Μήπως να δοκίμαζες bottox, το δίνει ένας Αβραμίδης του Ερυθρού Αθηνών, και έχει βοηθήσει μια ομοπαθή που ταλαιπωρούνταν πολύ με τη σπαστικότητα... (όχι στις ρυτίδες, αλλά στα ισχύα...) Οι αντλίες δεν είναι λίγο βαριά διαδικασία δεδομένου ότι μπορεί να προκαλέσουν συψαιμίες και οιδήματα;
Για να επικρατήσει το κακό, αρκεί όλοι οι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα Εdmund Burke
bottox εχω κανει και μαλιστα πριν 15 μερες τελευταια φορα(αλλες 2 φορες) μικρη χαλαρωση ενα 10% βελτιωση τιποτα το ιδιαιτερο!το ξερω οτι ειναι βαρια διαδικασια αλλα να φανταστεις καμια φορα εχω τοση εντονη δυσκαμψια που ο φυσιοθεραπευτης μου δεν μπορει να λυγισει το ποδι(κυριως το αριστερο ποδι),ετσι αναγκαστηκα να οδηγω αυτοματο αυτοκινητο ενα smartaki που δεν εχει συμπλεκτη και βρηκα σωματωδη φυσιοθεραπευτη!!!το sativex το γνωριζω αλλα θα αργησει!ευτυχως που αυτη την μεθοδο την δοκιμαζεις για κανενα τριημερο στο νοσοκομειο και μου εχει πει ο νευροχειρουργος ( ο σακκας ) οτι θα δω εντυπωσιακα αποτελεσματα εφοσον εχω δυναμη στα ποδια ! ισως αξιζει το ρισκο !
Κωστα υποθετω οτι εχεις δοκιμασει μυοχαλαρωτικα ε??
Οσο για το fampridine ελαβα μειλ και με πληροφορησαν απ την ιδια την εταιρεια, στην ευρωπη το περιμενουμε αρχες του 2011 (και βλεπουμε)..
μυοχαλαρωτικα παιρνω miorel και cirdalud αλλα δεν μπορω να αυξησω την δοση φερνει υπνηλια οταν το δοκιμασα και υπερβολικη χαλαρωση!οσο για τα νεα φαρμακα καθε μερα και'γω ενημερωνομαι!να'στε καλα παιδια!
ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΒΟΤΤΟΧ? ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤO SATIVEX ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΥΣΕΙ?