• entact

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #16930  από Giota
 Κυρ Φεβ 07, 2010 9:26 pm
καλησπερα. παιδια ξερει κανεισ, εχει παρει κανεισ, το entact. φαρμακο ειναι αντικαταθλιπτικο
 #16955  από christin
 Κυρ Φεβ 07, 2010 10:53 pm
Καλησπερα Γιωτα, ακουστα το εχω, εγω παιρνω seropram τον 20, και ειναι πολυ καλο για μενα.
 #17027  από efi
 Δευ Φεβ 08, 2010 3:45 am
Giota έγραψε:καλησπερα. παιδια ξερει κανεισ, εχει παρει κανεισ, το entact. φαρμακο ειναι αντικαταθλιπτικο
kalhspera......kalhmera oti thes....phra miso otan 3ekinhsa n pernw antithliptika logw mia peripeteias poy eixa ektos skp...nomiza oti phra e3tash trupaki pws diaolo ta lene aytoi poy pernoun narkwtika....otan phra to antithliptiko ayto nomiza oti xanomai oti tha pathw kardia egkefaliko....skeftomoun otidhpote allo ektos apo skp....apla se mena etyxe k epidrase etsi...de thelw n se troma3w...filia
 #17087  από Εύη Ξ
 Δευ Φεβ 08, 2010 10:26 pm
Η γνώμη μου είναι να μην πέρνεται αντικαταθληπτικά. Εγώ 18 χρόνια δεν έχω πάρει ποτέ.Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν ή 1 χόμπυ που να σας κάνει να ξεχνιέστε. Αρκετά φάρμακα πέρνουμε. Γνώμη μου χωρίς παρεξήγηση.
Ρίξτε το λίγο στο Ζαμαν φου ,που λένε.
 #17088  από LL--MM
 Δευ Φεβ 08, 2010 10:42 pm
Mερικοί από τους ακατανόμαστους μου σύστησαν να παίρνω από δαύτα, αντί να μου δώσουν σπασμολυτικά... Εξέλιξη: :cry: :evil: :P
Αποτέλεσμα: Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με την Εύη ;)
 #17295  από manos81
 Τετ Φεβ 10, 2010 5:41 pm
kiegw eime kata auton ton xapion...omos otan patheis tin katathlipsi den mporeis na tin deis distixos..iparxei stin katathlipsi ena esthima psefto euthimias to opio einai paraplanitiko..les egw... den exw katathlipsi.afou gelaw!!!omos den gelas pragmatika.gelaei i katathlipsi.kiafto einai apo ta kala..i katathlipsi exei kai poli arnitika autokatastrofika apotelesmata..makari na min exei kanenas..
 #17666  από Maria77
 Δευ Φεβ 15, 2010 5:23 pm
Γιώτα φαντάζομαι αυτό το φάρμακο σου το έχει συστήσει κάποιος ειδικός γιατρός...δεν νομίζω να το παίρνεις έτσι τυχαία (εννοώ ή αυτό ή κάποιο άλλο αντικαταθλιπτικό). Οπότε αν πραγματικά το έχεις ανάγκη να το πάρεις!
 #18362  από Giota
 Κυρ Φεβ 21, 2010 7:25 pm
το φαρμακο μου το συστησε ο νευρολογοσ κ ο ψυχολογος που μου ειπε οτι εχω αγοραφοβια. ειχα πολυ αγχος με αποτελεσμα ναυτιεσ ζαλη κτλ. εχω γυρω στις 20 μερες που το αρχισα κ μπορω να πω οτι ειμαι καλυτερα. δουλευω καλυτερα κ ειμαι πιο χαλαρη. 6 μηνες αν ολα πανε καλα θα το σταματησω