:50 pm
βικυ έγραψε:
maestro έγραψε:ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΝΑ 'ΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!
Και εσυ υποτροπη? Περαστικα.......αν καταλαβα καλα.
Τι εγινε ρε παιδια?
Οχι φιλε μου, αυτον τον καιρο ειμαι καλουτσικα, αλλα στο παρελθον σαν ασθενης (εδω και 15 χρονια περιπου), ετυχε και εγω να περάσω υποτροπές!!!
Περαστικά σε όλους μας λέω γενικά, κυρίως για την ασθένεια, και ειδικα σε εσένα για να ειναι γρηγορη η περίοδος της υποτροπής που σε ταλαιπωρεί!!!
 #20121  από βικυ
 Σάβ Μαρ 06, 2010 4:57 pm
maestro έγραψε:
βικυ έγραψε:
maestro έγραψε:ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΝΑ 'ΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!
Και εσυ υποτροπη? Περαστικα.......αν καταλαβα καλα.
Τι εγινε ρε παιδια?
Οχι φιλε μου, αυτον τον καιρο ειμαι καλουτσικα, αλλα στο παρελθον σαν ασθενης (εδω και 15 χρονια περιπου), ετυχε και εγω να περάσω υποτροπές!!!
Περαστικά σε όλους μας λέω γενικά, κυρίως για την ασθένεια, και ειδικα σε εσένα για να ειναι γρηγορη η περίοδος της υποτροπής που σε ταλαιπωρεί!!!
maestro ..........η βικυ ειμαι.......δεν εχω υποτροπη........Μπερδευτηκες! ;)
 #20388  από giorgos-sf
 Κυρ Μαρ 07, 2010 9:34 pm
ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ,ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ,ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.
Λεμε και καμια μ....ια να περασει η ωρα :D
.περαστικα σε ολους μας.
 #20538  από Maraki1
 Δευ Μαρ 08, 2010 6:13 pm
perastika mas re paidia :D ... ontws egw prin pathw skp den thn hksera thn asthenia meta omws pou thn ematha gia ta kala akouw sunexeia gia atoma pou exoun prosblhthei apo authn na deite pou sta epomena pente xronia tha exoume megalh aukshsh ... giorgo-sf k egw kapws etsi anakalupsa oti exw skp me neuritida sto mati alla ama den ebgaza tous fronimites m den tha to mathena :!: gia thn akribia mia k eksw tha to mathena ..... :cry:
 #20540  από sp-sofia
 Δευ Μαρ 08, 2010 8:54 pm
καλως ηρθατε στην παρεα!!!!
θελω να πιστευω...και απαιτω να πανε
ολα καλα!!!! το ελπιζω...!!!!
φιλια!!!!! :oops:
 #20680  από manos81
 Τρί Μαρ 09, 2010 12:30 pm
mpika gia triimero sxima arxes ianouariou..vgika kala telia ..xtes epestrepsa pali apo to nosokomeio apo ena akomatriimero sxima..ti na kanw...kai afti ti fora irtha pio pesmenos..
ksexasa gia kriti milame .
 #20693  από christina
 Τρί Μαρ 09, 2010 1:27 pm
mano περαστικά σου!!! και πάνω από όλα υπομονή!!! :)