• ΕΤΣΙ ΜΟΥΡΘΕ !

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #16519  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Τετ Φεβ 03, 2010 12:29 pm
Χριστινακι εχεις 101% δικιο και ετσι ακριβως σκεφτομαι, για αυτο και δεν παραπονιεμαι, απλα μοιραζομαι :?
Φυσικα και φταιω παντα και μονον εγω για ολα. Ποτε δεν φταινε οι αλλοι (αρχη μου). Ειναι αυτο που λενε "ας προσεχα" η' ας ειχα τα ..... κοτσια να το σταματησω
Η γυναικα μου ειναι ενα καταπληκτικο ατομο και μια καταπληκτικη μανα
Καποιον αλλον ισως να τον εκανε πολυ ευτυχισμενο, οχι εμενα
Δεν την κατηγορω. Ετσι ειναι, ετσι την παντρευτηκα και δεν θελω, ουτε μπορω, ουτε πρεπει, να την αλλαξω. Στο κατω κατω οταν παντρευομαστε, παιρνουμε το ατομο που επιλεξαμε και οχι καποιο αλλο που "θα θελαμε" να ειναι, αρα ................ μοκο ;)
Αυτο και κανω, μοκο και υπομονη
daughter συμφωνω και κανω υπομονη χαμογελωντας :D
 #16540  από Nick
 Τετ Φεβ 03, 2010 2:52 pm
Γεια σας κι από μένα, που σήμερα είμαι χαλαρή και μπήκα στο coffe break για να δώ για κάνα καινούργιο ανέκδοτο και αντί γι'αυτό, στεναχωρέθηκα με αυτά που διαβάζω. Τί είναι αυτά για χωρισμούς και αηδίες? Αφού η γυναίκα σου είναι καταπληκτικό άτομο και καταπληκτική μάνα, φαντάζομαι το πρόβλημα στη σχέση σας είναι ότι δεν είναι καταπληκτική σύζυγος. Θα πρέπει να αναρωτηθείς γιατί. Μήπως μετά από 18 χρόνια γάμου απλώς δεν εμπνέεται από τη σχέση σας? Κι αντί αυτό να είναι αιτία χωρισμού γιατί δεν γίνεται ο λόγος και η αφορμή για περισσότερη τρυφερότητα, κατανόηση και επαναπροσέγγιση της σχέσης. Θέλω να πω μήπως πρέπει να ξαναγνωριστήτε από την αρχή?
Το ανέκδοτο της εβδομάδας πάντως, είμουνα εγώ, που πήγα χθες να κάνω την ένεση rebif στον σύζυγό μου, με το μηχάνημα όπως πάντα, και κάτι έπαθε το μηχάνημα, και δεν ξέρω πώς, αντί να κάνω την ένεση στο μπούτι του, την έκανα στο δάκτυλό μου. Mετά απ' αυτό ανακάλυψα πως αν έκανα rebif θα είχα και εγώ αρκετές παρενέργειες, αφού αναγκάστηκα να πάρω depon γιατί έτρεχε η μύτη μου και πονούσαν τα γόνατά μου, παρότι - εννοείται - πρόλαβα και τραβήχτηκα και δεν έφαγα όλη τη δόση (μπορεί να ήταν και ψυχολογικό βέβαια). Μετά απ'αυτό αποφάσησα να κάνουμε την ένεση χωρίς το μηχάνημα.
 #16544  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Τετ Φεβ 03, 2010 3:24 pm
Γεια σου Nick. Φοβερο αυτο με τον συζυγο ! Αστοχησες και επαθες και τα μεθεορτια !
Μην το βαζετε κατω ομως. Γνωμη μου ειναι οτι το μηχανημα ειναι καλυτερο, αλλα μαλλον πρεπει να το κανουμε μονοι μας. Οι αλλοι μπορει και να αστοχησουν :shock:
Οσο για εμενα, τα εχω προσπαθησει ολα οσα λες και αλλα 1000
Τελος παντων, η νεκροψια θα δειξει :roll: