Καταρχάς να χαιρετήσω όλες και όλους εδώ και να ευχηθώ ότι καλύτερο!
Θα αναφερθώ λίγο συνοπτικά στην αρχή γιατί δεν θέλω να σας κουράσω.
Δεν πάσχω ο ίδιος από την ασθένεια αλλά η γυναίκα μου οπότε μάλλον θα πω λίγα λόγια γι αυτήν παρά για μένα.
Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Διάγνωση το 2000 κατόπιν συμπτωμάτων αστάθειας, πολύ μεγάλης κούρασης και εφαρμογή φλας κορτιζόνης.
Μετά από ένα εξάμηνο έναρξη του Betaferon για περίπου έναν χρόνο αν θυμάμαι καλά και σταμάτημα λόγω πολλών σημαδιών στον χώρο της κοιλιάς.
Μεσολάβησε μια εγκυμοσύνη κατά την οποία ήταν σε άριστη κατάσταση έτσι ώστε να έχουμε ένα υπέροχο παιδί 6 χρονών αυτή την στιγμή.
Μεγάλη πτώση κατά τον 5ο-6ο μήνα θηλασμού και χορήγηση πάλι κορτιζόνης.
Η συνέχεια με το Avonex για 1,5 χρόνο περίπου.
Το 2005 έναρξη Μιτοξανδρόνης(μία δόση) και διακοπή λόγω διαφοράς στο κλάσμα εξώθησης.
Η συνέχεια με ένα σχήμα κορτιζόνης μιας δόσης μηνιαίως για 5 μήνες.
Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στην 5η δόση Μιτοξανδρόνης καθόσον την ξανάρχισαν και με την δικιά μου ματιά νομίζω πως σε σχέση με πέρυσι τέτοιο καιρό είναι ελαφρά καλύτερα χωρίς πολύ μεγάλη διαφορά. Άλλωστε όπως λένε η Μιτοξανδρόνη είναι συντηρητική αγωγή.
Στα μεσοδιαστήματα αρκετές εισαγωγές για το φλασάκι κορτιζόνης (3 ή 5 ημερών).
Όλα τα παραπάνω έγιναν στο Αιγινήτειο και είμαστε μόνιμοι θαμώνες εκεί.
Πέρα από όλα αυτά, προσπαθώ να ενημερώνομαι συνεχώς για την ασθένεια οπότε σε αυτό το σημείο θα ανταλλάξουμε πιστεύω αρκετά.
Καλωσόρισα λοιπόν και καλώς με βρήκατε.
Τέλος και κάτι για μένα. Το όνομά μου είναι Γιώργος.
Θα αναφερθώ λίγο συνοπτικά στην αρχή γιατί δεν θέλω να σας κουράσω.
Δεν πάσχω ο ίδιος από την ασθένεια αλλά η γυναίκα μου οπότε μάλλον θα πω λίγα λόγια γι αυτήν παρά για μένα.
Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Διάγνωση το 2000 κατόπιν συμπτωμάτων αστάθειας, πολύ μεγάλης κούρασης και εφαρμογή φλας κορτιζόνης.
Μετά από ένα εξάμηνο έναρξη του Betaferon για περίπου έναν χρόνο αν θυμάμαι καλά και σταμάτημα λόγω πολλών σημαδιών στον χώρο της κοιλιάς.
Μεσολάβησε μια εγκυμοσύνη κατά την οποία ήταν σε άριστη κατάσταση έτσι ώστε να έχουμε ένα υπέροχο παιδί 6 χρονών αυτή την στιγμή.

Μεγάλη πτώση κατά τον 5ο-6ο μήνα θηλασμού και χορήγηση πάλι κορτιζόνης.
Η συνέχεια με το Avonex για 1,5 χρόνο περίπου.
Το 2005 έναρξη Μιτοξανδρόνης(μία δόση) και διακοπή λόγω διαφοράς στο κλάσμα εξώθησης.
Η συνέχεια με ένα σχήμα κορτιζόνης μιας δόσης μηνιαίως για 5 μήνες.
Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στην 5η δόση Μιτοξανδρόνης καθόσον την ξανάρχισαν και με την δικιά μου ματιά νομίζω πως σε σχέση με πέρυσι τέτοιο καιρό είναι ελαφρά καλύτερα χωρίς πολύ μεγάλη διαφορά. Άλλωστε όπως λένε η Μιτοξανδρόνη είναι συντηρητική αγωγή.
Στα μεσοδιαστήματα αρκετές εισαγωγές για το φλασάκι κορτιζόνης (3 ή 5 ημερών).
Όλα τα παραπάνω έγιναν στο Αιγινήτειο και είμαστε μόνιμοι θαμώνες εκεί.

Πέρα από όλα αυτά, προσπαθώ να ενημερώνομαι συνεχώς για την ασθένεια οπότε σε αυτό το σημείο θα ανταλλάξουμε πιστεύω αρκετά.
Καλωσόρισα λοιπόν και καλώς με βρήκατε.

Τέλος και κάτι για μένα. Το όνομά μου είναι Γιώργος.

Για να δεις το ουράνιο τόξο πρέπει να χορέψεις στη βροχή…