• ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #1846  από just67
 Δευ Μαρ 23, 2009 2:36 am
Γεια σας και απο μενα.πρωτη φορα στο forum αν και με ms απο το 2005. κανω betaferon και ειμαι σχετικα καλα.παιδια πολυ καλη κινηση αυτος ο χωρος με ουσιαστικη βοηθεια σε μεγαλη ποικιλια θεματων.προς το παρον θα πω ενα μεγαλο ευχαριστω στη καλη διαθεση ολων οσων βοηθουν με τις γνωσεις τους.εγω προσωπικα βοηθηθηκα διαβαζωντας καποια απο τα θεματα.εδω που τα λεμε η συζητηση με καποιον, που αν μη τι αλλο σε καταλαβαινει, ειναι μεγαλη υποθεση.καλη συνεχεια λοιπον σε ολους μας τοσο ως ομαδα ,οσο και ως μοναδα.θα τα λεμε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
 #1862  από Γιώτα
 Δευ Μαρ 23, 2009 3:00 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ. Κ ΕΓΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ BETAFERON Κ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΕΙΣ?
 #1864  από theoni
 Δευ Μαρ 23, 2009 8:39 pm
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ!
 #1866  από just67
 Τρί Μαρ 24, 2009 2:09 am
γεια σας και παλι.
Γιωτα οι παρενεργειες ειναι οι κλασικες σε εμενα.τσουξιμο κατα τη διαρκεια της ενεσης.καρουμπαλακια , κοκκινισμα.μελανια και ξυσιμο πολυ μετα.εχω επισης δεκατα και για αυτο παιρνω brufen.το περιεργο ειναι οτι με την παλια συσκευασια του φαρμακου μετα απο ενα εξαμηνο περιπου δεν χρειαζομουν χαπι πριν την ενεση.οταν αλλαξε ομως ,τα πραγματα αλλαξαν και γυρισα παλι στο χαπι καιτο παιρνω ακομα.δοκιμασα να το κοψω αλλα ματαια.αλλα θα μου πεις αυτα ειναι πταισματα...!
 #1867  από Maria77
 Τρί Μαρ 24, 2009 8:08 am
Kalws hrthes sto forum kai kalh sou mera :)
 #1868  από Γιώτα
 Τρί Μαρ 24, 2009 3:51 pm
ΓΕΙΑ Κ ΠΑΛΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΚΟΥΓΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΕΠΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ BETAFERON ΠΟΥ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ. ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΚΑΤΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ 5 ΦΟΡΕΣ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ Κ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ? Η ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ? ΦΙΛΙΑ.
 #1877  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τρί Μαρ 24, 2009 11:26 pm
Καλώς ήρθες! Να είσαι καλά!
 #1882  από Μαρία
 Τετ Μαρ 25, 2009 10:52 am
Καλώς ήρθες στην παρέα μας :!:
 #1893  από ΔΙΟΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
 Τετ Μαρ 25, 2009 9:10 pm
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.Κ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ BETAFERON ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΑ ΠΡΟΛΥΠΤΙΚΑ ΕΠΑΙΡΝΑ MESULID ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ AVONEX ΧΩΡΙΣ MESULID ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
 #1896  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Τετ Μαρ 25, 2009 9:54 pm
just67 ..KAΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ..... ΒΑΛΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΡΟΝΙΑΣΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΠΕ ΘΕΛΕΙΣ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΧΑΔΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ... ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΨΥΧΕΣ.... ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ...ΝΑΙ ΟΠΩΣ Τ ΑΚΟΥΣ ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ... ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ..... ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ...ΩΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΟΥΜΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΕΤΑ....ΑΧ....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΤΕ....ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ... ΡΕ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΟΥΜΠΟΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ....ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΤΩΡΕΣ ΣΤΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.... ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΔΩ ΓΡΟΥΜΠΟΥΛΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΦΑΛΟΥ ΜΟΥ ,ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ... ΧΑΜΟΣ ΛΕΜΕ...ΤΟ ΓΡΟΥΜΠΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ...... (ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΕΕΕ. ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΙΑΝΕΙ- ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΕΣΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ,ΟΥΤΕ ΓΡΟΥΜΠΟΥΛΙΑ ΟΥΤΕ ΠΡΙΞΙΜΑΤΑ ΚΤΛ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.) ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ... I LOVE BETA

ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ - ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 76