• ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #15484  από sia_thessal
 Πέμ Ιαν 21, 2010 11:45 pm
Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος απο μας έχει πάει στην επιτροπή για το επίδομα με γνωμάτευση πανεπιστημιακού γιατρού που δουλεύει όμως σε ιδιωτική κλινική. Το δέχονται? Μου έδωσε προχθές ο γιατρός μου τέτοια γνωμάτευση να περάσω επιτροπή, όμως του είπα να μην κάνω τσάμπα τα χαρτιά μου γιατί δεν την δέχονται. Όμως αυτός επέμενε λέγοντάς μου πως παλιά δεν δέχονταν ιδιωτών γιατρών τώρα όμως τις δέχονται. Μήπως ήθελε να με ξεφορτωθεί? Τι να κάνω? να τα καταθέσω?΄Εχει κάποιος παρόμοια εμπειρία?
 #15486  από βικυ
 Πέμ Ιαν 21, 2010 11:47 pm
Στην προνοια που πηρα επιδομα ηθελαν χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο με αριθμο πρωτοκολλου
 #15503  από LL--MM
 Παρ Ιαν 22, 2010 1:49 am
Αν ήσουν στην Αθήνα θα σου έλεγα να πάρεις ραντεβου σε δημόσιο νοσοκομείο (στ'απογεματινά άν βιάζεσαι), ώστε να επιβεβαιώσει ο Διευθυντής κλινικής τα λεγόμενα του γιατρού σου... Για τη Θεσσαλονίκη, ρώτα καλύτερα προληπτικά, στο μέρος που θα περάσεις από επιτροπή, για να αισθάνεσαι ασφάλεια.
 #15512  από ioanna papantoni
 Παρ Ιαν 22, 2010 11:06 am
Οταν εγω περασα επιτροπή πριν από δύο χρόνια ήθελαν γνωμάτευση απο δημόσιο νοσοκομείο...Έτσι κ αλλιώς κ με γνωμάτευση από δημόσιο νοσοκομείο είναι δύσκολα το να σου δώσουβ το ποσοστό πόσο μάλλον αν είναι από ιδιοτικό γιατρό ι γνωμάτευση...Για αυτο νομίζω πως πρέπει να πάρεις γνωμάτευση από Δημόσιο νοσοκομείο.
 #15556  από sia_thessal
 Παρ Ιαν 22, 2010 8:45 pm
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Θα σκεφτώ.... νομίζω θα πάρω την γραμματέα της επιτροπής τηλ. να ρωτήσω αν δέχονται χαρτί απο ιδιώτη να μην μπαίνω άδικα στην διαδικασία
 #15588  από alexia
 Σάβ Ιαν 23, 2010 12:24 pm
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
 #15608  από sia_thessal
 Σάβ Ιαν 23, 2010 7:07 pm
Ευχαριστώ πολύ Αλεξία. Ίσως να γίνεται με αυτό, γιατί ο γιατρός μου επέμενε πως ο Ιατρικός σύλλογος έχει πιέσει και έγινε δεκτό το αίτημα να δίνουν γνωματεύσεις και οι ιδιώτες γιατροί και να τις δέχονται. Απλά το θέμα είναι πως μπορεί να το δέχονται αλλά ίσως απορρίπτουν τις αιτήσεις των ατόμων που συνοδεύονται απο γνωματεύσεις ιδιωτών γιατρών με περισσότερη ευκολία. any way θα το προσπαθήσω και ότι γίνει. :)
 #15611  από alexia
 Σάβ Ιαν 23, 2010 9:22 pm
ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ :) ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ :!: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ :!: :!: :!:
 #18130  από georgeand
 Παρ Φεβ 19, 2010 2:13 pm
τελικα sia τι εγινε με την επιτροπη για και εγω χαρτι απο ιδιωτη γιατρο εχω να παω η μπα
 #18257  από MAPA
 Σάβ Φεβ 20, 2010 3:33 pm
Eχω στείλει τα χαρτιά μου από μέσα Δεκέμβρη και ακόμη δε τα είδε ο υπάλληλος μου λένε!στο ταμείο μου για να περάσω απο υγειονομική επιτροπή!
Άλλη φίλη που 'εστειλε τα χαρτιά του παιδιού της για καροτσάκι το Σεπτέμβρη περιμένει ακόμη....