• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #16834  από soulla
 Σάβ Φεβ 06, 2010 10:52 am
[youtube]5IVaqDhCvCs[/youtube]αγαπημένο μου τραγουδι :lol: μου το τραγουδούσε ο πατέρας μου και από τα καινούρια αυτο :lol: καλημέρα
 #16835  από aoratos
 Σάβ Φεβ 06, 2010 11:28 am
Μια αόρατη καλημέρα από το ηλιόλουστο Σίδνευ. :lol:

Και λίγος Μηλιώκας για να θυμόμαστε το χθες. :P

[youtube]rnSY_OUM0UM[/youtube]
 #16836  από elena
 Σάβ Φεβ 06, 2010 11:31 am
Επειδή dear aoratos μου την "λες"συνέχεια...θα πω και εγώ αυτό που θέλω... :D :D
αν είναι τόοοοοοοοσο μακρινό το παρελθόν για σένα ...καλά κάνεις και το θυμάσαι :D :D :D :D
 #16837  από βικυ
 Σάβ Φεβ 06, 2010 11:34 am
Ορεξατοι ειστε σημερα!
Απο νωρις αρχισατε......... :lol:
 #16838  από elena
 Σάβ Φεβ 06, 2010 11:37 am
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!!!!ψέματα?????? :D :D
 #16839  από mary_d_ath
 Σάβ Φεβ 06, 2010 11:54 am
Και η καλή μέρα και η κακή φαίνονται από το πρωϊ, μπορεί βέβαια να τις διαψεύσει το απογευματόβραδο... (είπα να το φιλοσοφήσω λίγο "πρωϊνιάτικα")
Καλημέρα σε όλη την παρέα!!
 #16840  από elena
 Σάβ Φεβ 06, 2010 1:51 pm
Γειά σας και πάλι!!! :D
τώρα αν σου πω ότι θα συμφωνήσω μαζί σου mary_d_ath...ουσιαστικά καλά ξεκίνησε αλλά πως εξελίσσεται?...μόλις έλαβα την 3η εργασία :( :( δεν πρόλαβα να στείλω την άλλη ,ήρθε η επόμενη..την ατυχία μου!!!και δεν έχω τελειώσει την θεωρία της φυσικής :?
με λίγα λόγια...σκεφτείτε καμμιά κακή πρόταση....εεεεε αυτό ακριβώς!!
αλλά ξέρω ποιός φταίει....ο aoratos...ναι ..ναι με γλωσσοτρώει,που είμαι μικρή, όμορφη,και ξανθοπορτοκαλοκόκκινη..και μου έρχονται οι εργασίες η μια πίσω από την άλλη...

τώρα που είπα ξανθοπορτοκαλοκόκκινη, θυμήθηκα όταν ήταν μικρή η κόρη μου ,μια χρονιά απόκριες, την είχα ντύσει πορτοκάλι :D :D :D :D ακόμα το θυμάται :D

πάω να ετοιμαστώ για το βράδυ....

καλό μεσημέρι σε όλους!!!
 #16841  από mary_d_ath
 Σάβ Φεβ 06, 2010 2:42 pm
Καλό κουράγιο με τις εργασίες!!
Η δική μου μέρα πάντως ξεκίνησε σκτ, αλλά εξελίσσεται καλά τώρα (έχω πάρει ήδη 2 βιταμίνες!! :lol: :lol: )
Με πήρε ο ύπνος χθες γμτ και δεν είδα και τον εξορκισμό της Έμιλι Ρόουζ!! Πίκρα...
Σήμερα έχει ένα άλλο ωραίο, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο κανάλι... Το "η εμμονή"-the forgoten με την Julian Moore, θα προσπαθήσω να το δω!! Είναι πολύ ωραία ταινία επιστημονικής φαντασίας με έντονα μηνύματα πάνω στη σχέση μητέρας-παιδιού...
Τελοσπάντων, φεύγω!! Κλείνω το πι σι στα σοβαρά, κλειδώνω και την πόρτα και μένω με 2 βιβλία συντροφιά... :cry:
Καλή μας δύναμη συναγωνιστές/συναγωνίστριες!!
Καλό Σαββατοκύριακο!!
 #16842  από βικυ
 Σάβ Φεβ 06, 2010 3:47 pm
mary στο mega η ταινια 10+30
elena αν δεν τα ξαναπουμε καλη διασκεδαση!Αυριο θα μας πεις πως περασατε!
Η βιστονινα που χαθηκε σημερα?Στο παζαρι πηγες χρυση μου?
see you!!!!!!!!!!!
 #16843  από aoratos
 Σάβ Φεβ 06, 2010 4:14 pm
Γεια σας, γεια σας γεια σας ξανά.
elena έγραψε: ξανθοπορτοκαλοκόκκινη
Τώρα θυμήθηκα κάτι που είδα προχθές το πρωί και μου είχε διαφύγει να το αναφέρω. Πηγαίνοντας λοιπόν στο γραφείο, μέσα από το αυτοκίνητο, είδα ένα κοριτσάκι γύρω στα 16 που πήγαινε στο σχολείο.
Μαντέψτε τι χρώμα μαλλί είχε. :lol:
Στην αρχή ξαφνιάστηκα! Όπα λέω την πέτυχα. :lol: :P
Μαντέψατε τι μου ήρθε στο μυαλό... :P

Αλλά λέω... δεν μπορεί τόσο μεγάλη ομοιότητα...
Βεβαιώθηκα όμως ότι ήταν άλλη από την σχολική τσάντα!!! :lol: :P

Λοιπόν αργότερα έχουμε παιδικό αποκριάτικο πάρτυ στο σχολείο από τον σύλλογο γονέων. Θα ετοιμαστώ αργότερα γιατί δεν θέλω μισή μέρα να το κάνω. :P

Καλά να περάσετε Βίκυ, Έλενα που θα βγείτε και λοιποί.
  • 1
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 2901