• egkymosunh kai interferoni

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #1828  από ΔΙΟΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
 Παρ Μαρ 20, 2009 8:22 pm
ΘΕΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗΣ
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ
 #1861  από ΟΛΓΑ
 Δευ Μαρ 23, 2009 2:30 pm
THEONH MOU, PPROSPATHSE OSO MPOREIS, KAI EFOSON TO THELEIS TOSO POLU, NA EXEIS THETIKH SKEPSH. EMENA ME EXEI PAREI APO KATW KAI TWRA PERNW KAI ANTISULLIPTIKA. DEN THELW ME TIPOTA NA XANAPERASW AUTO TON GOLGOTHA..
 #1863  από theoni
 Δευ Μαρ 23, 2009 8:34 pm
Δέσποινα όσον αφορά το θέμα της εγκυμοσύνης, πιστεύω ότι ο γυναικολόγος είναι καταλληλότερος και για τη σκλήρυνση ο νευρολόγος..Το θέμα είναι ότι δε συμφωνούν μεταξύ τους και μου πετάνε εμένα το μπαλάκι......Είμαι τόσο αποφασισμένη να κάνω μωρό, που θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να γίνει...Θα είμαι καλά και για να το μεγαλώσω....ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣΜΩΣΩ.... ;)
 #1890  από ΔΙΟΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
 Τετ Μαρ 25, 2009 8:36 pm
theoni έγραψε:Δέσποινα όσον αφορά το θέμα της εγκυμοσύνης, πιστεύω ότι ο γυναικολόγος είναι καταλληλότερος και για τη σκλήρυνση ο νευρολόγος..Το θέμα είναι ότι δε συμφωνούν μεταξύ τους και μου πετάνε εμένα το μπαλάκι......Είμαι τόσο αποφασισμένη να κάνω μωρό, που θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να γίνει...Θα είμαι καλά και για να το μεγαλώσω....ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣΜΩΣΩ.... ;)
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ .ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.....ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ;)