• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #16270  από elena
 Σάβ Ιαν 30, 2010 11:45 pm
καλησπέρα bistonina! :D
είστε καλά?ελπίζω να τα περάσατε όμορφα σήμερα!
έχουμε κάνει και εμείς κάτι παρόμοιο με αυτά που μου γράφεις...ήταν έκπληξη του συζύγου μου και των παιδιών μας :D είχαν κλείσει τραπέζι σε ένα ξενοδοχείο ,και παρέα με φίλους,φάγαμε με βιολιά,χορέψαμε ,κόψαμε τούρτα,λουλούδια..ήταν πολύ ωραία!εμένα δεν είχαν πει τίποτα :D
αν σκεφτείς κάτι πες μου ,μέχρι την τρίτη...

η "μικρή"που είναι σήμερα?δεν φάνηκε καθόλου...
 #16271  από BISTONAS
 Σάβ Ιαν 30, 2010 11:49 pm
ν'αρχισω ν'ανησυχω για τη συναδελφο? ουτε καν μπηκε, τιποτα. ισως αυτη σε βοηθησει καλυτερα, εχει φαντασια, εγω οχι πολυ.
εμεις σημερα τα ιδια. εσυ τις τελειωσες τις δουλειες σου? και πιο ειναι το αγαπημενο φαγητο του γιου?
 #16272  από elena
 Σάβ Ιαν 30, 2010 11:56 pm
Δεν μπήκε καθόλου νομίζω η βίκυ...κάπου θα έχουν πάει!
ναι τις τελείωσα τις δουλειές για σήμερα...ουσιαστικά δεν τελειώνουν ποτέ!κάθε μέρα τα ίδια :D
το αγαπημένο φαγητό του γιού μου είναι:μακαρόνια "βίδες",με ψιλικομμένη ελιά,αγγουράκι τουρσί,ζαμπόν ,γραβιέρα,μαγιονέζα και κρέμα γάλακτος...
ουσιαστικά σερβίρετε κρύο σε μπουφέ,σαν σαλάτα ας πούμε...αλλά του αρέσει και το φτιάχνω :D
 #16273  από BISTONAS
 Σάβ Ιαν 30, 2010 11:58 pm
ενδιαφερον συνδιασμος μου ακουγεται. ολα μπορω να τα φανταστω. τη μαγιονεζα και την κρεμα γαλακτος ποτε και πως τα βαζεις?
 #16274  από elena
 Κυρ Ιαν 31, 2010 12:04 am
είναι ωραίο και εύκολο!
αφού βράσω τα μακαρόνια και τα σουρώσω,αρχίζω και ψιλοκόβω όλα αυτά που έγραψα και στο τέλος προσθέτω και μία κουταλιά της σούπας μαγιονέζα και μία κρέμα γάλακτος...τα φέρνω μία βόλτα και είναι έτοιμα.
αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις και μανιτάρια ή αντί για ζαμπόν να βάλεις τόνο ή γαρίδες!
 #16275  από BISTONAS
 Κυρ Ιαν 31, 2010 12:07 am
θα το δοκιμασω μια μερα και θα σου πω τις εντυπωσεις μου. παντως τωρα εχω μια πεινα που δεν ξερω τι μπορω να φαω. με βλεπω να πηγαινω για υπνο, για να μη φαω τιποτα.
 #16276  από elena
 Κυρ Ιαν 31, 2010 12:26 am
Δίαιτα κάνεις και εσύ? :D
φάε ένα τόστ ή ένα γιαούρτι ή ένα φρούτο :D
 #16277  από BISTONAS
 Κυρ Ιαν 31, 2010 12:32 am
τετοια ωρα? ουτε για πλακα. οταν τελειωσα αυτα που ειχα να κανω ειπα να φαω το γιαουρτακι μου αλλα ηταν 11. κανω κανενα τσιγαρο να μου κοπει η ορεξη αλλα τιποτα. δε θα πεθανω κιολας :!: :!:
 #16278  από elena
 Κυρ Ιαν 31, 2010 12:37 am
πάντως εγώ όταν είμαι νηστική δεν μπορώ να κοιμηθώ :D :D :D
μορεί να ξυπνήσω αργά το βράδυ και να ψάχνω να φάω :D :D
ειδικά αν υπάρχουν γλυκά στο σπίτι ....εκεί δεν ησυχάζω με τίποτα :D

σε ποιό μέρος της Γερμανίας γνωρίστηκαν οι γονείς σου?εκεί γεννήθηκες?
 #16279  από BISTONAS
 Κυρ Ιαν 31, 2010 12:47 am
εγω δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω αυτο. καμια φορα διψαω και δε σηκωνομαι ουτε για νερο οχι να σηκωθω να φαω. ευτυχως :!:
οι γονεις μου γνωριστικαν στο Κρεφελτ. εγω γεννηθηκα εδω, γυρισαν πισω αμεσως.
λεω να παω για υπνο σιγα-σιγα γιατι πρεπει να σηκωθω νωρις το πρωι. ο γαμος που ειμαστε καλεσμενοι ειναι 12:30. να σηκωθουμε, να πιουμε καφε αν προλαβω να βαψω και τα νυχια μου.
καληνυχτα. θα τα πουμε αυριο. ελπιζω να ειναι και κανεις αλλος.

Εικόνα
  • 1
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • 2901