• REBIF

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #13057  από kirk
 Παρ Δεκ 11, 2009 12:58 am
Καλησπέρα!
Όταν ξεκίνησα με το Rebif, έκανα την ένεση το πρωί και μου δημιουργούσε υπνηλία.
Για να μη χάνω τις ημέρες (με το να κοιμάμαι), το άλλαξα και το έκανα βράδυ. Το ξενύχτι που έχω ρίξει δεν περιγράφεται (το εκμεταλέυτηκα διαβάζοντας .....φιλοσοφία)!!
Βέβαια και εγώ δεν ήμουν και καλό παίδι (έπινα καφέ το απόγευμα, έπινα αλκοόλ κάθε βράδυ, έτρωγα βαριά φαγητά και αργά τα βράδυα (είχα γίνει τακτικός θαμώνας στο "Αυτόφωρο" στην Αλεξάνδρας, ε!να μη φας μια σούπα και μια μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες κατά τις 5 το πρωί? Τι διάολο, μισό μπουκάλι ουίσκι ήπια...))!
Κάποια στιγμή αποφάσισα πως πρέπει να ηρεμήσω και να σταματήσω να με εκδικούμαι!
Άφου ηρέμησα, κατάφερα και δεν έχω πρόβλημα με τον ύπνο!
 #13067  από Nick
 Παρ Δεκ 11, 2009 10:02 am
Εγώ έχω παρατηρήσει ότι ο άντρας μου - που κάνει Rebif- έχει αυπνίες όχι όταν κάνει την ένεση, αλλά όταν τρώμε τηγανιτά φαγητά.
 #14529  από geor.gia
 Πέμ Ιαν 07, 2010 11:35 pm
Καλησπερα σε ολους !! αν και εχουμε καιρο να τα πουμε... επανερχομαι για να πω καταρχην ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Μπαίνω στο REBIFclub λιαν συντομως (απο αυριο ξεκιναει η κορτιζονη...)
Να τρομαξω?
 #14549  από βικυ
 Παρ Ιαν 08, 2010 10:02 am
geor.gia ευχομαι ολα να πανε καλα!
 #14574  από SS-SOFI
 Παρ Ιαν 08, 2010 6:31 pm
ενω ξεκινησα rebif44 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ σε 2 μηνες σταματησα λογω ανεβασμενων
τρανσασμινασων..δεν εχουν πεσει στα φυσιολογικα..σημερα μιλησα με το γιατρο
και μου ειπε οτι θα συνεχιστει η διακοπη...πρεπει να ανησυχω...????
αισθανομαι το ιδιο...οπω εκανα την ενεση....
 #15048  από geor.gia
 Σάβ Ιαν 16, 2010 1:20 pm
geor.gia έγραψε:Καλησπερα σε ολους !! αν και εχουμε καιρο να τα πουμε... επανερχομαι για να πω καταρχην ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Μπαίνω στο REBIFclub λιαν συντομως (απο αυριο ξεκιναει η κορτιζονη...)
Να τρομαξω?
Παιδακια και παλι ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!!!!!

Εχω τέλεια νέα!!!!!!!
REBIF Α Κ Υ Ρ Ο

Εχοντας διβάσει τόσα για το περιφημο ρεμπιφ οταν μου ειπε να το παρω για δυο χρονια στραβωσα!!!!!

Ετσι ψαχνοντας για μια δευτερη γνωμη και περισσοτερο ψαχνοντας για μια πιο λεπτομερη ενημέρωση βρηκα μια γιατρο (και θα παραμεινω σ αυτην) η οποια πρωτα πρωτα με περασε απο ψιλο κοσκινο σε θεμα εξετασεων αιματος, ακτινων μαγνητικων κλπ κλπ...

Το αποτελεσμα ειναι οτι ξεκιναω θεραπεια για να επανερθουν οι βιταμινες Β12 και Ε στα φυσιολογικα επιπεδα γτ εχω σοβαρη ελειψη και αυτο επιδεινωνει τη σκληρυνση και εφοσον επαναφερουμε αυτα τα βασικα μετα θα επαναλαβουμε την εξεταση αιματος και θα ξεκινησουμε θεραπεια αλλα οχι με ρεμπιφ!!!! μου ανεφερε ενα αλλο που ειπε οτι ειναι ειδικα για σκληρυνση (ενω το ρεμπιφ το δινουν και σε αλλες παθησεις) και δεν εχει παρενεργειες εκτος και αν ειναι καποιος τρομερα ευαισθητος, παρολο που ειναι μια ενεση καθε μερα. νομιζω το ειπε κοπα... κατι. Περιτο να δηλωσω οτι ειμαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!! Ολα αυτα τα εμαθα χθες το βραδυ μετα απο μια εβδομαδα αγωνιας και η πρωτη μου σκεψη ηταν να τα μοιραστω μαζι σας....

Ευχομαι να πανε οοοοοοοοοοοοοολα καλα για ολους μας....
φιλακια πολλα πολλα
 #15055  από Κατερίνα
 Σάβ Ιαν 16, 2010 2:39 pm
Μπράβο βρε geor.gia !!!!!
Κι εμείς χαιρόμαστε κοντά σε σένα!!!!Εύχομαι η αγωγή να σου ταιριάξει γάντι!!
Αθήνα είσαι?Ποιά γιατρός είναι αυτή?
Φιλιά πολλά!!! :D
 #15085  από LL--MM
 Σάβ Ιαν 16, 2010 5:20 pm
:shock: Με εκπλήσσεις, παντως, το ρεμπίφ δεν το δίνουν παρά για σκπ... :shock: Να είσαι πάντα καλά, αυτό το φάρμακο το δίνουν εφ όρου ζωής, κανονικά: όσοι το σταμάτησαν άς σου πουνε για τα αποτελεσματα... :o
 #15262  από christiE
 Δευ Ιαν 18, 2010 1:27 pm
Καταρχάς σ' ευχαριστούμε Αλέξανδρε! Πολύ καλό το site!
Όσο για την ερώτησή σου κι εγώ κάνω rebif και έχω πολλές φορές αυπνία, αλλά δεν ξέρω αν φταίει το φάρμακο ή οι σκέψεις! Και εγώ την είχα πολλές φορές αυτή την αποριά!!! Μάλιστα τυχαίνει η αυπνία μέρες που έχω κάνει ένεση.Να έχει σχέση??? :?
 #15277  από geor.gia
 Δευ Ιαν 18, 2010 4:39 pm
Κατερίνα έγραψε:Μπράβο βρε geor.gia !!!!!
Κι εμείς χαιρόμαστε κοντά σε σένα!!!!Εύχομαι η αγωγή να σου ταιριάξει γάντι!!
Αθήνα είσαι?Ποιά γιατρός είναι αυτή?
Φιλιά πολλά!!! :D
Κατερινάκι μου σ ευχαριστω πολύ και σενα και ολους σας για την υποστηριξη
Η συγκεκριμένη γιατρος ειναι στη Θεσσαλονικη. Αν θελεις μπορω να σου δωσω τα στοιχεια της.