• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #15968  από BISTONAS
 Πέμ Ιαν 28, 2010 12:58 am
εγω εχω χρονια που σταματησα. πως φαινονται οι αργοσχολες της παρεας. ειναι 1 και μεις κελαηδαμε.
 #15969  από βικυ
 Πέμ Ιαν 28, 2010 1:03 am
Ετσι!Τι να γινει!Στην τελευταια μου δουλεια ειχαμε βαρδιες,οποτε οταν ημουν απογευματινη το ξενυχτουσα,γενικα κοιμαμαι αργα,οταν ομως ημουν πρωινη δραμα η κατασταση!Ξυπνουσα βεβαια με ευκολια αλλα το βραδυ επεφτα στις 11 για να καταφερω να κοιμηθω στη 1!!!!!
Δεν ειμαι πρωινος τυπος γενικα!Τωρα που ειμαι ανεργη ξυπναω 9 και βαλε!!!!!!!!!!!
 #15970  από BISTONAS
 Πέμ Ιαν 28, 2010 1:06 am
α :!: εμεις ταιριαζουμε πολυ. λες και εχω εσωτερικο ξυπνητηρι. 10 παρα ανοιγει το ματακι. αν χρειαστει να ξυπνησω νωρις για καποια δουλεια, πρεπει να κοιμηθω το μεσημερι οπωσδηποτε. και παρολο που για πολλα χρονια ξυπνουσα πρωι, βαζω και το σχολειο μεσα, ποτε δε συνηθισα αυτο το πρωινο ξυπνημα.
 #15971  από βικυ
 Πέμ Ιαν 28, 2010 1:12 am
Καταλαβαινω 00055!
Αυτο που με ευχαριστει περισσοτερο απο ολα τωρα που δεν δουλευω ειναι η απολαυση του πρωινου καφε.Με την ησυχια μου...........
Δουλευω απο τα 19(οχι συνεχεια βεβαια) οποτε τωρα αισθανομαι.......βασιλισσα
 #15972  από BISTONAS
 Πέμ Ιαν 28, 2010 1:18 am
ενταξει. στην τελευταια μου δουλεια που ηταν και 6 χρονια δεν ειχα προβλημα με τον καφε. αφου βεβαια περασε λιγος καιρος και τους πηρα τον αερα, ειχα εναν που ηταν πολυ περισσοτερα χρονια απο μενα αλλα καναμε σχεδον τα ιδια. ερχοταν με μια ορεξη το πρωι, ενω εγω θελω λιγη ωρα να ξυπνησω. τον κοιτουσα με το δολοφονικο βλεμα "να πιω καφε, να κανω τσιγαρο και μετα τα ξαναλεμε" οποτε αφηνε οτι ηθελε και εφευγε.
 #15973  από βικυ
 Πέμ Ιαν 28, 2010 1:23 am
Τυχερη ησουν!Εγω σε ολες τις δουλειες μου ετρεχα σαν τον Βεγγο το πρωι!χαχαχαχα
Οποτε ξυπνουσα μια ωρα νωριτερα για να πιω καφε στο σπιτι!
 #15974  από BISTONAS
 Πέμ Ιαν 28, 2010 1:26 am
τι λες συναδελφε? να πηγαινουμε σιγα - σιγα? περασε η ωρα.
 #15975  από βικυ
 Πέμ Ιαν 28, 2010 1:27 am
Ναι!Αντε παλι εμεις κλεισαμε το καφενειο!
Καληνυχτα!
 #15977  από christina
 Πέμ Ιαν 28, 2010 9:14 am
καλημέρα στις ξενυχτισμένες του καφενείου και σε όλους τους υπόλοιπους :D

Αν και κάτι μου λεέι πως ως συνήθως η καλημέρα μου απαρατήρητη θα περάσει όπως τόσες και τόσες φορές.
Κι όχι δεν είμαι παραπονιάρα, απλά αυτή είναι η αλήθεια, είμαι η κατεξοχήν θαμώνας του καφενείου που δεν υπάρχω! :( Anyway, δεν πειράζει εγώ θα συνεχίσω ακάθεκτη..

anni είδες που τελικά το μηχανηματάκι είναι πιο εύκολο?! το είχα δει οταν το χρησιμοποιούσε ο πρώην φίλος μου και ηταν πολύ ευχαριστημένος. καλή συνέχεια αλλά μην κάνεις όλο στο ίδιο σημείο γιατί πάλι θα μελανιάζει. δε σου έδειξε τον τρόπο που βρίσκεις σημεία ώστε να περνάει καιρός μέχρι να ξανακάνεις στο ίδιο σημείο?

πολλά φιλιά σε όλους σας :lol:
  • 1
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 2901