• ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #1786  από GIGI
 Πέμ Μαρ 19, 2009 10:06 am
καλημέρα! Είμαι εκπαιδευτικός αδιόριστη, βέβαια. Έδωσα ΑΣΕΠ πριν αρχίσω να αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα.. Διάβασα ότι αν έχεις διάγνωση για ΣΚΠ αυτομάτως σκαρφαλώνεις στον πίνακα των αναπληρωτών κάτω από τους πολύτεκνους. Πρακτικά δηλαδή διορίζεσαι. Ξέρει κάποιος πόσο "πραγματικό" είναι αυτό και τι απαιτεί από χαρτούρα?
 #1794  από aoratos
 Πέμ Μαρ 19, 2009 12:07 pm
Είναι όντως πραγματικό αυτό. Συγκεκριμένα η τελευταία εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας για τον διορισμό αναπληρωτών-ωρομοισθίων του έτους 2008-2009 αναφέρει:
Όσοι ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες (ομόζυγη μεσογειακή αναιμία, δρεπανοκυτταρική αναιμία, μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία, σκλήρυνση κατά πλάκας) οφείλουν να καταθέσουν πρόσφατο πιστοποιητικό Π/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής ή Κρατικού Νοσοκομείου, όπως αναφέρεται στην περ. Α. του παρόντος Κεφαλαίου. Στην περίπτωση που κατατεθεί πιστοποιητικό Κρατικού Νοσοκομείου θα πρέπει, εντός εξαμήνου από την κατάθεση της αίτησης, να προσκομιστεί και το πιστοποιητικό Π/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής στη Διεύθυνση ή το Γραφείο όπου υποβλήθηκε η αίτηση και το οποίο στη συνέχεια πρέπει να διαβιβαστεί στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠΕΠΘ.
Ολόκληρη την προκήρυξη καθώς και τα έντυπα μπορείς να τα δεις παρακάτω:

http://www.ypepth.gr/docs/prokiriksi_an ... 8_2009.zip

Φαντάζομαι πως η προκήρυξη για το νέο σχολικό έτος θα είναι ανάλογη.
 #1803  από GIGI
 Πέμ Μαρ 19, 2009 6:15 pm
Σ' ευχαριστώ αόρατε! Ελπίζω να βγει και κάτι καλό από όλη αυτή την ταλαιπωρία. Σου εύχομαι και σένα τα καλύτερα
 #1806  από theoni
 Πέμ Μαρ 19, 2009 7:15 pm
GIGI καλησπέρα..
Είμαι και εγώ αδιόριστη εκπαιδευτικός και μπορώ να σε βοηθήσω γιατί τα έχω πρόσφατα...
Θα πας στη Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή (Αχαρνών 96 - 1ος όροφος - Γραφείο 2) και θα καταθέσεις τη γνωμάτευση, φωτοτυπία της, φωτοτυπία της ταυτότητάς σου και μια αίτηση που θα σου δώσουν εκεί στην οποία θα συμπληρώσεις ότι θες το πιστοποιητικό για μοριοδότηση στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών. Έπειτα θα σου δώσουν ημερομηνία για να περάσεις από επιτροπή (μετά από 3 μήνες..). Επειδή οι αιτήσεις των αναπληρωτών ειναι Ιόύνη και μάλλον δε θα έχεις προλάβει (όπως κι εγώ) θα καταθέσεις τη γνωμάτευση στη δευτεροβάθμια (φωτοτυπία της) και έπειτα το χαρτί από την πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή.
Αν χρειαστείς κάτι άλλο πες..
Θεώνη
 #1809  από GIGI
 Πέμ Μαρ 19, 2009 8:44 pm
Ευχαριστώ πολύ Θεώνη. Και εύχομαι τα καλύτερα για όλους!Είμαι πολύ καινούρια ακόμα - περιμένω απαντήσεις ΟΝΠ- και προς το παρόν διαβάζω τα πάντα και στο site αυτό και γενικά. Δεν ξέρω αν κάνω καλά, αλλά θέλω να ενημερώνομαι, γιατί οι γιατροί τα λένε με το τσιγκέλι..