Χρήστο,η αλήθεια είναι ότι άργησα λίγο να σου γράφω την προσωπική μου εμπειρία από τις ενέσεις ,αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ ,σωστά;;;;Κάνω την betaferon 1b μέρα παρά μέρα τέσσερα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετές παρενέργειες οι οποίες μεταλλάσονται με την πάροδο του χρόνου. Στην αρχή είχα πυρετό δύο ώρες μετά την ένεση.Αργότερα υποθερμία. Διάχυτη αδυναμία,τρέμουλο,αίσθημα κρύου έστω και αν έχει καύσωνα και άλλα τέτοια που όμως τα ξεπερνούσα με ντεπόν,τα οποία σταδιακά μείωσα από 3 σε 1.Δυστυχώς ακόμα δεν έχω απεξαρτητοποιηθεί από αυτό. Κατά καιρούς έχω διάφορα... από το φάρμακο αλλά ευτυχώς είναι τελείως παροδικά.Το πρόβλημα είναι ότι έχει αρχίσει να αντιδρά το σώμα μου και σκληραίνουν τα πόδια μου και η κοιλιά μου από τις πολλές ενέσεις.Στην αρχή δεν πονάνε,αλλά δεν μπορώ να πώ ότι ισχύει το ίδιο και στην συνέχεια. Όσο για τα σημάδια ,είναι θέμα δέρματος. Κάθε οργανισμός είναι τελείως διαφορετικός. Αυτό είναι κανόνας και δεν ξέρεις τι μπορεί να σου εμφανίσει σε μία τέτοια θεραπεία. Την άλλη θεραπεία δεν την έχω κάνει ακόμα,οπότε δεν ξέρω τίποτα.Επλίζω να μην σε κούρασα και φυσικά είμαι στην διάθεσή σου,αν μπορώ βέβαια να βοηθήσω!Ευχαριστώ.