• geia k apo emena

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #20440  από Maraki1
 Δευ Μαρ 08, 2010 12:42 am
nai alla emeis ena parapanw pisteuw... prepei na paw se diatrofologo mpas k balw kanena kilo giati den m e blepw kala... axxxxx :'(
 #20452  από georgeand
 Δευ Μαρ 08, 2010 9:22 am
gia sou kai apo emena maraki oso giati diatrofi kaneis den prepei na troi saboura utos h alos :D
 #20458  από βικυ
 Δευ Μαρ 08, 2010 11:42 am
welcome!!!!!!!
 #20460  από christina
 Δευ Μαρ 08, 2010 11:44 am
wellcome!! :D
 #20470  από Ευτυχία
 Δευ Μαρ 08, 2010 12:06 pm
καλημέρα :)
welcome to the club :)
είμα κ γω νεο μέλος..Γενάρη εγινε η εισαγωγή μου στο νοσοκομείο - τεσπα ..τα εχω ηδη πει σε αντίστοιχο θέμα..
αυτό που θελω να πω είναι οτι οντως η συγκεκριμένη σελιδα ειναι απιστευτη.."καθαρή" κ ανθρώπινη - σε άλλα φορουμ που μπήκα νόμιζα οτι ήρθε το τέλος του κόσμου :shock: - δεν είναι ομως ετσι :)
μπορει να μην εχω μιλήσει ιδιαίτερα με τα παιδιά του φόρουμ όμως κ μονο το καλωσόρισμα τους κ η θετική αυρα που μου έβγαλαν ηταν αρκετή για να πάρω δύναμη κ να ..αρχίσω τις avonex :)
So..you are not alone :)
στο θέμα της διατροφής είχα φρικάρει κ γω στην αρχη καθως ειμαι κ γω πολυ αδυνατη.. ο γιατρος μου είπε ξεκάθαρα μεσογειακή διατροφή σαν ανησυχο πνευμα που είμαι το έψαξα λιγο παραπάνω κ πάλι κατέληξα σε αυτο : ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή σε συνδυασμό με ηπια γυμναστική.. τι να πω? κ γω δε ξερω.. το μονο σιγουρο ειναι πως -οπως πολυ σωστα είπε ο georgeand - "κανεις δε πρεπει να τρωει σαβούρα ουτως η αλλως"
so, ευχομαι -τόσο στους "παλιους" οσο κ σε μας στους νεους-να πάνε ολα καλά!!!!
 #20488  από Maraki1
 Δευ Μαρ 08, 2010 12:38 pm
geia sas paidia xairomai pou kanw olo k perissoterous filous....
nai me apasxolh polu to thema ton koilwn k gia na m gufei to anxos pou exw osos afora auto to thema tha paw se diatrofologo gia na mpw se kapoio programma diatrofeis diaforetika den to kobw na pernw koila ... kserw pantws oti einai kalo na trwme oso to dunaton ginete psari 4-5 fores thn ebdomada...
 #20490  από alexia
 Δευ Μαρ 08, 2010 12:57 pm
Maraki ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ.
ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ,ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΠΟΡΟΥΣ!!!!! :P
ΝΑ'ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ! ;)
 #20535  από LL--MM
 Δευ Μαρ 08, 2010 4:20 pm
Kαλώς όρισες κι από μένα!!!
 #20536  από michaelz21789
 Δευ Μαρ 08, 2010 5:57 pm
Γεια σου Μαρακι.! καλως ηρθες στην παρεα μας. Σαλονικη και συ? μαζευτηκαμε αρκετοι για να κανουμε παλι ενα gathering. Ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?? :) :)
 #20541  από sp-sofia
 Δευ Μαρ 08, 2010 8:58 pm
;) Μaraki καλησπερα!!!!!
θα τα λεμε!!!! ;)
bye!!!!!