• ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #18095  από makisb
 Παρ Φεβ 19, 2010 10:33 am
Παιδιά μια ερώτηση. Μαγνητική κάθε πότε κάνετε; Είχα πάει σήμερα στον γιατρό για να μου δώσει την συνταγή για το Betaferon, τον ρώτησα και μου είπε ότι δε χρειάζεται. Την τελευταία την έκανα τον Ιούλιο οπότε και αποφασίσαμε να ξεκινήσω θεραπεία. Δεν έχω όμως κάποιο σύμπτωμα από τότε.
 #18098  από βικυ
 Παρ Φεβ 19, 2010 10:35 am
Εγω κανω καθε 6 μηνες. Δεν ειμαι σε θεραπεια ακομη.
 #18101  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Παρ Φεβ 19, 2010 10:38 am
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ
 #18102  από βικυ
 Παρ Φεβ 19, 2010 10:39 am
Γιατι πρεπει?Δεν το γνωριζα αυτο!
 #18119  από butterfly-
 Παρ Φεβ 19, 2010 11:34 am
Καλημέρα κι από μενα. Συνήθως αν πρόκειται απλά για έλεγχο είναι μια φορά το χρόνο ή το εξάμηνο ανάλογα με την κατάσταση του καθενός. Οσο για το αν πρέπει να περάσουν έξι μήνες για να κάνεις την επόμενη, δεν νομίζω οτι ισχύει, αφού εγώ σε λιγότερο από 1 μήνα έκανα 3 .
 #18121  από sp-sofia
 Παρ Φεβ 19, 2010 11:46 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!! ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΔΥΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ
ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Σ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙ...ΚΟΝΤΕΥΕΙ.... :idea: :arrow:
 #18136  από soag
 Παρ Φεβ 19, 2010 3:19 pm
Εγω περιπου καθε 3 χρονια.Αλλα απο οτι καταλαβα ο γιατρός μου δε δίνει και τόση μεγάλη σημασία στη μαγνητική όσο στη κλινική εικόνα.Τώρα αν δει κάποια υποτροπή σίγουρα θα μου ζητήσει μαγνητική νωρίτερα.
 #18259  από catherina
 Σάβ Φεβ 20, 2010 6:20 pm
στην αρχη μου ειπε εμενα καθε εξι μηνες, μετα στον χρονο να ξανακανω, αλλα ειχα καποια μουδιασματα και θολωσαν τα ματια μου, για την ακριβια εχασα το 3Ο% της ορασης μου και με εστειλε αμεσως να ξανακανω. οποτε νομιζω οτι αναλογα με την κλινικη εικονα του καθενος ειναι.
 #19633  από popi
 Τετ Μαρ 03, 2010 11:09 pm
καλησπερα, πριν λιγο γυρισα απο τριπλη μαγνητικη, εγκεφαλου, αυχενα και θωρακα και μιας κι οι εμπειρια ειναι προσφατη ,ηθελα να την μοιραστω μαζι σας. Κατ αρχας, δεν επιτρεπεται κανενος ειδους συσκευη για μουσικη κλπ.Ζητησα και μου εβαλαν καποια ακουστικα στα αυτια για το θορυβο, αλλα μη φανταστειτε πως εκαναν τιποτα! Για αυτη του εγκεφαλου η διαρκεια ηταν 15 λεπτα με τα ματια κλειστα. Για τον αυχενα αλλα τοσα ,χωρις ομως να καταπινω και επισης για το θωρακα το ιδιο αλλα εδω επρεπε να μεινω εντελως ακινητη. Μετα πηρα το σκιαγραφικο και αντε παλι απο την αρχη αλλα αυτη τη φορα χρειαζονταν πεντε λεπτα για καθε μερος. Τρελο γλεντι με λιγα λογια. Αλλα ενταξει, περασε, τωρα περιμενω απαντησεις. Το μηχανημα ειναι κλειστο γιατι αλλιως-οπως μου ειπαν- δε μπορει να γινει η μαγνητικη εγκεφαλου. Αυτα. Καληνυχτα
 #19638  από soulla
 Τετ Μαρ 03, 2010 11:17 pm
αυτά είναι εύκολα για μας δεν μασαμε :lol: καλά αποτελέσματα :lol: