• Dr Karagewrgiou...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #1732  από τασος
 Τρί Μαρ 17, 2009 2:32 am
re paidia pira til sto kratiko tis athinas kai zitisa rantevou me tin karagewrgiou...thelete na akousete tin apantisi?iounio i ioulio gia rantevou me tous sunergates tis i na mpw se lista anamonis gia to 2010... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to allo me ton toto to kserete?mexri tote egw tha exw ginei estiatoras apo tis esties...otan tous rwtisame an exei apogeumatino iatreio i diko tis idiwtiko grafeio mas eipan me ekneurismo "ti einai auta pou lete kurie?auta einai paranoma pragmata den ta kanoume emeis auta!!! :evil: ..."
anyway egw ithela na tin dw auti apla kai mono logo tis fimis tis gia mia deuteri gnwmi.exw idi ton giatro mou pou ton empisteuomai arketa alla an thewreitai kapoion polu kalo tha to ektimousa polu na me enimerwseteme proswpiko munima...apla eimai se periergi fasi an deite tin enotita EIMAI H DEN EIMAI sto parousiasi melwn tha katalavete...euxaristw polu kai polla xairetismata ston panago apo tin gunaika mou...mas edwses arketo kouragio...geia kai stin LL--MM!!!!!!!! :D :D :D
 #1743  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τρί Μαρ 17, 2009 2:18 pm
Τάσο καλημέρα . Για την κ. Καραγεωργίου θέλω να σου πω ότι εδώ και αρκετά χρόνια με παρακολουθεί και πιστεύω ότι είναι φοβερή ως επιστήμονας. Από εκεί και πέρα σε αυτά που έγραψες νομίζω ότι έχεις δίκιο αν και από όσο ξέρω δεν έχει ιδιωτικό ιατρείο και μπορείς να την δείς μόνο στο Νοσοκομείο ένα χρόνο μετά . Είσαι πολύ τυχερός που εμπιστεύεσαι τον γιατρό που σε παρακολουθεί , αν θες τη γνώμη μου για μια άλλη γνώμη προσπάθησε να δείς και άλλο νευρολόγο για να μπορέσεις να διακρίνεις αν είναι σωστά τα λεγόμενα του δικού σου Νευρολόγου .
 #1753  από Στάθης
 Τρί Μαρ 17, 2009 8:04 pm
Γεια σου Τάσο, χαιρετίσματα πολλά και από μένα, είμαστε εδώ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλων !! Όσο για την κ. Καραγεωργίου, νομίζω θα ήταν καλή ιδέα να την κλωνοποιήσουμε σε δύο τρεις εκδόσεις για να την δούμε από κοντά γιατί σε λίγο καιρό θα γίνει μύθος μου φαίνεται .....