• REBIF

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #15309  από Κατερίνα
 Τρί Ιαν 19, 2010 7:50 am
Καλημέρα geor.gia !!!!!!
Η Θεσσαλονίκη είναι λίγο μακριά για μένα... :D σ'ευχαριστώ πολύ πάντως!!!!
φιλάκια πολλά!!!!!
 #18127  από georgeand
 Παρ Φεβ 19, 2010 1:39 pm
για σασ και απο μενα παιδια εχθεσ εκανα την πρωτη ενεση rebif μετα απο αλαγη τησ avonex λογο υποτροπων παρα τις καθησιχασεις τις νοσηλευτριας οτι οι παρενεργειες θα ειναι υποιοτερες λογο 2χρονων χρησεις τις avonex εμενα με δυελισε δεν κοιμηθικα λεπτο και επερνα ανα 2 ωρεσ ντεπον πονανε ολα τα κοκαλα μου το κεφαλι μου και γενικοτερα ειμαι πολυ χαλια ελπιζω ομωσ να εινα προσωρινο sory για τα ορθογραφικα :lol:
 #18238  από butterfly-
 Σάβ Φεβ 20, 2010 10:23 am
καλημέρα κι απο μένα. Εγώ ξεκίνησα rebif 22 χθές. Κι εμένα η νοσηλεύτρια μου είπε οτι οι παρενέργειες θα είναι πιο ήπιες λογω της δίχρονης χρήσης του Betaferon. Δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο πέρα από μια τάση υπνηλίας η οποία δεν ξέρω αν ήταν από το φάρμακο ή από της κούραση των τελευταίων ημερών. Θα δείξει...
 #18260  από catherina
 Σάβ Φεβ 20, 2010 6:39 pm
γεια σας παιδια, εγω κανω τρεις μηνες ρεμπιφ, ξυπναω μια το βραδυ, κανω την ενεση και ξανακοιμαμαι σαν πουλακι, τριτη πρωι ειμαι λιγο χαλια, με ριχνει αρκετα της αλλες μερες παλευεται με το ντεπον.
 #18288  από Biskoto10
 Σάβ Φεβ 20, 2010 11:10 pm
catherina έγραψε: με ριχνει αρκετα της αλλες μερες παλευεται με το ντεπον.
Εγω παντως οσο καιρο εκανα ρεμπιφ παντα ντεπον επινα πριν, μια -δυο φορες δεν ειχα παρει και ειχα τρομερους πονοκεφαλους.
 #20315  από passenger
 Κυρ Μαρ 07, 2010 3:03 pm
catherina έγραψε:γεια σας παιδια, εγω κανω τρεις μηνες ρεμπιφ, ξυπναω μια το βραδυ, κανω την ενεση και ξανακοιμαμαι σαν πουλακι, τριτη πρωι ειμαι λιγο χαλια, με ριχνει αρκετα της αλλες μερες παλευεται με το ντεπον.
καθε ποτε κανεις rebif?
 #20457  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Δευ Μαρ 08, 2010 11:01 am
Εγω κανω 14 μηνες REBIF 44αρι τρεις φορες την εβδομαδα, οπως ολοι νομιζω
Τους πρωτους 8-9 μηνες με ενα depon πριν και ενα μετα, ειχα απλες παρενεργεις οπως κουραση και λιγο πυρετο την επομενη μιση ημερα
Μετα τον ενατο μηνα, ολα καλα χωρις κανενα depon
Σαν να μην το παιρνω ! Ισως καθε 7-8 ενεσεις να εχω μια ψιλοαδιαθεσια την επομενη ημερα, αλλα την αφηνω χωρις depon
Μασανε οι ΑΕΚτζηδες γαμωτο ???????? :shock:
ΡΕ ΟΥ ΡΕ :lol:
Α!!! Και στον ετηιο ελεγχο (μαγνητικη), ουτε μια καινουργια εστια, εμεινα στις 6 και αυτες ανενεργες ! ;)
Κωλοπαρδια? με εναν χρονο ενεσεις ??
Δεν ξερω
Ουτε πανηγυριζω ουτε το θεωρω αμελητεο
Χαμογελο και ολα καλα, και .............. βλεπουμε :shock:
 #20479  από Maraki1
 Δευ Μαρ 08, 2010 12:27 pm
kalhmera paidia kanw k egw rebif k nai exw k egw aupnies den mporw na katsw sto krebati olo gurizw....prin ksekinisw me to rebif den eixa kane problhma me ton upno koimomoun san poulaki twra.....
 #20694  από marinos
 Τρί Μαρ 09, 2010 1:27 pm
Maraki1 έγραψε:kalhmera paidia kanw k egw rebif k nai exw k egw aupnies den mporw na katsw sto krebati olo gurizw....prin ksekinisw me to rebif den eixa kane problhma me ton upno koimomoun san poulaki twra.....
Κάνω και εγώ rebif εδώ και 5 μήνες. Στην αρχή είχα και εγώ αϋπνίες. Τα είπα στο γιατρό μου και μου είπε ότι οι αϋπνίες δεν συγκατλέγονται στις παρενέργειες του φαρμάκου. Τις τελευταίες 3 εβδομάδες δεν είναι τόσο έντονες όσον πριν. Μερικές φορές μάλιστα νυστάζω πολύ και κοιμάμαι βαριά. Νομίζω απο πλευράς αϋπνών η κατάσταση άρχισε να ηρεμεί :) . Μένουν μόνο οι πονοκεφάλοι και το ρίγος τώρα. Που θα πάει όμως, κάπου θα τελειώσει και αυτό :) .

Άρα αυτό που έχω να σου πω είναι να κάνεις και εσύ υπόμονη ;)
 #20708  από Maraki1
 Τρί Μαρ 09, 2010 1:57 pm
περα απο την υπομονη δεν νομιζω να μπορω να κανω κ κατι αλλο...
ασε που δεν θελω να περνω κ αλλα φαρμακα...προτυμω την υπομονη!