• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #15978  από anni
 Πέμ Ιαν 28, 2010 9:17 am
Μια γλυκια καλημερα σε ολους!!
Ξενυχτατε τα βραδια και πως να ξυπνησουμε το πρωι ε?
Και εγω αν δεν επρεπε να ξυπνησω το παιδι για το σχολειο...
Εχει ενα κρυο...Μπρρρ....Και τα καλοριφερ μας εχουν προβλημα...
christina καλημερα τι κανεις?
 #15979  από christina
 Πέμ Ιαν 28, 2010 9:21 am
Καλά είμαι anni μου.
Δουλεύω όλη μέρα (και νύχτα μην σου πω!) και μετά κοιμάμαι. Και την επομένη πάλι από την αρχή, φαύλος κύκλος. Αλλα οκ είμαι ήρεμη κι αφοσιωμένη σε αυτό που κάνω μετά από έναν πολύ επίπονο χωρισμό που προσπαθώ να προσπεράσω γιατί να τον ξεπεράσω αποκλείεται.
That's my life. :!: :!:

Εσύ? Πως είσαι μετά τη χτεσινή ένεση?
 #15980  από elena
 Πέμ Ιαν 28, 2010 9:34 am
Καλημέραααα!!!!τι κάνετε? είστε όλοι καλά? :D

ελπίζω πως ναι! :D οι ξενυχτούδες ακόμα δεν ξύπνησαν? :D καλά βρε κορίτσια τι πολυλογία σας έπιασε μέχρι τις 1.30? :D
νέα από τον aorato δεν είχαμε?μάλλον θα μας τα γράψει μαζεμένα!ας είναι καλά και θα περιμένουμε...

christina καλημέρααα!!! αααα...όλα κι όλα !!!μέχρι τώρα η παραπονιάρα ήμουν εγώ!δεν θα μου πάρεις τα πρωτία!πες μου ότι είσαι και ξανθοπορτοκαλοκόκκκινη να πέσω να πεθάνω :D

Mary_d_ath πως πάει το πόδι?ελπίζω να σε πέρασε λιγάκι!είναι καλύτερα?

Κατερίνα τι έγινε τελικά με το μάτι?έχεις κανονίσει όπως μας είπες για το νοσοκομείο?

τα άλλα κορίτσια και αγόρια πως τα πάτε?όλα καλά?

σήμερα δεν ξέρω τι με έχει "πιάσει"...αισθάνομαι πολύ "βαριά",δεν έχω διάθεση,με το ζόρι σηκώθηκα το πρωί,και άντε να βγάλω την ημέρα!έχω και διάβασμα!το έχω αφήσει πίσω...
ευτυχώς τα έχω πάρει μαζί μου τα βιβλία και ελπίζω να τα καταφέρω να ρίξω μια ματιά....

έχω καιρό να πάω γυμναστήριο και νομίζω ότι αυτό φταίει...πιάνομαι...πέρυσι που πήγαινα απαραιτήτως 3 φορές την εβδομάδα ήμουν μια χαρά!πέταγα!φέτος δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου...τελικά όλα παίζουν ρόλο!

να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα!!!
φιλιά σε όλους!!!
elena trikolore :D
 #15981  από anni
 Πέμ Ιαν 28, 2010 9:41 am
christina με προλαβες!!Ξεκινησα να σου γραφω αλλα μεχρι να τελειωσω το ειχες
στειλει ηδη.Τι εννοεις?Δεν μου εδειξε κανεναν τροπο να βρισκω σημεια.
Απλα μου ειπε να κανω παντου...Ειμαι καλα απο την ενεση...Ολα καλα...
Κανεις εργασιοθεραπεια ε?Μην πτοεισε εσυ να σαι καλα... :lol:
Ενα χαμογελο και μια αγκαλια σε ολους σας :D
Ελενα εφυγες?Που εισαι?
Βικυ,bistonina που ειστε ολοι?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!
 #15983  από elena
 Πέμ Ιαν 28, 2010 9:57 am
anni καλημέρα!!!
τα σημεία είναι συγκεκριμένα ...τι εννοείς να κάνεις παντού?
είναι στην κοιλιά ,3 δάχτυλα μετά τον αφαλό,και γύρω -γύρω,είναι στα χέρια 3 δάχτυλα κάτω από τον ώμο,3 δάχτυλα πάνω από τον αγκώνα και στο σημείο που μένει είναι 3 σημεία,
στους γλουτούς ,σε κάθε γλουτό 4 σημεία,και στα πόδια ,3 δάχτυλα πάνω από το γόνατο 3 δάχτυλα κάτω από την κλείδωση του ποδιού...
σε κάθε πόδι έχει 6 σημεία...μόνο που εγώ δεν κάνω στα πόδια :D
 #15984  από anni
 Πέμ Ιαν 28, 2010 10:42 am
sorry elena.Αυτα τα σημεια εννοω παντου.Λαθος διατυπωση!!!
Αλλα τα περισσοτερα με πονανε και δεν τα δοκιμαζω ξανα...
Εσυ κανεις σε ολα αυτα τα μερη?
 #15985  από BISTONAS
 Πέμ Ιαν 28, 2010 10:49 am
καλημερα. το ενα νυχτοπουλι εφτασε. τι κανετε? ολοι καλα? βρε anni τι εγινε? επιδημια επεσε στα καλοριφερ? δεν ειμαστε και κοντα να σου στειλω τον ΒΟΒ.
christina μη δουλευεις τοσο πολυ. βγες και λιγο. τωρα που αρχισαν και οι αποκριες ευκαιρια ειναι. elena σ'αυτο που λες εχεις δικιο. ο γιατρος εχει πει στον αντρα μου οταν νιωθει κοπωση και οτι δεν μπορει να παρει τα ποδια του, να μην πεσει στο κρεβατι. να περει ενα καφε στο χερι και ν'αρχισει να περπαταει.
που ειναι η βικυ οεοοοοοοοοοοοοοο :?: :?: :?:
ακομα κοιματε?
 #15986  από anni
 Πέμ Ιαν 28, 2010 10:49 am
Καπου ειδα την litsa...
Τι κανεις?Εισαι καλα?
 #15987  από βικυ
 Πέμ Ιαν 28, 2010 11:06 am
Καλημερα!
Χιονιζει εδω ,το εστρωσε για τα καλα!
Ξυπνησα πριν λιγο εκανα καφε και ηρθα!
Η πρωινη βαρδια του καφενειου βλεπω ολη εδω!
εμεις οι βραδυνες αργησαμε λιγακι αλλα........
christina βγες και καμια βολτα,η εργασιοθεραπεια καλη αλλα ετσι δεν προχωραμε....πρεπει να αλλαξεις διαθεση και αφου εισαι στην προσπεραση πατα γκαζι!
Ο aoratos δεν φανηκε....μαλλον θα ηταν κουρασμενος.Ελπιζω σημερα κατι να μας γραψει!
anni χαιρομαι που εισαι καλα σημερα!
elena τον δρομο για το γυμναστηριο τον ξερεις.......αντε δεν σε θελουμε πεσμενη!
Οι υπολοιπη παρεα που ειναι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βικυ την Πέμ Ιαν 28, 2010 8:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #15988  από BISTONAS
 Πέμ Ιαν 28, 2010 11:17 am
γιατι μου κανεις τετοια συναδελφε 00077? μη λες οτι εχετε χιονια. εμεις μονο κρυο. χθες βραδυ περασε ενα συννεφο, εριξε λιγες νυφαδες κι εφυγε. μαλλον ηρθε προς τα μερη σου.
  • 1
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 2901