• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #16000  από christina
 Πέμ Ιαν 28, 2010 4:34 pm
Hello everybody,

έχω μια τρελή, αγχωτική, απαίσια μέρα.

elena είμαι εκ του φυσικού καστανόξανθη, τώρα βαμμένη καστανοκοκκινομάλλα!!

anni, αυτά τα σημεία εννοώ, μπορεί να πονάς αλλά δεν πρέπει νομίζω να κάνεις όλο στο ίδιο σημείο..τα υπόλοιπα παιδιά θα ξέρουν καλύτερα να σου πουν.

mary πως πάνε οι κοκκινίλες? αχ, χιόνι, χιονοπόλεμος, χιονάνθρωπος, χιονίστρες, χόνόμπαλα, χιονοστιβάδα..δεν ξέρω άλλες λέξεις παράγωγες ή σύνθετες λέξεις που να έχουν το χιόνι μέσα!!!!!!!!!

bistonina και βίκυ, δεν έχω όρεξη να βγω, όσο για το τηλεπαιχνίδι elena με τίποτα, δεν θέλω να βλέπω άντρες, δεν θέλω σχέση, θέλω την εσωτερική μου ηρεμία και ας μαγειρεύω μόνη μου! χα χα.. :)

γεια σου αλεξία και χαίρε LL - MM

φιλιά σε όλους!! :D
 #16001  από LL--MM
 Πέμ Ιαν 28, 2010 4:57 pm
Kάθε άλλο παρά άτοπος ο συνειρμός, Mary, όλοι αναγκαζόμαστε να έχουμε περισσότερα κοινά απ' όσο θα θέλαμε με τους χιονάνθρωπους :( Παντως, η σειρά των φωτογραφιών δείχνει απ' όλα τα του ...χιονιού ;) ;)

Την καλησπέρα μου σε όλες!

Και χαιρετίσματα και στον Ιππότη μας! Τους ευχόμαστε να μπορέσουν να ξεπεράσουν τα όντως πολύ επίπονα με την Αόρατή του, και κάποτε να μαζευτούμε όλοι να τους δουμε να έρθουν μαζί! Περαστικά, παιδιά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Ιαν 28, 2010 7:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #16005  από βικυ
 Πέμ Ιαν 28, 2010 6:28 pm
Παιδια ακομη χιονιζει!!!!!!!!!!
Τωρα το εχει στρωσει και στο δρομο! Καλα αν συνεχισει ολο το δραδυ αυριο θα ειμαστε ....φιλανδια!Επισης πρεπει να προετοιμαστω για τις θεαματικες μου πτωσεις!
Ελπιζω να μη σπασω τιποτα!
Christina τρωγοντας ερχεται η ορεξη.........
Οποιος θελει χιονι ας περασει απο εδω,αναψα τζακι,κερναω καφεδακι! :D :D :D
 #16007  από soulla
 Πέμ Ιαν 28, 2010 7:54 pm
η πολυάννα η μικρή πόλη που ζούσε με την κακιά θεία και το παιχνίδι της χάρας :!: που τα πάντα τα έβλεπε όμορφα :lol: το πρωτο βιβλιο που διάβασα και έκλαψα μαζι με την κόρη μου απο τότε κλαιω με κάθε τι που διαβάζω :cry: αν είχαμε την τύχη να είμασταν χιονάνθρωποι και η τύχη μας ήταν να λιωσουμε ή όχι :arrow: θα γλυτωναμε με την ερμηνία του μητροπανου η φωνή του θα ήταν το εμπόδιο στον ήλιο
 #16008  από alexia
 Πέμ Ιαν 28, 2010 8:23 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΦΙΛΙΑ :!: :!: :!:
βικυ ΚΙ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.ΤΟΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΓΗΚΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ :!: ΝΥΧΤΑ,ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΩ,ΑΔΕΙΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.ΑΦΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΜΕ 5 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΖΕΥΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΚΗΤΟΥ!!!ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ!!!
ΠΟΛΥ ΜΕΛΟ ΕΓΙΝΑ ΞΑΦΝΙΚΑ Ε?!?!? :!: :?: !?!?!ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!! :P :P :P
ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?
elena ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?
mary ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ.
ΧΙΟΝΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!Ε?!
 #16009  από βικυ
 Πέμ Ιαν 28, 2010 8:28 pm
alexia καλησπερα!
και εγω μολις μπηκα μεσα στοσπιτι!ειχα βγει στον κηπο και επαιζα !
Πραγματι το βραδυ εχει αλλη μαγεια με το χιονι!
Δεν κυκλοφορει πολυς κοσμος εχει ησυχια οποτε σε ταξιδευει η κατασταση!!!!!!!!
Εγινα κι εγω μελο!
Εχεις δικιο ο καιρος .............
Το ιντερνετ οκ?
 #16010  από alexia
 Πέμ Ιαν 28, 2010 8:35 pm
ΜΠΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ!ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩ.ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΦΩΝΑΞΑ(ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η elena)ΚΟΥΜΠΩΝΩΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ,ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ?ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΙΕΤΑΙΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,ΕΙΔΟΜΕΝ!!!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! :x
ΕΣΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΚΙ ΕΣΥ! :P
 #16011  από βικυ
 Πέμ Ιαν 28, 2010 8:42 pm
Αργοτερα μαζευμομαστε ! Ειναι νωρις ακομη!
 #16012  από alexia
 Πέμ Ιαν 28, 2010 8:50 pm
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!
 #16017  από βικυ
 Πέμ Ιαν 28, 2010 9:28 pm
Ειμαστε βραδυνοι τυποι καποιοι απο την παρεα οποτε το ξενυχταμε!
Αλλωστε δεν δουλευουμε οποτε δεν εχουμε πρωινο ξυπνημα!
Αργοσχολοι ανθρωποι!χαχαχα
  • 1
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 2901