• ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #15222  από catherina
 Κυρ Ιαν 17, 2010 8:30 pm
γεια σας, πρεπει να εχεις εμφανη αναπηρια για να σου δοσουν το 67& η μονο με την βεβαιωση οτι πασχεις απο σκπ. σου το δινουν? ειμαι καινουργια στα κλαμπ και δεν εχω ιδεα. με 3 εστιες στον εγκεφαλο και μια μεγαλη στον αφχενα το δικαιουσαι? α, κανω και REBIF.
 #15223  από alexia
 Κυρ Ιαν 17, 2010 8:50 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΤΡΟΠΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΙΣΧΟΣ!ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.ΝΑ ΔΟΥΝ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ!ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
 #15226  από maestro
 Κυρ Ιαν 17, 2010 9:10 pm
ΑΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ*, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ (ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 80% ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ*).
ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ, Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΥΦΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΡΟΔΙΝΑ!!!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ, ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, ηταν να μου δωσουν το επιδομα κινησης για τη βενζινη, αλλα δεν μπορουσαν να με χαρακτηρισουν περισσοτερο αναπηρο.
ΠΑΝΤΩΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ!!!
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!!

* (ο γιατρος που θα την γραψει ξερει τι θα γραψει και οι πιο πολυ γιατροι ειναι προθυμοι να βοηθησουν),
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maestro την Κυρ Ιαν 17, 2010 9:30 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
 #15227  από LL--MM
 Κυρ Ιαν 17, 2010 9:13 pm
Αχ, και να'ταν πάντα έτσι... :(
 #15228  από maestro
 Κυρ Ιαν 17, 2010 9:14 pm
LL--MM έγραψε:Αχ, και να'ταν πάντα έτσι... :(
ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ!!!!
 #15232  από alexia
 Κυρ Ιαν 17, 2010 10:04 pm
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ,ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ!ΕΙΧΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΥΧΗ ΕΓΩ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ!
 #15251  από dina
 Δευ Ιαν 18, 2010 11:35 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σ ολους τελικα μετα για τα οσα γραφτηκαν μαλλον θα προχωρησουμε στην κανονικη αγορα αγορα αυτοκινητου
 #15259  από popi
 Δευ Ιαν 18, 2010 1:23 pm
dina έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ σ ολους τελικα μετα για τα οσα γραφτηκαν μαλλον θα προχωρησουμε στην κανονικη αγορα αγορα αυτοκινητου
Καλημερα Ντινα, κι εγω περσυ τον Αυγουστο αγορασα το αυτοκινητο μου κανονικα, γιατι δεν ηταν μονο το οτι η οδηγηση απο αλλους ειναι περιορισμενη-οτι εχει γραφει προηγουμενα-αλλα επρεπε να παω στην Ηνιοχο να δωσω παλι εξετασεις δεν καταλαβα ακριβως γιατι καΙ ΠΩς- ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ- ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙς ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ, ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
 #15260  από soag
 Δευ Ιαν 18, 2010 1:25 pm
Εμένα πάντως μου είπαν πως δεν μπορουν να μου δώσουν ποσοστό αναπηρίας αν δεν έχω κάποιο κινητικό πρόβλημα...
 #15265  από alexia
 Δευ Ιαν 18, 2010 1:51 pm
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΕΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ.ΕΧΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.