• ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #20059  από giorgos-sf
 Σάβ Μαρ 06, 2010 9:58 am
Καλημερα σε ολους,
καταρχην να σας πω τον πονο μου μολις περναω την πρωτη μου υποτροπη με μουδιασμα αριστερο χερι αριστερο ποδι και ελαφρια οπτικη νευριτιδα αρχισα θεραπεια με ενδοφλεβια κορτιζονη και ευτυχως εχω μια αδερφη γιατρο και δεν χρειαζεται να τρεχω σε νοσοκομεια :D τεσπα το περιεργο ειναι πως τον αυγουστο που ειχα τα πρωτα συμπτωματα μεσα σε εκεινο το τριημερα εσκασαν αλοι 6 με πρωτα συμπτωματα και 2 με υποτροπες στη γιατρο μου με παρακολουθει, χθες λοιπον που πηγα μου ειπε πως και αυτο το 4ημερο εσκασαν αλοι 5 με υποτροπες και ολοι με οπτικη νευριτιδα ,τι να συμβαινει αραγε? ο καιρος μηπως? πολλυ περιεργο αν υποθεσουμε πως ο πληθυσμος του ρεθυμνου ειναι μικρος !!! το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο?

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ :!: :!: :!: :!:
 #20063  από kate2002
 Σάβ Μαρ 06, 2010 11:11 am
Περαστικα σου giorgos-sf. η απομυελινωση γενικα ειναι σε εξαρση ...
 #20065  από κωστας
 Σάβ Μαρ 06, 2010 11:54 am
καλημερα και περαστικα!φιλε εγω ειμαι απο ελευσινα και σχεδον καθε βδομαδα μαθαινω για νεο περιστατικο σκπ απο την γιατρο μου που εχουμε και φιλικες σχεσεις,σε λιγο θα καταντησει σαν γριπη !
 #20088  από soulla
 Σάβ Μαρ 06, 2010 1:26 pm
περαστικά και υπομονή :oops:
 #20093  από georgeand
 Σάβ Μαρ 06, 2010 2:01 pm
kati periergo symbeni genikotera file mou me thn kriti kai ta aftoanosa kai ego apo to hrakleio eimai kai sxedon kathimerina akouo kai kati kainourgio kai ego me ypotropi eimai perno tora kai 10 hmeres medrol malon kapoios prepi na to psaksi ti ginete me to nisi mas kai na fantastis oti xores me megali iliofanian exoun mikrotera pososta skp :o :o
 #20094  από βικυ
 Σάβ Μαρ 06, 2010 2:02 pm
Περαστικα και σε εσενα georgeand
 #20097  από maestro
 Σάβ Μαρ 06, 2010 2:46 pm
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΝΑ 'ΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!
 #20112  από βικυ
 Σάβ Μαρ 06, 2010 4:38 pm
maestro έγραψε:ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΝΑ 'ΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!
Και εσυ υποτροπη? Περαστικα.......αν καταλαβα καλα.
Τι εγινε ρε παιδια?